Liverpool docker cleared

Joey Barton was cleared with damaging a taxi at Liverpool Magistrates' Court on Friday after his cousin Joshua Wilson admitted that he had caused the damage.

Barton, already serving a six month sentence, now faces a third court hearing at the end of June on charges of assaulting Manchester City teammate Ousmane Dabo.



källa nufc.com

Sorgligt men sant. Minns så starkt när jag satt och läste the times på planet på väg hem från Mexiko där jag så att Barton hade åkt fast igen i Liverpool för att ha misshandlat en kille.
Alla som vet lite om fotboll vet sen att han direkt fick ett besöksförbud i Liverpool och kunde därför inte vara med när de mötte Liverpool och Everton.
Newcastle har rätten att bryta kontraktet när dem vill. Keegan vill inte göra det men man får väl se vad Big Mike säger.
Hoppas att han öppnar sitt skathjärta och låter honom stanna

 

Sjugn med mig




Det är lördag, huvudvärken har lagt sig, alkoholen är inhandlad och allt börjar falla på sin plats.
Låt se nu, en flaska rödvin för blodtrycket, en whiskey för avkoppling och några öl för humöret.... ja allt verkar vara samlat och bra.
Kommer att bli en otroligt bra kväll idag känner jag. Har varit på ett flippigt humör hela förmiddagen, dokumenterat allt jag gjort med en kamera mest för att skoja upp lite. Nu är jag bara så mycket på topp som jag kan vara, bara festen som ska börja också så är jag mitt rätta jag igen =P

Vill du veta en hemlighet? Det skulle jag också vilja.
Men nu är det inte så, så ta en öl istället och var lite glad.
Om du nu har korkat upp en öl och fortfarande är bitter så slå för jävulen på Ramones.
Är du fortfarande bitter nu så vet i fan vad som är felet på dig.


Hartler loggar ut,
glöm inte ta en hutt för pappa

Auf wiedersen
Jerryjeff wy

Ingen som såg vart skånefilmen var filmad?

Slutar i rundellen i V. Klagstorp ju. Cyklar just den vägen man fick springa när man missade skolbussen ju, ingen som kommer ihåg?
Eller iof så var jag kanske de enda som sprang istället för att sättat mig på den vanliga bussen, man sparade ju typ 10 minuter på att springa =)

I walk alone!

Till alla Liverpoolfans. Sjung med nu, "I walk alone, I walk alone...."
För jag förstår inte, vad är det med detta med never walk alone? Ni menar väl Never wear Cologne eller hur är det? För att det är ju tydligt att något luktar illa.
Det är ju så smaklöst att ni till och med låter er köpas av amerikaner.
Så till nästa gång, prova byta klubb eller ta på er något som faller lite bättre i smaken.

Nej tacka mig vet jag en riktigt klubb. En klubb som kommer från staden med flest brutna hjärtan i hela världen, klubben som alltid har över 50.000 åskådare på plats i en stad där det endast bor 280.000 invånare. Klubben som aldrig klarar av att göra de rätta sakerna och har inte vunnit ligan sedan 50-talet, men ändå så står folket där vid sidlinjen var match och sjunger för sitt hjärta.
I tuffa tider bär folket sina svartvita tröjor med raka ryggar även fast folk har dragit klubben i botten gång på gång. Men ändå så köper de gammla kolbrytarna fortfarande sina dyra biljetter för att stötta det som är viktigast för dem, drömmen om att en gång kunna få se sitt lag vinna ett guld någon gång. Då de nedvärderas på många håll i sitt hemland pga sin dialekt.

Så var gång jag hör er sjunga Never walk alone så sjunger jag antingen i mitt huvud eller min röst Boulvard of Broken Dreams stolt och tänker på mina hjältar Newcastle.
Jag vandrar hellre ensam på brustna drömmar än sviker mitt hjärta, där emot drömmer jag stort och går aldrig ensam även fall mitt hjärta är krossat, tårarna faller och allt känns tungt, är utan tvekan stolt och kommer aldrig att ge upp min dröm om att få se dem vinna. Jag har väntat hela mitt liv och kan vänta till min död, är en för evigt vingklippt skata

Coolt!


