Hjälp! Jag börjar bli bitter

Jag vet väl kanske inte direkt varför som jag börjar känna mig så bitter. Kanske är det för att semestern är slut och att festandet dragits ner till en dag i veckan och att man nu måste sitta hemma var kväll och kolla tv:n då polarna ringer och vill ha med en ut. Nästan så att man vill toppa det med låten I walk alone.
Men det som antagligen stör mig mest ut över att mina knän inte riktigt vill funka som de ska och att jag har svårt att sova, så är det allt detta runt omkring mig nu. Inte jag och egentligen inget som spelar roll för mig men det stör mig bara så otroligt. Då det finns allt för många personer som verkar ha för svårt att skillja på verklighet och fantasi, historier som upprepar sig och som antagligen aldrig kommer att bli bra.
Man får alltid samma svar inom sig när frågan kommer, men är det rätt och är jag verkligen rätt person för att kunna säga att han/hon måste släppa taget?
En fråga som jag inte kan komma till rätta med i mitt eget huvud.
Jag tycker bara att det är så tråkigt att höra när någon berättar om vad som händer i deras liv då man får veta vilket svin pojk/flickvännen har varit och att det inte alls var första gången, än värre när man i den stunden vet att detta är minst den femte gången som man lyssnat på detta.
Men att det på något sätt verkar vara som så att personerna i fråga har byggt upp en bild av personen som de sk älskar, då bilden som de har målat upp endast finns i fantasin. Något som gör att de inte vill beskylla någon annan än de själva för vad som har hänt och att personen som de tror är i deras hjärta inte alls har gått över gränsen.

Jag brukar prata om att ta skillnad på hjärta och hjärna, här har vi antagligen ett riktigt bra exempel. Bara att jag tror oftast det inte har med hjärta att göra, bara en simpel lögn för sig själv.
Frågar du mig och jag ska svara ärligt så tycker jag att det är bättre att släppa taget. Eller som jag brukar säga, ta en öl och du kanske till och med träffar någon där.
För att egetligen, egentligen. Varför ska man hänga läpp för något som man inte kan påverka själv, då det måste vara bättre att bara släppa det och kanske ta en öl.
Är man dum nog så får man göra det enkelt nog, är man smart nog så tar man den enklaste vägen. Så varför stampa på jordstampat golv när man kan köpa ett nytt trägolv?

Man förändras konstant och det är väl också vetenskapligt bevisat. Jag har själv fått uppleva denna sommaren att det är så då jag växte ifrån en vän. Både på gott och ont men vi visste väl till slut att det blev bäst så för oss båda. Men det som jag är glad över är att jag inte fastnade i minnena, då detta har visat sig vara en sak som jag stött på mycket hos andra den senaste tiden. Då man får höra historier om att allt är piss och att inget går bra men att dessa historier hela tiden går tillbaka till hur det en gång i tiden varit och hur bra det var då. Den stora frågan är bara ifall man vill leva i nu tid eller då tid även fall det antagligen mest handlar om att man tänker för mycket via hjärtat.

Inte är jag perfekt och antagligen så är jag inte ens så bra som många tror att jag är. Inte är jag någon specialist på kärlek och relationer, men jag tycker bara att det är så tråkigt att få höra sorgliga historier. Kanske inte just historierna som får mig att bli så bitter, utan mer resultatet på dessa personer och att dem inte kan släppa taget om det.
Så varför inte ställa vissa enkla frågor till sig själv innan man drar huvudet i sanden. Frågor som:
Är detta värt att kämpa för?
Vad tror jag att resultatet av det hela blir?
Hur ser saker och ting ut idag och vart ska vi börja?
Är personen värd mig?

Enkla frågor som kan ge enkla svar. Finns hur många fler som helst men det viktiga är ju att man kommer till en slutsats som gynnar en själv och att man kan börja andas normalt och må bra igen.
Är det något som tynger en så får man ju antingen göra något åt det eller göra sig av med det. Att komma mitt emellan reder ju verkligen inte ut något.

Det finns ett ordspråk som säger "easy come, easy go". Jag vet inte riktigt men jag hade i alla fall en tanke av det då jag som slutsats kom fram till att det antagligen är det mest hälsosamma och det mest egoistiska sättet att leva på. Släpp saker och ting enkelt, skaffa dig nya på samma enkla sätt. Frågan är bara om man skulle kunna hålla det på den nivån och ifall man skulle klara av att se sig själv i spegelbilden och fortfarande känna sig stolt över vad man presterat.

Det går inte att alltid tänka via hjärnan utan att använda hjärtat men ibland så får man nog bara ta och se det till situationen.



En bitter jävel med ett glatt humör

Rymd Fylla

image117

"Det hade kunnat vara jag"

Veckans saker

Veckans låt: Slagsmålsklubben - SMK hittar munspelet

Veckans måste: Heroes

Veckans dryck: Vatten fram tills på fredag i alla fall

Veckans mening: Skulle jag kunna trolla så hade du inte varit här

Veckans ord: Jiiilar!

