Dagens mening

Köldskador på pitten, levern läcker som ett såll. Då vet man att man är i form

Dagens låt


Grej of the Day

Jag kom ut ifrån min port innan idag och skulle gå förbi en gammal man med en mopps och mannen säger, "var inte rädd, hon är inte så farlig". Jag bara, "what?! Det är en MOPPS!".
Man kan ju inte sluta att undra över ifall han säger detta till alla som han går förbi? Även hur hans syn på hundar egentligen är?

Arkivbilden



"Nej vänta, ta en bild till. Den blev inte bra..."

Radio City Rock

Jag får börja med att tacka Henke för att han råkade radera alla mina radiokanaler i bilen, hur han nu lyckades med det. Antagligen bara tomten som vet. Men det tvingade mig att lägga in kanaler på nytt, då det plötsligt inträffade. Jag hittade den, radiokanalen som slår allt med hästlängder och den kanalen är danska Radio City Rock. Sänder sköna gamla godingar till moderna klassiker och även de kommande klassikerna.
Synd bara att man inte får in den i Malmö, men ifall ni är i Helsingborgs trackten eller en bit där ifrån uppåt så är det ett måste att ställa in radion på 91.8. Jag säger att den väcker goda minnen och det får en att le lite extra stort, utan tvekan denna kanal jag sökte efter då jag skrev att de fan var för negativa på radio och att ingen brydde sig. Här har vi medicinen

Dagens låt


Dagens mening

När du står med ryggen mot ringkanten är det inte repen som bär dig utan viljan av att fortfarande stå

Krank

Det finns vissa saker i livet som man hatar mer än allt annat och en av dem är när halsen börjar skita sig. Jag vill aldrig vika mig pga att jag är sjuk men det var inte långt ifrån i söndags natt när jag låg och skakade hysteriskt och skakade tänderna i 3.5-4 timmars tid och hur jag än gjorde så blev jag inte varm.
Som tur var så knackade min skyddsängel mig på axeln fram åt morgon timmarna och stoppade den interna frosten inom mig. Där efter var det ingen rolig morgon men jag var uppe och jag var ute och jobbade med en viss huvudvärk.
Lyckades komma hem någerlunda i tid och gissa vad, jag sov som ett litet barn med för sköna drömmar för att minnas. En sak som är skönar och bättre än så mycket annat här i livet.
Tyvär så är hatet mot att vara krasslig smått större och jag är fortfarande irriterad över att jag inte är fullt frisk. Men skam den som ger sig, det går att göra under i detta tillständ också. Så peppa peppa ta fackin trä! Knarka treo veckan igenom, gör en bra arbetsvecka och var frisk till fredagen. Är det för mycket begärt?
Om man ändå ber till gud, tomten och treon så måste man ligga bra på det. Bara nu inte John Blund blir svartis och sabbar allt.

"Willkommen, Koppfstein Krankenhouse"

Dagens rekord

Kunden inte hålla mig för garv när jag gick in på fejjan idag, 50 nya händelser efter att inte varit inne på 2 dygn. Lite stort, lite tragiskt men fortfarande ett rekord.
Inte dumt för en tisdag

Värt att såga

Känner att den senaste tiden har det dykt upp en del saker som är för bra för att inte sågas, samt att det får mig att må lite bättre genom att smutkassta andra saker istället för att ta tag i mina egna problem ;)
Nedan följer det som ska sågas som inte kan låtas bli.

MIF Redhawks - När jag säger såga MIF Redhawks så syftar jag inte på det lag som man ser spela nu utan alla dessa spelare som försvann och som ersattes av juniorer. Bara tanken av att flertalet av dessa spelare tjänade mer än 100.000kr i månaden och 3 av dem över 200.000kr i månaden och som sedan blev utbytta mot juniorer utan löner som fick laget till att fungera mycket bättre. Det är ju ett faktum som de spelarna borde skämmas över och som borde lyftas upp mer av tidningarna så att de kan sågas vid fotknölarna, där är liksom inte en siffra rätt. Att de sedan kan gå ut i media och klaga är ju än mer fel. För jag själv hade i alla fall försökt om jag tjänat de pengarna.