Oslagbar

image329
 

10 snabba

Vad händer i sommar?
- Allt för mycket men allt för lite planerat. Dock så blir det Kreta i juli med flaggan

Något namn på denna sommar inu?
- Jag har tänkt mig att sommaren av 2008 kommer att vara sommaren av skenda

Varför just detta namn?
- Ja vad ska jag säga? Sommaren och semestern är näst intill något som är heligt för mig och något jag behöver så sjukligt just nu. Därför så ska den fyllas av mycket fest och roliga saker och får därför detta namn inspererat av Halebys ord.

Midsommar då?
- Otroligt heligt men sorgligt nog inget som står uppskrivet. Får kanske fixa något friskt på egen hand. Men blir hellre bjuden på något bra =P

Vad står annars på schemat?
- Firmafest i Norrköping, Officiella klagodagen, Strandbaren, fiske... nä nu börjar det spåra ur här. Har för lite att skriva om just nu och vägrade att ljuga. Men det kommer ska ni se, det kommer. Om ni inte tror mig så fråga Anna istället om att det händer saker när Maxen har semester, ALLTID =D

Vad står överst på listan just nu?
- Sömn utan tvekan!

Efter det då?
- Rädda Pellagonierna på ballkongen så att jag inte behöver skämmas inför pappa

Dagens höjdare?
- Ut över Nzogbia, något med tolstoy, fattade inget som vanligt. Men det skulle vara någon kändis i alla fall. Sa till Barista Gunnar: "Boka in den då?"

Kaffe eller te?
- Kaffe med mjölk föra att magen ska må bra, inga bitar, får tänka på vikten

Valfri slutmening att komma med?
- Man dansar inte finsk tango utan vodka

Jag & Nzogbia!!!

image328


Ett av de största ögonblicken i mitt liv. Charles Nzogbia, Newcastle. Han har varit min absoluta favorit spelare i snart 3 år sen den dagen då han dribblade av halva Tottenhamlaget och rullade in bollen i mål vilket jag tror var hans första match i den svartvita tröjan.
Det var ett så stort ögonblick när han signade min tröja och än större när vi blev fotade, så stort att jag skakade i kroppen och ville ta nästa flyg till Newcastle och bosätta mig där. Men istället så kommenterade jag att det var en stor ära att få träffa honom och att han enligt mig är en av de bästa unga lovande spelarna i världen.
SÅ JÄVLA COOLT!
 

Den officiella klagodagen

Ja nu är den satt. Äntligen!
Efter snart ett års planering utan någon lycka alls så slår jag nu näven i bordet. Så nu är det bara att skriva in det direkt i kallendern, för att den första lördagen i juni vart år ska det nu stå den officiella klagodagen.
För er som är nya och inte vet lika mycket som Issa kan jag berätta att denna dag är införd för att man dels ska ha en anledning till att supa men framför allt att man ska slå näven i bordet för alla onda saker och ting här i livet.
Så att så här gör ni. Ni tar och sammlar ihop en skala av personer på minst 2 pers, dricker gott, skrattar åt alla dumma saker som hänt, dricker än mer, skvallrar om saker som hänt med ironiska inslag så att man skrattar (skratt är väldigt viktigt) för att till sist ringa upp allt folk som man har något otalat med och inleder med meningen "detta är den officiella klagodagen och du ska få skit..."

En detalj som man inte får glömma är att man måste ha kontakt med sand när man gör detta. Varför kommer jag inte ihåg men varför man kommer ihåg en tradition är väl inte så viktigt då det viktiga är att man gör det bara. Så ifall ni är några av mina grannar som ser detta så är det därför som att det kommer att finnas en kruka sand på min ballkong inom kort.

