Åldern känns igen på söndagar

Visst är det märkligt, detta fenomen att man vaknar i en bekväm fosterställning kramande ens kudde då det känns som att man svalt en sandlåda och försöker göra en imitation av Bengt Magnusson när man väl ska öppna truten.
En helt vanlig söndag, en söndag som idag var just den känslan när man vaknade vid 14-tiden och mådde sådär underbart bra som man kan göra på en söndag med oron över att det faktiskt bara blir värre och värre för var baksmälla som går.
Hur lyckas man då åstakomma en sådan här baksmälla undrar ni säkert, jo man inledde genom att vakna tuft för att sedan ta sig ner till farsan som fyllt år då man tvingas i några whiskeycola och en massa julsnappsar samtidigt som man fylls av mat så att man håller på att sprängas. Där efter så skickades man in i en bil som tog en till Gessie där Pedalens Pågar stod för underhållningen och ölen fortsatte att trilla in. Bra tryck och mycket folk, riktigt roligt faktiskt. Men efter en hel del toabesök och några fler öl så hamnade jag och Jonas ytterligare en gång i en bil som var tänkt att den skulle ta oss hem men tog oss till Crown istället där trycket inte var allt för högt. Tyvär så höjdes inte underhållningen och det var svårt att skapa något skoj men jag garvade ändå.

Nu sitter man istället här och klagar över ekot i huvudet och inser att jag inte längre är 18 år och toppform, visste är det skönt och fint att åldras...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0