Veckans kvinna: Zeynep, efter att ha sjungit smack Max när jag ringde

Veckans profil: Niclas Hultqvist

Veckans måste: Att ha den stora allmäna klagodagen och få den som tradition

Veckans ny smeknamn: TNT Lone Ranger

Veckans raiting: 8.5
Konstigt nog skönt att komma tillbaka och jobba, samtidigt som jag fortfarande har sommar och lyckoruset kvar i kroppen. Njuter på ett märkligt sätt och allt är bara så bra... Tro fan att denna veckan och specielt helgen kommer att bli bra =)


Livet är en fest, se till att du blir bjuden

Semester avslutningen

Efter att haft ledigt i 23 dagar och festat friskt i 21 av dagarna så kom det igår till den sista utgången och en sista kväll att bara ha det så super roligt som man kunde ha det. Så jag åkte ner till Linda efter att jag hade seglat halva dagen tidigare. Med mig så var det såklart en flaska rött och ett glatt humör.
Roligt nog så hittade jag en cykelhjälm som hängde med mig hela förfesten tillsammans med raderna "glöm inte bort att använda skydd" och "wear protection babe". Något som var slående och bra.
Ut över det så var det högt tempo och lite som inte gick ens väg, men än bättre var det när vi kom ut. Då jag fick en utmaning om att gå fram till en riktig feminist fitta för att massera henna på axeln för att sedan säga att hon var det vackraste som jag hade sett på hela kvällen, något som jag så klart även gjorde. Men när hon väl sen direkt efter förklarade att det var det finaste som någon någon gång hade sagt till henne så följde jag upp det med orden "ingen fara, jag har ett vad med några polare att jag ska få hem någon för under en hundring".
Behöver kanske inte säga vad det blev för reaktion, men jag vände i alla fall på klackarna och garvade gott.
Lite i denna bana var hela kvällen då jag gjorde allt som föll mig in och allt blev ju bara så underbart.


.... och tillbaka till min verkliga ålder....


Mr Hartler

image112

Abbekååååsgatan... eller nej, FALAFEL!

Jiiiiilar ja.
Man började i Limhamn för att sedan komma till nobeltorget i en taxi färd som slutade vi falafelståndet för att sedan komma inom kalles knarkarkvart så att han kunde bli någorlunda snygg.
Vi fann kärleken igår i fyllekäk, alkohol, mer öl och i låten det snurrar i min skalle med familjen. Tråkigt nog så var det typ 30 pers på tages och det enda som vi festade till det med var för mycket alkohol som gjorde oss till dyrasellkaniner med dansen från knäna upp till höfterna. Så nu är min fot dubbelt så stor och hungern är borta, men ikväll grillar pappa fläskfile och äter flott.
Ibland smakar allt i livet gott. Bakfylla är ingen syssla, det är en livstil


Ta det lugnt ibland (remix)

För det var år -06, jag upptäckte stress
å tempot har ju växt rätt fett sen dess
man har ätit sig mätt, ibland nätt och jämt
man har sprungit knappt, ett knä för mycket utsatt
haft utsatta mål, man rusat för att få
sträckt sig efter men utan att nå
man har böjat att gå, gett upp hopp
ibland har det räckt med ett upphopp
man har förlorat lätt, och vunnit svårt
man har lätt rätt ha runnit gå
tiden har hunnit gå men ja hinner knappt
man vill ju att min timma rinner snabbt
glömt mycket roligt, minns mycket tråkigt
veckorna går i sju stycken dåtid
har stångat mig blodig, utan att tveka
så njut av din tur så länge skutan den seglar!

För tiden skuttar fram, å vi vet att
kan kännas tungt som fan, så ni ser att
man måste ta det lungt ibland, å ni vet att
annars sjunker man, så vi ser att
ta det lungt ibland (utan tvekan)
ta det lungt ibland

Det brinner i fickan när pengarna går,
ska man vinna sin lycka på TNT, vadå??
Jag släpar och sliter, pustar och fnyser
jobbar som fan, pushar det bryter till lustarna tryter
musklerna knyter, kramp för man stampar på samma små ytor
med det samma så dyker det upp nya hinder
vägen är kantad av svindyra synder
är det värlsdstrapatser, hjärtattacker
men visst e livet nåt så jävla vackert
å fylla magen, å fånga dagen
få månsken på långa promenader
svårt att koppla av, så man byter problem
går dit de lyser med Sisyfos sten,
så se dig om, innan färgerna falnar,
njut av din tur på oranga Dahlinbanan

Jag har klagat, kvidit, velat, fegat
förlorat matcher, spelat, segrat
skyndat långsamt, å passivt bakåt
för snabba steg e ja faktiskt bra på
har stulit, burit, ljugit, svurit
sagt dumma grejer säger finurligt
kört i 190 till i morgon bitti
puttat folk för att få nåt viktigt
dom små sakerna som bryter ner de trista
dom man missar på prioriteringslistan
allt e okej om ja bara får lov att njuta ut turen då och då den går

Semestern fortsätter

Ordet innan var rött bälte i karatefylla men istället gick det från svart till brunt. Vad som egentligen hände är kanske inte till så stor nytta men vi garvade som skolflickor och man hade det kul.
Kanske så var vi dem enda som missade att där var en skottlossning och kanske är jag ensam med att tro att jag hånglade med en 18 åring utan att riktigt veta om det är så.
Kanske var det inte så konstigt att jag och niclas inte fick komma med i fotoalbumet med det fotot som de tog pga att vi var tankers hela natten igenom, eller hur lång tid det än tog. Så jag får väl glatt sjunga No one knows.
Men jag vet i alla fall att jag hade 10 sugrör i min öl och att det smakade gott och resten behöver vi inte hänga upp oss på.