Meningar i telefon till andra får användas hur många gånger som hellst och en bra detalj, mening att använda är "detta är den officiella klagodagen och du ska få skit, jag gillar inte dig alls" men även meningar som "detta är den officiella klagodagen och du ska få skit, jag lyssnar aldrig när du pratar för att jag orkar inte" är också med i topp 5. Med andra ord så kan det vara väldigt roligt för en normalperson som mig själv men framför allt så känns det som att jag förgyller året för allt bittert folk i detta land som får en extra insatt julafton utan Arne.


Så ifall ni inte har någon vart att fira denna festliga tillställning så är ni hjärtligt välkommna till mig lördagen den 7:e juni så jävlar super vi!



(Detta står utanför hälsoverkets rekomendationer, även tjockholmen och viktväktarna)
 

Dagens kommentar

Det var en kille som frågade en annan kille "Spelar du golf?", den andra killen kollar på honom och svarar "nej jag är fortfarande sexuelt aktiv"

Jag är inte den som är den, jag är den andra

Jaha så vad säger man? Kanske något i stil med "man får va glad att man inte är död".
Va? Börjar det lukta bitterhet i Residence Hartler?
Bra fråga, bra fråga.... Men kanske bara lite. Är på något konstigt sätt otroligt trött och får inte tillräckligt med sömn. Ser fram emot en semester som inte träder i kraft fråns ett tag framåt och skramlar därför redan efter krafterna att orka hela vägen.
Dock ifall ni känner mig så vet ni att krafterna kommer oavsett ifall jag vill det eller inte, så länge man försämmrar hälsan så finns det mer att hämta ;)
Så att i kämpandet till det perfekta leendet så tänkte jag lägga ut en bild som visar en stund då man låg på den perfekta toppen som snart är tillbaka och sitter på mina läppar så gott.

image327

En helg hälsning




... säger ganska mycket.
Se mig i ögonen och försök säga att jag inte mår bra,
mitt leende ljuger aldrig =P

Ett måste! =D

<

Nattens sena timma

Jaha du, nu sitter man här igen som en knarkad koala och egentligen inte har något bättre att skriva.
Samma gammla saker och samma fenomen. Vad ska man egentligen säga?
Kanske något i stil med att inget går framåt och endast leendet får en att må bra. Vad andra egentligen tycker är vad dem tycker och inget annat. Är det en själv som är lycklig eller andra?
En otroligt massa frågor som har tusen svar men bara 2 utgångar då allt slutar med ett ja eller nej. Då det i mitt fall oftast handlar om att säga ja, bli lycklig och göra det bästa av situationen.
Situationen handlar just nu om att jag är otroligt trött och vill sova men kan inte sova utan att skriva lite och gör därför en dålig predikan om något som faktiskt betyder något för mig men bara svamlas iväg som sedan känns som något härligt för mig för att ingen vågar ifråga sätta det hela.

Folk är som dem är och det går inte att förändra. Jag är som jag är och inte mycket förändrar det. Låt det bara vara, lev på och var lycklig, något mer frågar jag inte efter och något mer lever jag inte efter.

Vill därför mest säga godnatt och hoppas att världsfreden kommer någon gång runt 2134.

Sov sött alla så kanske vi hörs

Sökes!

Rumsren amöba i finaste kvalitet. Helst ynger än 1 dagar och i genomskinlig färg.
Ett måste är att den kan de enkla tricken som sitt och stanna. Vill att den ska vara kastrerad så att de inte kan dela på sig.

Har tidigare erfarenhet av toffeldjur och vill nu ta mig an amöban.

