Det är i tunga tuffa tider som...

Man inget annat än mår bra av att se att Gerts barberare klarar av trycket och att pizzerian i Kävlinge som enligt DT säljer så väl pizza som horo, vapen och knark. Man måste ju ändå undra vad dagens egentligen är där?
Men det är dessa saker som får vardagen till att bli lite extra fantastisk.
Inte nog med det så kan man även få sig en ny frisyr under tiden som man äter en chinabox på kinakrogen för endast en hundring, inte konstigt att Kävlinge klarar lågkonjukturen så pass bra.
Även alla dessa personer med mössa plus cykelhjälm är ju något som man endast kan hylla. Det är ju bara så underbart och jag hoppas att se samma killar på cykel då snön faller och mina vinterdäck fortfarande inte har kommit så att vi ligger på en likvärdig nivå. Det skulle för mig kännas helt fantastiskt och underbart.
Och även fall det är tuffa tider så har jag i alla fall humöret kvar och viljan att gå framåt. För att kämpa för vart enda centimeter är vad livet handlar om

En hälsning till Denkan!


Denkan, du förstår en sak va?!
Jag kommer att vara i Hörby nästa vecka och då är du körd!
Och ja, om hon frågar så är du min lillebror och du kan inte följa med pga utegångsförbud.
Jag har alla essen i rockarmen, därför är jag en duktig pokerspelare!

Dagens låt


Dagens I-landsproblem

Har ni någon gång varit med om att ni kör in i en biltvätt, dörrarna stängs, maskinen går igång men sedan fastnar?
Man sitter liksom där i bilen och vet inte riktigt vad man ska göra, har ett kundmöte man ska vara på 10 minuter senare och inser att det hörs ganska dumt att ringa upp och säga att man sitter fast i en biltvätt och därför kommer att bli sen. Så istället för att göra det så öppnar man bildörren och gör allt för att hitta en väg för att öppna dörrarna ut från tvätten, lyckas och räddar situationen.
Något som man lärt sig efter flera tvättar på statoil i Höör, det slår ju aldrig fel! Dumt att man ska vara så stressad så att man tvingas in i den bara.
Dock så var situationen inte den samma under gårdagen. Jag satt där i bilen och väntade på att skiten skulle stanna som den alltid gör, men den gjorde inte det. Jag brukar känna lycka när sådant händer men jag blev mest bara oroad.
Tvättborstarna hann över hela bilen och hela vägen tillbaka, eller rättare sagt nästan hela vägen tillbaka. Så när de väl stannade så stod det en tvättborste på var sida av förardörrarna och snurrade medans det spolades vatten över hela bilen.
Tankarna gick i huvudet på mig, de rullade snabbt. Tankar som "fan jag skulle tagit den svarta kostymen, den behövdes ju tvättas", "vad ska jag säga till kunden jag ska till gällande försening?", "Oj vad dörrarna blir rena..." och bra många fler tankar.
Hur som så satt jag bara där och visste inte hur jag skulle gå tillväga och när hjärtat var ända uppe i hallsgropen så kom det in en statoilsnubbe, månadens anställd och räddade mig så att jag kunde svälja ner hjärtat igen.
Det enda jag är oroad över nu är att min sömn får lida då jag inte får någon sinnesro men jag är inte den som är den, jag är den andra, så jag tar tag i saken istället. Från och med nu är det sluttvättat i Höör, det är bara inte acceptabelt att gå in i väggen för en biltvätt, som min bror hade sagt "Det är inte värt det". Jag och andra sidan kan inget annat göra än att hålla med.
Detta är en solklar nominering till Årets I-landsproblem och jag ser väldigt kritiskt på det



Mvh
Sverker Olofsson

Dagens låt


Bättre sent än aldrig är det man säger va =P


Sista kubanen


Dagens låt


Dagens kommentar


Sluta prata i gåtor, det får mig att tänka på fader farra

Veckans saker

Veckans stad: Aislove (Eslöv)

Veckans ord: Rostbiffen

Veckans måste: Enda in i kaklet och lite där till

Veckans Big No-No: För första gången KB

Veckans mening: Du blir vad man äter, VEM FAN BRYR SIG?!"