Så idag har jag legat med den hederliga frossan och mått sådär strälande lidandes. Men det blev bättre och bättre ju längre dagen gick. Jag fick 6 fläskfileer av farsan och kom på att jag fick en flaska rött gotte av Anders igår då jag bjöd på middagen, och då slog det mig. Jag måste fläska på något så sjukt den sista tiden som är kvar på semestern, bara att jag får försöka se lite sufistikerad ut nu i fortsättningen.
Med andra ord så är jag hos niclas om en timmes tid och då börjar skutan rulla igen.

Dagens onödiga vetande: Jag gjorde140kmh på 70-vägen mellan västra klagstorp och klagshamn idag och det kändes bra.

"Tycker du att jag är snygg? Men det tycker jag med"

Ps. Simma lugnt på alkoholens dynor


Till minne från igår

We get some rules to follow
That and this
These and those
No one knows

We get these pills to swallow
How they stick
In your throat
Tastes like gold

Oh, what you do to me
No one knows

And I realize you?re mine
Indeed a fool of mine
And I realize you?re mine
Indeed a fool of mine

I journey through the desert
Of the mind
With no hope
I found low

I drift along the ocean
Dead lifeboats in the sun
And come undone

Pleasantly caving in
I come undone

And I realize you?re mine
Indeed a fool of mine
And I realize you?re mine
Indeed a fool and mine

Heaven smiles above me
What a gift there below
But no one knows

A gift that you give to me
No one knows

Karmakontot


Jodå, då börjar man bli sig själv igen och den envisa skrattnojan börjar slå igen. Frågan är iof ifall det är festandet eller bara den fina situation som man lever i. Men visst handlar väl livet om att skapa så  många bra minnen som möjligt?

Gårdagen var ganska galen och det är ganska galet när man två gånger denna veckan har blivit ringd när man sitter i shortsen och inte lyft ett finger på hela dagen. Då man efter klockan 22.00 hör en röst som vill ha med en ut.
Det är ganska bra vackert och fint, det är ju semester och pappa är på. Sen att jag dricker med motta i fel mängder är en annan sak men även det är ju semester.
Det sjuka igår var bara att jag stötte på en stockholmare som var tät och hade för lite för sig. Så att jag fick sitta och shotta som en idiot. Vet inte riktigt vad min spritkredit ligger på hos honom idag men det var gratis och pappa tankade som aldrig förr. Något som jag vet i alla fall är att han fick mig att dra 7 shottar i rad när vi stod i baren och att det sedan blev mer. Där efter så började den berömda dimman bli lite för tjock, så nu får man bara vänta på samtalet om 9 månader om att man blivit pappa. Men det som man inte minns har aldrig hänt och som tur var så vaknade jag i alla fall ensam och jag antar att jag inte gjort något dumt.

Så nu är det onsdag, den heliga lill lördagen samtidigt som semester fortfarande håller i.
Jag är ju inte svårare än att jag ska ha förfest och se till att ha en sjukt bra kväll idag med, något som kommer att resultera i att jag kommer att må sådär strålande bakfull imorgon med blanka ögon och ett begär för pizza. Vackert och fint, ett vackert minne på karmakontot.


Sköna lirare lirar längst, pappa lirar ikväll

Då vi drack alkohol på blodad tand


Jag sa att man inte dricker för att det är gott,
det drickas som drickas ska
Du komenterade "Äckligt"
"Drickas det ska, kröka är bra"
Sträckte flaskan på rak hand,
så snart vi var inne i dimmans land.
Vi drack alkohol som på blodad tand

Vi skulle ut och röja,
vi skulle ta oss en runda
Då vi hade glömt bort livets sunda
Jag försökte gå,
Jag försökte stå,
då fallet kom som ett brak
Tiden började rinna ut som sand
då vi gick i dimman hand i hand,
vi drack alkohol på blodad tand

Flaskan blev tum,
synfälltet snett
och hjulbenta som få
I samma stund jag ej kunde gå,
strax där efter en aningen illa började må
Vi blev förälskade i spriten,
då våra hjärtan stod i brand
Vi drack alkohol på blodad tand

Syrenen den lyste,
ambulansen snabbt gick
Inte längre lycklig,
en magpumpning jag fick
En baksmälla som inget annat,
kanske vi skulle ha stannat
innan dimman var för tjock
Saken blev ett faktum,
vi drog vår första 14:is fylla i land
Då vi drack alkohol på blodad tand