Vid intresse ring 118 118 och fråga efter Toffelpappan


Mvh Din Toffelpappa

Min morgon i filmkaraktär

Jag vaknade klockan 6.00 av att klockan ringde då jag likt en dålig amerikansk action låg och kved i 10 minuter till det hemska oväsnet som plågade min kropp.
Minuten senare drog jag mig segt upp ur sängen då Rockey fanfaren spelades i mitt huvud, bara att från skillnad från filmen så tog jag mig från sängen till badrummet och i filmen så springer Mr Balboa genom hela stan.
Väl i badrummet möttes jag av en otäck bild i spegeln, något som hämtat ur filmen rovdjuret. Hoppade in i duschen, var helt borta i huvudet och kände mig lite som Forrest Gump när han stod i regnet i Vietnam.
Hoppade ut ur duschen, in i badrocken och ut ur badrummet likt Heff, låtsande vara Heff. Slängde mig i soffan och bli liggandes ett tag som Jabba Da Hut från Starwars för att sedan dra på mig kostymen, fixa håret, borsta tänderna och fräsha upp mig till en person likt Nicolas Cage i "En andra chans" för att sedan dra på brillorna och bli en tvätt äckta James Dean.
Åkte ner i hissen genom att vara en agent från Men In Black för att till slut komma till bilen och bli en huvudroll från Days of Thunder tills rätt låt dök upp och jag blev Joey Ramone från RockNroll Highschool....

Visst är det svårt att hitta sig själv ibland även fall leendet och lyckan finns där

Idolbild =D

image326
 

Veckans saker

Veckans mening: Kan ni inte bara låta folk få vara bakfulla!

Veckans dryck: Kaffe med stort K

Veckans höjdpunkt: Måndag till onsdag, onsdag till söndag

Veckans ikon: Big Al

Veckans kvinna: Mickan

Veckans ord: Stena!

Veckans värsting: Vilken av dem?

Veckans stad: Simrishamn

Veckans eloge: Carl-Gunnar "The Lassie" Johansson för hans hårda arbete. Jobba på så får du snart lukta på glöggen

Veckans låt: Foo Fighters - The Pretender



Veckans Rating: 9.0
Solen skiner halft, Maxen sjunger i bilen igen (ja det är även den berömda bildansen inblandad), kroppen känns som 85 men i tanken en odödlig stålman, ostopp bar och inget kan gå fel.
Underbart tillstånd när man känner att båda fötterna lämnar jorden, man får adrenalinet att pumpa i kroppen, ökar farten, blir ostopp bar och finner ordet normal något töntigt, ett ord som säger att man nöjer sig att vara medel och inte mer. Jag är i mitt arbete oövervinlig just nu.
Fira traditionelt till helgen med gamla traditioner och helt upp och ner, man lever bara en gång för alltid.


"Mår man dåligt får man sanera med alkohol, mår man bra gör man lika så"
 

Foo Fighters - The Pretender (Official Video)



Så jävla cool låt
 

Inte igen på 364 dagar

Satt mest här med ett stort leende på mina läppar, ett sådant leede som allt som oftast sitter där och lurar på ett glatt sätt. Solen har hittat fram till lilla Skåne, musiken spelar i lurarna, man är ledig som alltid när det är söndag och allt känns bara så positivt och bra. Något som jag tänkte att jag borde kunna förmedla på något bra sätt för att försöka få någon annan bitter stackare att må bra av, då det faktiskt slog mig att idag är faktiskt en riktigt bra dag. Solen skiner, det är fotboll och jag står och dansar framför spegeln utan att se någon förbättring. Med andra ord en otroligt härlig söndag fylld med fritid men fortfarande helt underbar, en helt vanlig söndag med vår i luften, en dag som faktiskt inte kommer att vara igen fråns om 364 dagar. En dag som jag borde ta vara på och göra till den bästa och mest onödiga söndag som jag någonsin har varit med om. Kanske städa lite men mest bara vara onyttig och inte göra så mycket alls, mest ligga ner och skratta och le. Antagligen de sakerna som jag gör absolut bäst här i livet.

Ibland så är det solen som skiner, ibland är det jag. Idag blickar vi uppåt

Parerar med en bra bild ;)

image325
 

En illa bild!

image324
 

RSS 2.0