Veckans hjälte: Larry

Veckans stadiga ikon: Stephen

Veckans eloge går till: Denkan den fantastiske fantasten


Veckans Rating: 8.5
Nu jävlar smäller det stort och högt, håll hårt om ölen =P



Jag är fet, du är ful, jag kan banta

Även Mona-Lisa faller i bitar

Tyckte att morgonen var ganska jobbig idag och att det sög att vara bakis. Även fall jag inte lägger allt för mycket energi på att tänka på det eller jämra mig över det. För att ju mindre man tänker på det desstu bättre känner man sig.
Kände att jag var back in the game där ett tag sen men efter att ha frossat i mig mat hos pappa idag med hela familjen så förändrades förutsättningarna drastiskt och det började gå åt fel håll igen. Helt plötsligt så blev det för påtagligt för att inte kunna tänka på det.
Magen känns som att jag väntar en unge och är i nionde månaden, känns som att det ligger alkohol i halsen och skvalpar fortfarande och huvudvärken är starkare än treon.
Man blir verkligen äldre och äldre för var dag som går. Utvecklingen går framåt konstant och man lär sig hela tiden nya saker men ändå så kommer dessa stunder ibland även fall det inte är ofta alls. Kan man liksom aldrig lära sig det helt totalt eller hur ligger det egentligen till?
Inte vet jag och jag ska väl inte jämra mig allt för mycket, slår man klackarna i taket ska man inte klaga över nacksmärtorna när man slår huvudet i golvet.
Nej nu är det åter till fosterställningen framför tv:n och NFL, hörs ju nästan som en positiv sak när jag säger det så


"Är man dum i huvudet får kroppen lida"

Dagens låt


De 5 bästa talen den senaste tiden

1. Larrys man borde tända på de feta och fula

2. Frugan kallar det för ett hattrick

3. DT:s men bilen är så skön att åka i

4. Det storslagna 6.0 på richterskalan

5. Vaktmästaren som blev VD

Gårdagen

Igår var man ung och kry, idag mogen nog att pensionspara och möjligtvis dö.

Det var mycket information som kom in igår och lika så mycket alkohol. Med andra ord en lyckad kväll men långt ifrån perfekt, lite så som det ska vara.
Jag fick reda på att mitt välbefinnande sitter i mitt stora tv-utbud, därför har jag alltid något att göra och kan alltid vara lycklig. Fick även lära mig att livet hade blivit mycket bättre ifall man hade kunnat börja tända på alla de fula feta kvinnorna för att då skulle allt bara blivit enkelt och man hade nöjt sig direkt.
Det var mycket information där till som kom in och mycket nya saker som man lärde sig, inte konstigt att man är så sliten idag. Det är påfrestande att lära sig nytt.
Fick även en inblick i hur det kan vara att vara fastighetsmäklare då jag försökte sälja toan med den enormt långa kön genom att använda orden "mysigt" och något för den händige. Roligt nog var det att killen som gick förbi som jag kallade husets vaktmästare hade svårt att ta den kommentaren. Blev istället räddad av orden "nej, han sa att du var VD".
Även fall jag inte klarade av att sälja toan eller få en drink i baren efter varit där i 5 minuter så kan jag säga att jag inte skulle klara av att sälja lokalen men jag kan utan tvekan rekomendera Hipp och det sälskap som jag var i för att det var meningslöst roligt och det finns ingen bättre lycka än så även fall jag ljuger när jag säger det, den där blonda kvinnan skulle ha suttit i mitt knä men det får jag ta nästa gång istället.

"Inte bara är du skadat gods, du går på skrymme också!"

Dagens fråga



Ett rent helvete eller ett skitigt paradis?

Dagens låt


Veckans saker

Veckans kommentar: Det är röster i huvudet som säge saker, jag svär

Veckans stupido: Bad om en lögn och fick en lögn som personen var tvungen att säga att det igen på andra hållet så att det inte skulle vara en lögn... Starkt jobbat PG...

Veckans ikon: Denkan

Veckans ord: Stekspade

Veckans låt: The White stripes - You dont know what love is

Veckans höjdare: Allt för många =P

Veckans Big No-No: För en gång skull inget alls =D


Veckans Rating: 7.7
Fortfarande lite trött men saker går min väg nu på allt för många sätt och vis... Pappa - Dramaten, 100 - 0


"Slipa inte för mycket på din självbild, det blir inte du i slutenden"

Vad folk blev dåliga på att ljuga då

endast fyra personer som lyckats ljuga! Under all kritik måste jag säga när det kommer konstiga anonyma inlägg var dag.
Gillade dock det sista inlägget, ärligt om inget annat =)
Det sista som jag vill göra är ju att ändra sanningen =D


Ge mig lite lögner!