Veckans visa ord

Du är min drömbild,
Du är min fantasi
Du är mitt one night stand alibi


Elvis, Jesus & Jag

Måste börja med att säga att detta är en rolig morgon med för mycket skumma grejer.
Kan därför säga att jag vaknade liggandes uppe på alla sängkläderna med en fot som pulserar genom hela kroppen och ett öppet fönster där jag hör att jag tydligen har fått en ny granne med jävligt fin röst.
Sen så kom jag att tänka på allt fanskap som jag höll på med igår... Vänta lite, måste bara garva lite för mig själv... Nej, jag ska inte säga något för att då kommer jag att få det i bakhuvudet sen, men fan vad man kan göra skit ibland och det är jag fan ta mig stolt över och lite där till.
Så nu sitter man här och lyssnar på Timbuk och de sköna gamla Oasis dängerna, något som drömmer en tillbaka till tider som var otroligt roliga och än roligare blev tanken när Wonderwall kom upp och minnet av kvällen på någon jävla kolloniträdgård med Larsan kom upp, då det finns vissa ord som jag antagligen aldrig kommer att glömma.
Vi hade suttit och krökat whiskey in till blindo till så klart whats the story skivan, Larsan börjar bråka med dem andra där och vi är endast 2 och dem typ 30 stycken, då Larsan frågar mig ifall jag hjälper honom och jag svarade "klart att jag gör, jag är din vän men vi borde kanske överväga det hela".
Vi klarade oss undan makalöst nog och det ska man kanske vara glad över idag, men jag glömmer aldrig det och idag är det faktiskt väldigt roligt att tänka tillbaka på det.
Eller varför inte alla minnna till stand by me, bara att den börjar med made a meal & threw it up on sunday gjorde väl den till den bästa bakfyllelåten någonsin och förgyllde ens vardag på många plan... eller låten gott folk som bara satte sig på huvudet direkt och fick följa med över allt.

Nej, jag ska sluta tänka minnen nu och tänka på min vardag istället även fall if youre gonna be dumb precis började spelas och de sjuka natten från Göteborg inte kan lämna mitt huvud, så jag måste ju bara först ställa frågan till Kricka varför vi inte lyckadews att välta bilen och ifall kollvarna är tillräckligt smörjda? =P
Mycket skit har man gjort och mycket mer ska komma och det gör en varm och glad, så varm och glad att jag utlovar en fin sak som betyder att jag måste köra en TCR i Barcelona ifall de har sopcontainrar med hjul, det vill säga Trash Container Racing. Denna sport som jag uppfann i Italien.
Ut över det så ska jag se till att festa som aldrig förr hela sommaren igenom för att sätta mitt namn på kartan igen, för som sagt, det ska vara Elvis, Jesus & Jag

Sömnlös igen och inget bättre för mig

Någon som tidigare hört om en kille som hette Lucian Staniak?
Tyvär så finns det inte så fruktansvärt mycket om honom som det borde. Saken varför just jag hittade hans namn och det han hade gjort var när jag för ett bra tag sedan satt och funderade över serie mördare, vad de vanligaste motiven var och varför. Tråkigt nog så fann jag att de flesta av de stora namnen var inte direkt så intressanta. De flesta av dem var pedofiler och nekrofiler, samt rasister och tråkiga snubbar som oftast endast gav sig på lätta byten, antagligen för att det var enklast så och att dem endast räknade mängden på mord och inget annat.
Dock så mitt i allt detta så hittade jag något intressant, Lucian Staniak. Det som skillde honom från mängden var att han var konstnär och poet. Så var gång innan han skulle mörda någon så skickade han in en text som han fick publiserad.
Lucian lyckades mörda 20 personer och det som avslöjade honom var en av hans egna tavlor
Nedan så följer två av de skrifter som han skickade in till tidningen

"There is no happiness without tears, no life without death. Beware! I am going to make you cry."

"I picked a juicy flower in Olsztyn and I shall do it again somewhere else, for there is no holiday without a funeral."

Inte vet jag varför jag just skriver detta nu, kanske för att jag inte kan sova men kanske också för att jag är så trött på folk som finner Ted Bundy intressant, han var ju ingen poet


Säger bara vackert!!!


Min hyllning till verkligheten

Visst är det vackert, visst är det fint och visst är det enkelt. Skulle egentligen kalla det för suveränt.
Dessa morgnar då man vaknar brevid något mindre lyckat, då komentaren om att det var alkoholen som gjorde henne snygg antagligen och att man inte hade en aning om vad man gjorde. Att man spenderade hela semesterkassan i baren under 3 timmars tid och att det var därför som man dansade på bordet och lekte James Bond för att sedan runda av det med en Whiskey, eller förlåt minst 5 säger man ju om man ska hålla sig till snacket.
Då detta är något förklarligt till varför man gick hem med henne och att det egentligen borde gå under våldtäckt i Svea Rikes lag.
Samtidigt som den riktiga förklaringen inte är lika roliga och inte lika enkel som ursäkt, då man visste att hon inte var så värst snygg, att man visste precis vad man gjorde då man dansade på borden, att man i själva verket hela tiden hade koll på situationen men att det mer handlade om att man var kåt än något annat och att man i själva verket var för sliten och ful för situationen att man inte hade ork eller utseende för att få något bättre.
För att säg mig, förlorar man allt vett när man dricker egentligen?
Gör man det så borde man nog inte dricka över huvudtaget. Då skulle man ju aldrig klara av att vara trogen, samtidigt som inget skulle stå rätt till i huvudet. Så nej, det är väl klart att man har koll även fall det kan vara lite mindre än vad man tror och visst går det att tyda klara röda linjer i det hela.

