åla åla!

Klockan ar 17:22 och jag sitter i Playa Del Carmen och skriver. Inte helt fel maste jag saga.
Grymt skont vader med svala kvallar och jag har lyckats segla har nere nastan var dag samt lyckats dricka mycket paraflaxdrinkar med extra allt.
Ibland sa undrar man ifall det inte hade gatt att leva sa har bra for resten av livet, jag pratar om att segla pa gron och blatt vatten var dag, ata och dricka gott var dag, se kulturella saker och ge sig ut pa diverse aventyr. Hade bara varit sa underbart men dock sa hade jag val saknat mina favvisar hemma i vackra skane.
Ska ata om en timmes tid for att sedan bara ta det lugnt idag da jag imorgon ska ut och dyka pa havet vilket tvingade mig till att besoka doktorn i stan for att fa intyg pa att fa dyka. Men det bade tror jag och hoppas pa att det var vart.

Har annars lyckats ta 400 bilder redan under denna tiden och det kommer nog bli en hel del mer under veckans gang. Inte nog med det sa har vi med oss John som har fotat hela veckan med sin jatte kamera, sa att det kommer bli en hel del roliga bilder som kommer att laggas ut har inom en snart framtid.

Nu har jag inte mer tid for att sitta har och sloa, tankte ta mig ner till starbucks nu och fa mig en kaffe.
Men vi ses snart allihopa, varm ni upp sverige till mig sa avslutar jag har genom att saga åla åla!

Gott nytt alla!

image221

Pappa är på semester
Vill ni något, skicka ett vykort!!!

Samlade bilder från Julfesten i Malmö


Bilder från Stockholm


Ryck upp dig Max!

Fan, jag kom på mig själv idag.
Kom helt enkelt underfull med att jag inte alls har varit den där energirika och glada personen som får alla andra at skratta och ser till att allt blir bra.
Fullt förståligt att man inte är den killen när man jobbar men jag har faktiskt varit tråkig av mig den senaste tiden när jag varit ute och jag har inte hittat orden på de sätt som jag brukar göra.
Skandal helt enkelt, Skandal med stora S:et. Men nu får det fan vara slut på den biten, nu ska Maxen rycka upp sig igen och hitta energin. Jag kan fan så mycket mer och jag ska göra allt fan så mycket bättre.
Inte bara min fritid utan också ett bättre jobb och ett bättre tempo. Känns som att det finns så mycket mer att ge och att jag måste bara se till att jag kör enda in i kaklet som man säger. Jag måste klättra mer på naglarna och skapa mig själv en bättre vardag.
Jag må överskatta mig själv väldigt mycket, men jag har så mycket potential som jag måste leva ut och hitta. För att jag vet att i vissa stunder så finns det inget som kan stoppa mig, varken på det privata eller mitt jobb jag och det är just den känslan som jag måste hitta och göra den perminent.

Jag är här och nu, det finns fan så mycket mer.
Jag kämpar mot toppen, jag är inte nöjd
Jag är mycket men vill bara bli mer
Andas in, andas ut... höj tempot....

Bilder från igår


RSS 2.0