Hej allihopa!
Satt här och tänkte och hade inget bättre för mig då tanken slog mig att vi alla ljuger ibland även fall folk inte vill erkänna det och bland dem även mig själv. Somliga ljuger mer än andra och ibland undrar man ifall det är ett beroende eller vad det kan vara. Inte vet jag, jag försöker mer se det som en roliga sak, hittar ironin och skrattar åt det istället.
Så därför vill jag istället här vända på det hela och ber er därför alla ni som läser min blogg eller bara trillat in här av ingen anledning skriva en kommentar till detta inlägg där ni får använda alla namn utom just ert eget och där efter sedan skriva en lögn.
Ju mer roligt desstu bättre, ju sämmre den är desstu mer skrattar jag.
Jag vill ha en levande dialog där ingen vet vem varandra är och ingen kommer någonsin att veta medans hela dialogen bara är en enda stor lögn som käns fantastiskt bra.


En lögn är inte en lögn fråns den är avslöjad

Får inte glömma bort att ha med en låt idag också =P


Välsvarvade meningar

Överskatta dig själv - För du är inte snygg

Människan är korkad, vi vet ju inte ens vårt eget bästa

Mitt hjärta sviktar men du är inte ens i närheten

Varför åka på räkmacka när man kan ta taxi?

Skyll på någon annan - Då tar inte du smällen

Förlåt ifall jag går snabbt fram baby, jag har en offensiv läggning

Alla säger att dem är bäst men ingen kan svara på frågan varför

Funkar inte saker och ting i livet kan man alltid skaffa barn

Är det största problemet i ens liv att kaffemaskinen är sönder, då har man det bra

Hoppas inte för mycket - Jag har gett upp!

Om du söker sanningen, börja hos dig själv

Sexans växel ligger mellan vansinnet och lyckan

Man kan inte fly från något när man har en stor tv med 100 kanaler

Detta är inget adjö, bara ett sett att säga att vi aldrig ses igen

Är du tillräckligt impulsiv kan du bli normal



Full, Glad och Attraktiv

Ja herre jävlarn, vad ska man säga?
Så jiiiiiila underbart! Nu jävlar är man på gång. Är på väg ut och allt är bara super. Är klädd som the old days och ser ut som ett white trash alias normal och kör till tusen. Går ju ändå efter samma sak var gång, utstrålning och humor går över allt annat... så vi får väl se =P
Om inget annat så kommer det att bli jävulskt roligt och hu som hellst så kommer jag att lägga mina ord "the king is alive" för att så är det bara.
Festa festa, ingen jävla siesta. Nu jävlar gör vi skillnad på folk och folk =D

Inget av nytta

Vad var din senaste snilletanke?
- Man skulle varit rik...

Hur ser frillan ut just nu?
- Hmmm... öhhhh... jamen jag är nöjd

Dagens stora händelse?
- Snacka med Stephen

Svart eller vitt?
- Vitt!

Varannan vecka pappa?
- Sätter hellre mina pengar i sparbanken

Tro, hopp och kärlek?
- Varför ska jag tro när jag vet, varför ska jag hoppas när jag kan göra och hur hjälper kärleken mig?

Vin eller öl?
- Varför inte blanda?

Favorit mat?
- Den jag själv inte lagar

Hur är din hälsa?
- Jag skakar med högerhanden

Bryr du dig om dessa frågor?
- Svar nej!

Bryr du dig om mycket?
- Endast det som rör mig

Vad rör dig?
- För hoppningsvis inte du ifall du är ful

Senaste låt du sjöng?
- Play whit fire

Hördes det bra?
- Ingen kommentar

Dagen mest använda ord?
- Grattis!

Nöjd?
- Aldrig!

Glad?
- För det mesta

Nykeln till livet?
- Inte helt säker men det är nog inte min hemnyckel i alla fall

Ett sista ord?
- Like I give a fuck! =P


Som en livsfilosofi


Veckans saker

Veckans ikon: Kregg

Veckans ord: Galaj

Veckans stad: Slottstaden

Veckans hjälte: Kungen, TNT:S svar på Christiano Ronaldo

Veckans mening: Sluta nu!

Veckans måste: Allt!

Veckans Big No-No: Allt för många men allt för få


Veckans Rating:  6.5
För mycket ivägen men ändå öppet som en landsväg. Måste bara hitta rätt växel och Kregg är där för att hjälpa mig ;)

Fredspipa ger också Canser

Kungen!