Något som är näst intill lika vackert är förnekelsen. Dessa situationer då man blir påminnd om saker som man inte hade hoppats på att andra skulle komma ihåg. Då det kan handla om gamla flickvänner, saker som har hänt, slagsmål eller något annat trams. Då komentaren blir "Det är inget som jag kommer ihåg... säker på att det var jag?", också får man inte glömma bort den där blicken som är sådär frågande.
Lite som en 50/50 grej. Ibland går den, ibland inte. Samtidigt så erkänner man ändå aldrig och låter aldrig någon dra ut på det. Detta då man vet hur allt gick till och att det någon stans blöder i själen på en, det är helt enkelt bara bättre att inte känna till situationen i ordens tecken.

Men här kommer nog den stora favoriten ändå, då det är någon man stöter på som man "känner" sen tidigare men inte vill veta av, då man som oftast kan gå förbi lite sådär snyggt när ens ögon fastnat på stenbyggnaden i bakgrunden samtidigt som man sneglar ett litet kasst för att försäkra sig om att hon/han inte ser en.
Eller så kommer den värsta av dem alla, då man inte kan gå förbi och man får komentaren "Är inte du Max Hartler?" och man svarar sådär fint "Jo, hur visste du det? Men helt ärligt, vem är du?". Då man kommer tillbaka till det där med förnekelse. Helt klockrent!
För att egentligen så vet jag vem det är men av en eller annan anledning så vill jag inte kännas vid denna person, vilket gör så att man hellre förnekar än att tvingas in i någon ny vänskap som man inte vill ha.

Sen så har vi de där gångerna då man stöter på folk som man gjort bort sig för ganska nyligen och man känner att de kommer att tvinga en till att stå till svars, då man allt som oftast inleder direkt med att försöka skämta bort det och komma till kompis stämmning direkt, och när man väl märker att det inte riktigt vill sig så går man över till att visa kärlek och börjar kramas vilket tyvär oftast slutar med att man får stå till svars och krama dem ännu hårdare och säga att man ber så hemskt mycket om förlåtelse.
Vet inte riktigt ifall man någon gång klarar sig undan, men man försöker i alla fall.

Eller varför inte de här gångerna då man på ett eller annat sätt inte kunnat dumpa någon radikalt på krogen, som till exempel när jag var i stockholm och inte hade någon stans att bo den sista natten. Eller rättare sagt vi, jag och Heller. Då han raggade upp en brud så att vi fick ett ställe att sova på, vilket var bra. Men hennes kompis var inte bra någon vart och jag kunde inte använda hela mitt ordföråd då detta hade gjort att vi hade fått sova på centralstationen.
Då får man använda sig av meningarna "Nej men jag är inte på humör idag, det har hänt något inom familjen". Ingen vill veta vart jag kommer att gå med detta ifall det vore sant, de antar att det är en tragedi och det blir lite för privat. Funkar var gång men man känner sig otroligt ful

En annan sak som kan vara sig lite lik, eller båda handlar om att ljuga är när man träffat någon ett tag och man känner att det inte riktigt funkar som det ska då man säger "Jag kommer från ett långt förhållande och jag har inte riktigt kommit över henne inu. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt".
Den har jag iof bara använt en gång och jag antar aldrig mer, men den är poppis bland många idag. Men ifall jag ska vara ärlig som jag ska vara så tror jag att man tjänar mer på att vara ärlig bara man hittar förståelse hos den andre.

Nu börjar vi komma till min absoluta favorit. Då frågor som; Är jag tjock? Visst är jag ful? Syns det mycket? Kan det bli bättre? m.m.
För guds skull, säg bara nej och lägg till någon snabb förklaring som gör så att du är på det torra. Men samtidigt så vet man att hon lagt på sig något kilo, att hon inte klär i den där dressen, att fläcken syns från 5 kilometers håll och att det därför finns många saker att arbeta på. Dock så handlar det nog inte om hur det ser ut i verkligheten utan mer bara om sunt förnuft och vad man tjänar bäst på.

Det är lite på grund av detta som jag vill hylla verkligheten, att det på något konstigt sätt är skönt att veta hur det egentligen ligger till och att man egentligen inte är så bra som man tror. Då det även kanske skulle vara lite roligt att istället för att dra någon fuling, bara använda orden "helt-ärligt" för att sedan säga saker och ting som de är rakt ut. Kanske hade det varit nyttigt eller i alla fall ganska roligt att någon säger att hon inte är så snygg, att hon verkligen gått upp i vikt och att det syns, att säga till kvinnan brevid en på morgonen att det inte var spriten utan att det bara var för att du som henne var kåt, att säga att du känner igen din gamla vän på stan men att du verkligen inte vill prata då du inte gillar henne/honom, att gå raka vägen fram till någon där du tidigare gjort bort dig för att direkt be om ursäkt då de inte kan nöja sig med det då de inte hinner tvinga dig till att stå till svars och att man någon gång säger till en tjej att hon inte är av rätta kalibern för att ens få pussa dig på kinden och att du hellst aldrig igen ser henne i dit liv.
Jag vågar inte rota i vad det skulle bidra till, men antagligen nog inte något bra alla gånger. Dock så går inte allt bra ändå hur man än gör, så ibland kan det nog vara bra att använda sig av sanningen istället.

Så nästa gång du är ute och festar till det, varför inte använda sig av raggningsrepliken "ska vi dansa i 3 timmar till då jag under tiden ska bjuda på flertalet drinkar, eller ska vi strunta i skitsnacket och gå raka vägen hem till mig?". Inte för att jag tror att den funkar, men du är i alla fall ärlig rakt igenom och utan någon tvekan så kan du berätta det för polarna dagen efter och antagligen till och med kunna bli hyllad för det.
Så höj på glasen och godta min hyllning till verkligheten

Veckans saker

Veckans ord: Gryyyyyyyda!

Veckans kvinna: Jungfru Maria

Veckans mening: Bjuder du på frukost också?

Veckans hit: En stockholmare mindre att hålla koll på

Veckans låt: Pulp - Common people

Veckans dryck: Strongbow

Veckans dans: Fylle-pekfinger-med-pingvinen-dans

Veckans alkoholsnitt: 0.6

Veckans måste: Att anta vadet



Vecko Raiting: 8.0
7 dagar och 7 nätter fyllda med bra väder, bra alkohol och bra allt. Livet är bara så bra vackert och jag är säker på att jag kommer att ha en högre raiting i efterhand. Har aldrig tidigare mått så här bra.
Vissa saker saknas men det gör det väl i och försig alltid, men jag är lika glad ändå.

P.s. Om du dansar med mig så får du lov att stå på mina tår


Från igår


Veckans fråga

Varför heter det örngott?

Att vara eller inte vara äkta vara

Att kunna gå ut och dricka så mycket att man blir full på sin egen galla, för att sedan sjunga och dricka Jacky tills halsen domnar. Att klippa bort halva filmen från gårdagen för att sedan svalka baksmällan med ett glas whiskey till ett tillfälle med Jimi Hendrix - Purple Haze, då man även ska sjunga med.
För att sedan trycka i sig mat från närliggande resturang iklädd solbrillor, slitna jeans och en skjorta. Då man använder sig av komentaren "det vanliga tack".
Att kunna hela Lars Demians låt Alkohol in och utan till för att gå och läsa den om och om i huvudet tills blodet svallar och kroppen skriker efter mer, då hallsbrännan går hela vägen från tårna till huvudet och tillbaka igen och man inser att de 5 sammarinen som man startade morgonen med inte gav den hjälp som man hade hoppats, då börjar man närma sig det ultimata.
Då magen gör ont, skalle märks endast genom värken men är för övrigt borta och kroppen är lika nära krogen som akuten även fall man fortfarande sitter och sjunger den klassiska Alabama Song med the Doors och hoppas på att nattens dimma blir samma halkande lycka som kvällen då allt startade för sådär en vecka sedan.
Pulsen går i samma takt som Paranoid med Black Sabbath och ögonen lika pigga som Ozzy Osbornes egna tillvaro. Då börjar man komma upp i rockstatus.
För att sedan krydda till det lite extra så får man sluta sova och skaffa sig snyggt designade mörklagda ögon och skaffa sig åldersmärke genom minst en barfight samt en och annan skråma genom dumdristiga ideer på väg hem från fyllan, vilket dock helst ska vara i en limmo men det funkar även i en taxi.
Där ut över så ska man helst ha dumpat ett ex antal brudar, slutat raka sig, gått ner några kilon och blivit sådär klämmigt vit i hela ansiktet.
Där efter så finns det bara små saker att fin justera men de bitarna faller oftast på plats ut av sig själv.

Samtidigt så känner jag mig kanske lite väl gammal för det och drar mig därför tillbaka några dagar inför att ladda inför helgens bravader. Kanske inte alltid dumheter som man hittar i spriten, men inte heller sig själv.
Kalla mig vad ni än vill kalla mig, men jag anser mig vilket som som en rockstjärna under dessa 2 veckor som jag har kvar av min semester, även fall jag låg i fosterställning och grät till Dr Phil i morse och varken whiskey eller rock var i närheten, då jag säger detta med glimten i ögat...

Sköt om er allihopa!