Skumpa på fredag =D

Kan inte hålla tillbaka det, glädjen är stor när orden trillar ut. Ja, jag och Calle går självklart hem med bubbel på fredag efter att vi gjort bra ifrån oss de 2 dagar som varit denna veckan. Känns som en bra klapp på axeln och något som vi båda är värda. Verkligen skönt!
Inte bara det så går nu Wendela i pension efter 3 år i tjänst och 10.500 mil. Nu blir det istället Kregg som tar över och jag hoppas att få minst lika många bra stunder med min nya V50 vid namn Kregg.
Är som sagt en tung vecka som ligger framför mina fötter men det känns som att det går åt rätt håll och hjärtat känns bättre och bättre. Lite irriterande bara när man vill ge 150kmh i var kurva men att jag nu får hålla mig själv tillbaka lite, viljan är ibland lite för stark och leendet för stort... ge mig en vecka och allt är tillbaka på sin plats =P

"Sjung hej allihopa..."

Grus i maskineriet

Det finns saker och ting i livet som är super och det finns även dem som är mindre bra. Ibland så måste man stöta på dem också.
Har väl fått lite för lite sömn ihop med lite orostankar och långa arbetsdagar som nu sätter sina spår med all rätt.
Detta har lett till att det blivit lite stressymptom som gör att de hugger till i hjärtat ibland, något som jag inte är helt ovan med. Klart att det inte är roligt och lika klart att det är något som faktiskt oroar en lite.
Det som jag tror är det viktigaste att göra just nu är att inte oroa mig allt för mycket eller att tappa fästet helt totalt utan att mer ta itu med alla orostankar, ta reda på hur/varför/vad, se till att komma hem i tid och inte arbeta in på kvällstimmarna, motionera, äta bättre, tagga ner när jag kommer hem, hitta lugnet och bara se till att göra det bästa av situationen.
Inte att jag ska lägga mig på latsidan utan mer balansera upp allt i bästa möjliga mån, något som man måste göra ibland för att inte skada sig själv.
Det är klart att det inte är en situation som man gillar men man får finna sig i den. Någon vart så valde man att gå den vägen som man gick och där efter så får man jobba med allt som spelar in, där av även stress och vad den gör med en.
Finner nyckeln i att hålla lugnet just nu och ta en sak i taget, en metod som visat sig fungera mer effektivt än det mesta andra. Tid är ju faktiskt något som man har även fall den går in på ens fritid bara att just nu måste jag hitta rytmen i sömnen för att hitta tillbaka.
Ska jag vara helt ärlig så är detta inte en mindre sak utan det är faktiskt bra allvarligt men som jag tidigare sa så måste jag hitta lugnet och det sista jag ska göra är att få panik. Jag känner mig själv så pass bra att jag vet vad jag ska göra och därför håller jag lugnet och det syns inte så mycket på mig vad som händer.
Detta kommer nog vara något jobbigt för mig arbetsveckan ut men inte jobbigare än vad jag kommer att klara av, det löser sig fint så länge jag vet vad jag gör och mitt arbete kommer inte att hamna i andrahand på något sätt, det handlar bara om att inte stressa upp sig.
Jag har bevisat det tidigare även fall denna gång är det värre, jag kan prestera bra i ett lugnare tempo också och jag är övertygad om att jag vinner den där flaskan bubbel på fredag också. Det handlar bara om att anpassa sig efter situationen även fall orden faller tungt. Lite som Richard alltid sa, Bend but not break.
Man känner till sina begränsningar och det är ens starkheter, kunskapen finns där och det stärker en så nu är det bara att se till att ta sig ur detta och hitta tillbaka till den bästa formen.

Denna vecka dejtar jag John Blund, dejtar hellre andra men vad fan ska man göra? ;)

Bilder från igår


Var bara tvungen att sno tillbaka den...

Ikea är helt enkelt uselt! men ändå bra

Max tyckte att det var viktigare med en tjej som hade charm än en tjej som kunde dansa. Jag tyckte båda delarna var lika viktiga!

*Hartler säger:

jo men vafan, jag kan ju inte dansa så jag kan inte begära det av andra
 Malin | | säger:

haha det är sant

 Malin | | säger:

och jag har ingen stor snopp, menas det med att jag inte kan begära det av andra?

* Hartler säger:

Du kan ju alltid köpa en dildo och ha den som mått

* Hartler säger:

Att tänka på är att du måste ha en i var färg, annars så begränsar du dg för mycket

* Hartler säger:

och att träffa en kille med eldriven snopp är väldigt ovanligt

 Malin | | säger:

i know.. eldriven snopp är svårt och få tag på! du känner ingen?

* Hartler säger:

Min är inte eldriven men många säger att den går som att den gick på dyracel

 Malin | | säger:

ah, ja.. duracell är bättre än dom billiga allternativen som ikeas egna..

* Hartler säger:

Det är ju ingen tjej som letar efter den svenska ikeasnoppen, så enkelt är det

 Malin | | säger:

precis, är duracell utländskt?

* Hartler säger:

tror den går under ikea namnet snoppen - Ligga

* Hartler säger:

Det finns ju det också men det är ju den skånska modellen som är bestsellern

 Malin | | säger:

heter batteriet det?

* Hartler säger:

nä det är hela paketet

 Malin | | säger:

skånska? det är nog för vi bor så nära danskarna... och dom äter wienerbröd och pölse! och det säger ju ett och annat!

 Malin | | säger:

oj, hela paketet? ikea och deras "gör det själv" med tusen delar att sätta ihopa

 Malin | | säger:

kan man inte bara få det gjort där?

* Hartler säger:

Man tycker ju det! Känns inte bra att behöva ta fram verktygen för att få sig ett ikeasex

* Hartler säger:

men vad som är bra är att man har 30 dagars öppet köp och att det går att reklamera

 Malin | | säger:

nej ellerhur :/

 Malin | | säger:

ja, vem vet vem som har användt min produkt innan, snacka om mys!

* Hartler säger:

Det värsta är ju att den innan dig kanske till och med använde Ikeas familjekort

 Malin | | säger:

hahahha


Sweet!

Tillbaka i form, tillbaka till mig själv. Åter igen så är man smack-Max alias lill Olsson som är på så otroligt bra humör. Till och med så att folk i min omgivning har börjat prata om hur gott det är att jag är positiv och glad, där av några som undrar varför. Men vad fan, det är ju jag. Känner ni mig inte bättre än så? =P
Jag bygger allt på passion, jag hänger inte upp mig för småsaker och ifall det händer något stort så ryter jag till ordentligt. Jag skrattar och ler åt det mesta och ser till att ha det roligt, jag hittar ironin i det mesta och jag njuter av vart enda sekund. Jag älskar mitt liv!!!!
Just nu har jag träningsverk i mitt leende och jag vet inte hur jag ska förklara det.

Det enda som saknas nu är att bilderna från igår ska läggas upp på facebook, då är jag riktigt nöjd. Kanske att min dator ska fungera korrekt också så att jag kan lägga upp bilder från igår. Men det kommer om inget annat.
Nä nu ska jag snart ner och käka, vill ha en stor fet biff med pommes och fettrik sås med extra allt. Man lever ju bara en gång och det är nu =P

Puss på er allihopa

Flogging Molly - Drunken Lullabies


Dagens bilder


Nada Surf - Popular


Visst är det gött!

Snart är en hel ny vecka avklarad och det bär av till götet imorgon. Tyvär så ska jag hämta Sandra vid Jägersro redan klockan 05.30 imorgonbitti men vad fan, värre morrnar har man varit med om.
Kommer att bli riktigt nice och jag ser verkligen fram emot att se deras nya depå, snacka med kollegorna där upp och självklart lära mig något nytt förhoppningsvis.
Har haft en händelserik vecka och visst är det underbart! Jag har hunnit med att bli sågad vid fotknölarna av en kund, fått jobbdatorn till att krasha, läst mailen på kontoret långt in på kvällarna, tagit fram stats och offerter samt sladda runt med bilen för att ha extra roligt. Inte nog med det så har jag fått in extra mycket att jobba på och det är bara gott! Inte för att det inte är jobbigt men för att saker och ting händer och jag står fortfarande upp och ligger kvar i samma växel, inget fäller mig och jag ser till och löser allt som kommer in. Det är bara så jävla gött att sträcka ut ryggen och trycka tillbaka axlarna, en skön känsla av att inget får en att vika.
Jag vill ha mer ansvar, jag vill göra mer, jag lever livet och det är bara så underbart.

Känns som att jag hittat tillbaka till mig själv igen. En känsla som gör mig så sjukt happy, vill bara krama om mig själv och klappa mig på huvudet. Det är hundra knyck hela vägen och det är bara en så obeskrivlig känsla. Jag älskar mitt liv!

Min önskelista till tomten

  • Lära mig konsten att trolla med knäna
  • Två nya knän
  • En treo
  • En whiskey
  • En jävla fest
  • Mer pepp

Annars är jag fullt nöjd


Graj of the day

En till kund ville anställa mig men jag har som vanligt inget intresse. Men det är alltid dock lika roligt att höra

Nice!