Suck me sideways & Go to hell

image71

Släkten är värst

Efter att ha vaknat till en tung bakfylla efter etage natten så gjorde det inte bättre av att man skulle sitta i en bil i en timmes tid. Som tur var så var brorsan (Johan), mer bakfull än vad jag själv var och såg lite sådär risig ut.
Men hur som, så blev allt lite bättre efter att jag hade slängt in mina saker på mitt rum, skvätt lite vatten i ansiktet samt att jag och brorsan slängde i oss vars en 3 rätters meny och en bira eller två. För att sedan återgå till en mindre skönhets sömn innan vi kunde komma vidare till festen.

Inte helt för kul när man märker att man ska hälsa på en 80 pers när man kanske känner sådär 7-8 stycken där. Men jaja... bättre i alla fall än gången innan då det var 250 pers.
Dock så är ju inte jag som är den som jag brukar säga, och inte är min släkt det heller. Så efter några glas så var det ett bra drag. Sjukt roligt, sjukt bra

Sen där efter så handlade det om att göra bekantskapen bättre med den sidan av släkten, även fall Hartler och Bååth hörs lite finare än Olsson/Hansson.
Hur som så var mitt leende stort och lika så var mitt ordföråd. Så att göra en lång historia kort så vet de vem jag är nu, och istället för ett handslag så får jag nu mera en kram istället. Ska sen inte glömma alla komplemanger som man fick heller... bara älskar att visa de bästa sidorna av mig själv =)

Nej, nu svamlar jag för mycket. Är lite väl trött just nu, men jag skickar ut några bilder här under ifall det är någon som vill titta.

God natt och tack för kaffet!




Inte bra

Trode inte att det var möjligt när jag väl vaknade, hur kan man lyckas se ut så här?
Mina ögon hänger inte riktigt med och det ser inte snyggt ut. Ska sätta mig i bilen på väg till en släktträff om en timme och detta känns inte helt rätt. Får i alla fall hoppas att det blir bättre när jag får mina Norrlands Guld i bilen av farsan, även fall tanken slår mig att jag egentligen inte vill.
Jag tänker inte ta ett foto på mig själv idag, det är inte bra för min image. Jag tror att jag väntar några dagar och tar en bild då jag står med fulla segel nere i Klagshamn istället.

Nej, nu ska jag ta och se till att försöka snygga till mig lite. Träffar ändå bara den släkten vart femte år eller något. Så jag får väl göra mitt bästa även fall jag inte heter Olsson i efternamn.
Går det åt pipan så går det åt pipan.... men sjung hej allihopa

Något att tänka på (Part II)

Bli inte förvånad om du möter en högt uppsatt person på gatan - ibland måste de ner och hämta syre

En sann vän är en som tror du kan gå ner i vikt - men att du inte vill det just nu

Sorger måste man kunna bära - även om de är så stora att de borde kunna stå på egna ben

En del känner bara till ett sätt att minska eländet i världen - att själv ha det bra

Det finns TV-program som är så dåliga att man lika gärna kan umgås med familjen

Jag förstår inte folk som kan skratta åt livet - det är ju inget roligt

En del avstår från kryddan i tillvaron - de sockrar på allt

Att vara som de flesta andra människor innebär att vara analfabet, sjuk och fattig

Människan har inte längre några naturliga fiender - utom möjligen Posten

När man äntligen skaffat sig sunda vanor är det inte sagt att man behöver följa dem

Det sägs att den som sover syndar inte - men det beror ju lite på var

Vad som än händer så måste man gå vidare vilket inte alltid betyder framåt

Den som verkligen älskar livet bryr sig inte om hur det ser ut

Det är klart att helvetet finns - folk uppmanas ju att fara dit

Man blir klokare med åren - till sist blir man så klok att man dör

Mysbilder


Något att tänka på


Den besvärligaste tiden i en människas liv är inte puberteten - utan resten

En del når alltid sina uppsatta mål - de har folk som håller i stegen

Den stora kärleken kan du möta varsomhelst - större än så är den inte

Trasiga äktenskap och kroppkakor- frågan är om de egetnligen bör lagas

Flugorna älskar oss men vi viftar bort dem - klart att dem går i taket

Problem som hotar att växa en över huvudet måste man sluta vattna

Man skiljer sig och hoppas på att livet ska bli bättre - det är som när man gifter sig

En lycklig dag är när kaffefiltret spricker - och man kan räkna det som en olycka

Förfinande människor är inte finare än andra - de har bara en sådan dialekt

Det tog 3 miljarder år för naturen att frambringa en människa - visst blir man besviken

Arrogans är en sorts kosmetika som visar mer än den döljer

Åldersskillnad är skillnaden mellan det man fyller och det man önskar att man fyllde

Det är märkligt att gammal kärlek inte rostar - så mycket diskvatten den varit i kontakt med

Det finns många som är måna om sitt yttre men aldrig drar en kam genom själen

Livets mening börjar med stor bokstav och slutar med en punkt resten är oläsligt




Fortsättning följer...