Har efter att varit igång sedan 07.00, druckit 7 koppar kaffe, 1 redbull, nikotinintag i flera etapper, buffe på chillout även lyckats besöka Hässleholm, Önnestad, Kristianstad, Vinslöv, Kristianstad igen för att sedan dra inom Ystad och till slut hamna på ett tyst kontor och ta mig en kopp kaffe till och njuta av hur tyst och skönt allt är här just nu.
Skönt när det är helt fullt en hel dag igenom, speciellt när ens leende skiner som en sol och man gör allt för att vara på topp. Kanske behöver jag inte säga allt för mycket men jag lyckades i alla fall bra idag och det är vad som räknas vid veckans slut =P
Man blir lika paff var gång man kommer till sturup och det inte luktar flygplans brännsle, nästan så att man saknar det. Blir ju lite skönt dåsig av det. Bättre lycka nästa gång ;)

Nej nu ska jag fortsätta med mitt arbete och ta en kopp kaffe till, bra för magen... =D

Som en hyllning till en vän


Veckans saker

Veckans kommentar: Hade jag varit lite snyggare så hade allt bara blivit för enkelt ;)

Veckans Ikon: Stephen

Veckans ord: Krappy!

Veckans stad: Sjöbo

Veckans höjdpunkt: Party-Party

Veckans måste: Att slå Uffe

Veckans mest fantastiska: Förslag? ;P


Veckans Rating: 8.5
Pappa dansar igen var morgon och sjunger i bilen. Mitt humör är super och jag är lycklig. Så mycket som händer just nu och det är bara så underbart. Skiner som en sol och kan skina än bättre =P

Gott nytt alla!


Till minne från helgen


Uppdatering

Alla dessa söndagar och alltid massa tankar som snurrar. Vet inte exakt vad jag ska säga men ibland så känns dessa dagar bara så onödiga på något sätt. Visst, jag är sliten till tusen och borde kanske ta det lugnt för att tänka på mitt eget bästa men samtidigt så är det inte jag och jag kan inte identifiera mig med den som lägger sig ner i onödan. Enda in i kaklet och lite där till så når man målen i livet som jag brukar säga.
Kanske begär jag för mycket av mig själv men samtidigt så klarar mitt psyke inte av att lägga sig på en lägre nivå. Jag känner att jag har så mycket mer att ge och att jag har fan så mycket mer potential i mig, vinnarskallen talar sitt eget språk och jag njuter av det.
Tror att det kommer ifrån tiden då jag spelade am.football då man på något sätt lärde sig att älska att få plåga sig själv för att visa resultat, glädjen blir bara så mycket större när man väl kommer till matcherna och vinner efter en lång tid av att ha smärtor i kroppen, plågsamma träningar och alla andra uppoffringar som man fick göra. Det fick känslan av att vinna till att bli så mycket mer värt än något annat och det är en otrolig stolthet.
Inget kommer gratis i livet och ju mer man kämpar desstu längre kommer man. Är man nöjd med det man har så är det ju kanon, jag är det inte och kommer kanske aldrig till att vara det. Jag är alltid beredd till att springa den sista yarden oavsett vilket. Där emot så handlar det inte för mig om att vara nöjd utan mer om att hela tiden få känna att jag pressar mig själv till det yttersta och känner att jag utvecklas för var dag som går.

Som sagt många tankar och många bollar i luften just nu. Även fall en del saker stör mig och vissa andra inte gör det så vet jag inte om jag ska säga att jag gillar det eller inte. Bättre att det finns något än att det är helt tomt.
Där emot så gräver det mig något jävligt att jag inte klarade av min utrikesbudget detta kvartalet, första gången som jag missar den och det stör mig. Inte handlar det om pengarna som jag hade fått i bonus även fall det aldrig skadar men det är min stolthet som fått sig en rejäl smäll samtidigt som jag bara vill ta till mig all kritik för att övervinna allt.
Visst, det är ingen panik och det ser otroligt bra ut för hela året och framför allt bra inför detta kvartalet som kommer men innerst inne så vet jag att jag kan fan så mycket bättre och att det jävlar i mig ska bevisas att detta var en engångs företelse och att även fall konjukturen svänger så ligger jag kvar på topp.
Budgeten har varit högt ställd men ifall den varit för högt ställd kan jag inte säga fråns att året är slut, jag vet att jag vinner detta racet och att jag bevisar för mig själv och alla andra att den inte var det.