Sommarens 10 måsten


1. Ha en picnic
2. Åka på Party-Trip
3. Häven en öl på under 4 sek 
4. Ha en segeltur på minst 3 timmar
5. Använda komentaren "Hur mycket kosta?"
6. Kyssa någon vid havet
7. Åka till Göteborg
8. Häntextra morgon i Ljunghusen
9. Leka turist i min egen stad
10. Gå ner 5 kilo i vikt


Dessa måste kommer att följas upp en gång i veckan under hela sommaren och här kommer även en bestraffningslista ut efter hur många missar jag gör:

10. Utgång till hartbreak förklädd som Hitler
9. Streaka genom centrala Malmö
8. Bada i kanalen
7. Inte dricka en öl på hela hösten
6. Utgång klädd i kjol
5. Endast lov att prata i Norrländsk dialekt för en hel dag

Livet mjukt som bomull


Doften av whiskey i måtta av öl
Glaset min bästa vän,
bästa vännen till ett glas
Jag ser skenet till ljus i tunneln,
njuter av min föda, när dina drömar går i kras
I bränsle av alkohol med lusten av ett knull
Att livet kan vara så mjukt som bomull



I en dimma tjock från hjärnans paradis
Utfyller jag mina behov, lugnar mina tankar
Jag lever i lugn, förbehandlar en hjärnkris
När alkoholen gör så mitt hjärta bankar
I jakten på mina drömmars knull
När livet är mjukare än bomull



Travande genom glasen,
I andras tycke på den sista frasen
Jag sjunger på min melodi av whiskey,
jag sjunger med ett stort leende
I ett slitet, nedsupet utseende
Misste min vardag, blev av med mitt knull
Men ack vad roligt att få vara full


Jaja... Russin Russin


Semestern är här och leendet är så stort att det håller på att spricka. Kylen är nästan slut men där är en jävla massa dricka. Så även fall inte vädret är här så lever man livets glada sommardagar =P

Fick skjuta upp Stockholm en vecka men hoppas att staden ligger kvar en vecka till. Kände inte riktigt att Stockholm var min stad när jag vaknade i morse och kliade mig lite smått i huvudet.

Malmö hela veckan, eller i alla fall tills på söndag. Det är ju fest på lördag och pappa är så klart på =)

Vädret är inte det bästa så stranden får nog vänta. Men iof... Blir nog ändå som så att jag drar till Klagshamn lite om dagarna och filosoferar med hjälp av en flaska vin och en ny song book =D

Annars då? Jag vet egentligen inte. Semester har minst sagt överaskat mig och jag skulle kanske åkt till Stockholm, men beslutet är redan taget och hur som så hade jag ändå inte fixat "barnvakt" till Ragnar. Även fall det inte är något inplanerat just nu i veckan så har jag en känsla som säger mig att det kommer nog att fyllas ut rätt bra ändå.

Nej, nu får jag nog ta och hålla truten istället bara. Varför inte bara släppa kylskåpet och dra ner och ta mig ett dopp ikväll. Inte det varmaste men dock så underbart.



Veckans saker

Veckans måste: Festen på lördag

Veckans Big No-No: Escape

Veckans kvinna: Meg White

Veckans dryck: OP

Veckans mening: Mitt leende ljuger aldrig

Veckans ord: Fläska

Veckans låt: You dont know what love is (You just do as your told) - The White Stripes

Veckans stad: Malmö

Veckans grej: För Skåne i Tiden

Veckans Filur: Rudolf "the pink" Beerer

Veckans bar ikon: Sommar Hajks Janne AB



Veckans Raiting: 7.5
Semester, Sömn, Andas in och andas ut, Känna av läget och bara leva livet.
Inte vädret som jag letat efter, behöver städa och en massa andra saker


Gott Nytt på er Alla!

Dagens mest sagda meningar

1. Birigt
2. Hora
3. Nej, inget extra
4. Icke!
5. Helt ärligt
6. Go, saftig och dryg
7. Berne tack!
8. En Redbull tack!
9. För Skåne i Tiden
10. Viva la Tour de France!


Dagar som dessa

Förr så kunde man säga komentarer till sig själv som hördes som "När ska du ta tag i ditt liv?", och dagar som dessa så önskade man att man hade kunnat säga dem igen.
Att vakna små skakig och sådär skönt med en hosta som börjar nere ifrån magen och går uppåt. Inte för att jag tänker så mycket på canser, men den hostan vill jag inte uppleva igen. Så nu ska jag inte ha några pinnjävlar i fortsättningen, pappa ska sluta mata kräftan i onödan.

Konstigt nog så hamnade man på IKEA idag av alla ställen, men konstigt nog så var det utan panik känsla och en jädra massa energi av inget. Köpte saker som jag inte behövde och glömde det viktigaste, att köpa en helt ny uppsättning tallrikar, glas och bestick så att jag hade kunnat slänga all disk som bara står här.
Men man får väl inte allt här i världen även fall Anders bjöd på en hel del skratt. Tack!

Hela denna dagen är en dag där allt går emot en men något säger till en att man inte kan sluta att skratta.
Detta är en dag uppbyggd av Redbull, White stripes, skallbank, klia huvudet och bjuda på ett leende

Så, sjung hej allihopa


RSS 2.0