Måste hitta lågan inom mig just nu och tända den stort. Kan känna mig otroligt glad ena dagen och nästa så är jag mer hängig än vad jag borde vara. Känner att jag måste hitta glädjen igen på samma sätt som jag alltid tidigare har gjort, hitta alla de där sakerna som får mig på bästa humör för att sedan bara köra på.
Jag vet att det är på gång och jag är inte bitter på något vis just nu, bara att jag inte hittar den magiska sexans växel då jag hittar extra energin som får mig att hitta andra farter på upploppet och som får mig till att utstråla extra mycket positiv energi, något som Ewa menar på att jag är expert på.
Det är svårt att förklara exakt men för att ge er en inblick i hur det funkar för mig så tänk er det ögonblick i livet då du verkligen mådde som bäst och ta sedan vara på den känslan. Det är just den känslan och det leendet som jag känner när jag är på topp, jag peppar upp mig själv och jag gör saker och ting som får mig att må underbart bra. När man sen mår så bra så funkar allt mycket bättre och det är just det läget jag måste hitta tillbaka till nu, där är jag som absolut bäst.

Annars så är mitt liv tillbaka och allt rullar fint. Är nästan rädd för att säga det för att det skrämmer till och med nästan mig, men jag trivs så otroligt bra med mig själv och allt som jag gör. Kan sitta ensam hemma i lägenheten och bara njuta av allt.
Det finns kvällar då jag kan komma hem, tända levande ljus och njuta av ett glas vin då jag bara sitter och tänker på allt som händer runt omkring mig och känna tryggheten, att man faktiskt har det riktigt bra.
Jag är inte perfekt, jag är antagligen inte i närheten men jag är i alla fall mig själv. Jag står alltid fast vid vad jag lovar och jag vill alltid gott. Det är kvaliteter som för mig betyder så mycket mer än allt annat och jag är glad över det.
Jag behöver inte spänna upp mig för att känna att jag är ok, jag behöver inte bevisa saker och ting som jag inte är. Jag gör det som jag vill göra och det gör jag för mig själv, för att jag ska må bra och för att det är jag.
Jag litar fullt ut på mig själv och därför så finner jag tryggheten, anledningen till att jag litar på mig själv är för att jag vet att med min egna vilja så ger jag aldrig upp.


Man kan inget mer påverka än ens egna beslut


Saker och ting man måste ha gjort innan man dör

Sabbat ett hotellrum

Fått svart bälte i karatefylla

Gjort mer än 500.000kr på ett år

Varit med om ett slagsmål

Fått stryk

Gett stryk

Upplevt känslan av att vara kung i baren

Fått kommentaren "jag tror jag är med barn..."

Sett alla kontinenter i världen

Fått en kändis att skratta

Varit med i TV

Varit med i tidning

Upplevts som en svin för vissa

Upplevts som underbar av andra

Äta saker som man kanske inte borde äta

Hitta ironin i allt

Skaffa sig ärr genom livet

Streaka ofentligt

Vara med om sin egen svensexa utan att minnas allt för mycket

Köra i över 300kmh

Simma med hajar

Att det sista man gör är att känna sig nöjd

Hamna i fyllecell

Shoppa slut lönen på en dag

Dansa med höga knän

Vinn allt som går att vinna =P

Uppvärming!


Äckligt

Jag förstår inte hur det fungerar, det var derby i veckan och något som skulle ha varit en fotbollsfest men som iställt blev en pinsam föreställning.
Blev faktiskt riktigt arg, inte för att se di blåe förlora för att det kunde jag ta även fall det gjorde lite ont. Men att höra om den störda idioten som satte in en smällare i munnen på en kvinlig lokförare och sedan smällde av den, det var något som förvånade mig och äcklade mig. Där emot så blev jag mer illamående av att tänka på allt det folk som rört sig vid stationen den kvällen, någon måste ha sett det men ändå så gör ingen något!
Hur ynkligt får det lova att bli liksom! En persons liv kunde vara i fara men ändå så bryr sig ingen, jag kan bara inte begripa det, jag förstår inte hur jävla mesiga folk kan bli!
Är det ingen som tänker att det hade kunnat vara just dem som varit i den sitsen? Är det så få personer som har den moralen i kroppen att de kan hjälpa en person i nöd?
Visst där finns säkert någon som ringde polisen men till vilken anledning? Tiden var då och ingen annan kunde ändå hindra det i tid mer än dem som var i närheten. Jag tycker att de som var där och såg detta ska skämmas ögonen ur sig, näst intill att de ska straffas för mened efter att ha sett det men inte gjort något.

Folk ska spela så jävla coola och tro att det är så jävla häftiga, se för fan till att vara det då också era ynkliga jävla mesar! Släpp kylskåpet ifall ni ändå inte klarar av att bära det


Salsasååååååååååås


Utbildnings dag

Äntligen så var det dags. Hade längtat ganska länge på att få komma iväg på en utbildning och idag så var det då äntligen dagen då utbildningen skulle träda i kraft.
Blev tyvär lite lurad och trodde att det skulle vara ute på sturup vilket visade sig vara fel men det var inte svårare än att åka till Scanidic på Segevång. Är alltid en speciell känsla att vara på hotell, allt står bara fram och man får ta vad man vill. Jag är ju inte den som är den, jag är ju den andre och därför så njöt jag extra mycket.
I alla fall så var det en utbildning om komunikation, problemlösningar och att kunna lösa saker på bästa möjliga sätt där man pratade om uppbyggnader samt saker att tänka på.
Det mesta var saker som man redan jobbar dagligen med idag och något som man konstant utvecklar och förbättrar sin kunskap inom så detta var ett tillfälle att glänsa och jag gjorde det med ett stort leende.
Extra roligt var det att höra att vissa av de sakerna som stämmer in på hur jag tycker och tänker är helt rätt och att det även var något som rekomenderades att göra. Saker som tex alltid tänka vad man själv kan göra, vad man själv kan påverka då ett problem uppstår och även att man fördjupar sig i vad som är problemet utan att man gissar sig fram. Hur man påverkar beslut och hur man arbetar som en grupp var även något som fick mitt leende till att bli än större.
Intressant att höra när vi skulle hitta problemlösningar var att de flesta tänkte direkt på beslut som de själva inte kunde ta, att man på något sätt ville lägga över det på någon annan som till exempel sänka priserna även fall man inte visste var problemet var. Jag undrade mer om detta skulle lösa problemet på sikt och ifall man ska lösa ett problem innan man ens vet vad det egentligen handlar om? Framför allt så tryckte jag på att ifall jag ska hitta lösningar så kan jag inte begära eller tänka vad andra kan göra för mig utan vad jag kan göra för dem, det är det absolut enda som jag verkligen kan påverka.
När dem undrade vad vi kunde komma med för lösning på ett problem gällande att de anställda var hängiga och inte engagerade sig var det några som tyckte att en stor firmafest kunde vara ett bra alternativ, ytterligare en gång så tänkte jag, är detta en långsiktig lösning? Är problemet att personalen är uttråkade på fritiden eller är det arbetet som inte stämmer?
Roligt att höra att det är så många som egentligen gissar vad som är fel istället för att ta itu med det. Varför inte sätta sig ner och göra förändraingar med sin personal och låta alla vara delaktiga. Skapa nya rutiner som passar bättre så att de som jobbar känner sig delaktiga och att något händer.
Att tänka enkelt och vad man kan göra betyder allt, vad andra borde göra och vad som händer är en fråga ifall man kan påverka och ifall man inte kan påverka det så är det bara att släppa och gå vidare till det som man kan göra något åt. Eller som jag alltid säger ifall något går snett, problemet har redan hänt och det går inte att förändra men hur gör vi det bästa nu efteråt? Finns det ett problem så hitta det och investera sedan i det. För varför ändra om i ett system som har funkat helt perfekt ifall man inte vet vad problemet är?
Även att saker och ting oftast handlar om vad den andra vill ha och inte vad du vill göra. Att ställa rätt frågor för att få en klar bild. Det handlar inte om vad man redan vet utan mer om det man inte vet för att leva upp till kundens förväntan då målet är att komma bra mycket över förväntan.

Som sagt så var det väldigt underhållande och även intressant även fall det inte var något nytt för mig. Har ett otroligt stort intresse i hur just sådana här saker fungerar och tänkbara lösningar och ideer. Det som jag finner mer intressant än allt annat är just att vi människor ofta vill ta saker och ting förgivet istället för att fråga rakt ut vad det handlar om.
Ställer mig även frågan ifall det är i panik som folk vill sänka priset så fort det är ett problem istället för att hitta problemet och lösa det?
Hörs väldigt självklart när man tar upp det såhär men tydligen inte lika självklart i verkligheten

RSS 2.0