Ilmar Reepalu - Hur kan man gå ut i media och ta sida när man är en ledare för staden? Jag förstår att allt inte gått rätt till gällande Israels åtgärder mot palestina, men att lägga sig i gällande en tennismatch om en spelare som antagligen inte alls är inblandad i det som hänt runt omkring. Varken Sverige eller Malmö kan ändra på vad tennisvärlden går ut efter för regler. Tycker att Ilmar nu kan stå och skämmas i ett hörn och ge dessa matcher till Stockholm i fortsättningen, du har bevisat att du inte klarar av ditt jobb i dessa situationer.

Klagomålet på Moderaterna - Känns som en intressant punkt i vår politik när det kommer till våra extrema partier, då högern oftast hängs ut väldigt mycket, som naturligt vis inte är så konstigt kanske. Dock så hängs inte partier som KPMLR, Vänstern och FI ut något alls även fall de har en politik och personer i partierna som står för saker som anarki, komunism, diktatorer och dylikt. Att sedan höra i debatt att det är fel att inte det borgliga blocket och framför allt vår stadsminister inte gått ut och sagt att han inte alls kan tänka sig att ha ett sammarbete med Sverige Demokraterna ifall de går upp i riksdagen, det tycker jag motsäger demokratin ifall man ska utgå ifrån bakgrund och inte vilken politik som de vill medföra. Dömmer man inte människor allt för mycket då? Är det verkligen rätt att stämpla folk på det sättet utan att ens ge dem en chans även fall bakgrunden inte ser korrekt ut? Säger vi inte stolt i sverige att alla får vara med och påverka?
Jag bryr mig inte själv hur detta ställningstagande går men jag blir rent av förbannad när man ska ta ett förutfattat beslut och se det som rätt. Det socialistikska blocket borde sluta smutskassta så mycket, ni är ju inte ett skit bättre själva. Så snälla skapa en bra politik och en vilja att förändra istället för att kassta dåliga kommentarer, vi alla kommer ändå ihåg vad ni själva gjort de senaste 10 åren.

TV-licensen - Hur kan det vara lagligt att ens ha en avgift som alla ska tvingas till att betala? Är det rätt att betala dyrare än någon annan tv-kanal för SVT utan att ens få välja? Tycker att det strider mot konkurensreglerna och borde bli en valmöjlighet. Funkar det inte så är det för att ni har för dåliga medarbetare på SVT och borde läggas ner eller omstruktureras.

Saab & Volvo - Varför klaga så mycket om vad som görs och inte görs kring denna historia? Två bolag som gått väldigt dåligt under en längre tid. Bara ta Saab som gått minus 17 år på raken, man måste ju ställa frågan ifall man bryter denna trend på en handvända genom att ge dem statliga pengar? Tråkigt för dem som påverkas men man måste ju se det till sanningen, staten kan inte bistå med konstgjord andning för att hålla företagen flytande några år till för att det ska tynga ner hela landet. Sverige är inte ett Industrielt land i den utsträckningen som det tidigare varit. Går inte ett företag runt så får man hitta en lösning, finns det inte en lösning så får man gå vidare.
Kanske dags att göra om kollektivavtalen och sluta utgå ifrån att vi är ett producerande land, har ni hört tallas om Kina och Indien?

TV4 - Hur kommer det sig att dagens match i Hockey Allsvenskan inte ens kunde köpas in via PPV? Tycker att det är sorgligt när man ger rättigheterna till en tv-kanal och att man sedan tvingas till att köpa in sändningen via en sida på nätet med en relativt dåligt kvalitet när man borde kunna köpa in den direkt från TV4, jag hade utan tvekan kunnat betala en hundring för matchen och jag hade nog inte varit ensam om det. Ingen som undrar varför köerna utanför arenan var kaos enligt media?
Bode man inte ifall man kan bibehålla glada kunder samt göra pengar på det? Ni behöver inte en ekonom till på TV4, bara någon som är tillräckligt smart för vi i femman



Från en bitter jävel med ett glatt humör


Veckans fråga!

Vad hände egentligen mellan Denkan Lännerberg och skinvästen?
Många frågetecken och många orosmoment. Kommer vi att se Denkan i skinväst fram över eller kommer han att behålla klädseln? Som sagt, många frågetecken...

Vi ber för dig Denkan.

Mvh. Panelen

Dont Drink & Drive!


Dagens låt


Arkivbilden


Ett gäng kommentarer

Vår kärlek är förhistorisk

Botten upp, du sover hos mig ikväll

En applåd för oss hörselskadade

Jag kramas med en högre potential

Jag skulle vilja reklamera ditt första intryck

En förlåten syndare är fortfarande en syndare

Även jag har bibel 2000 för en modernare syn på religionen

Sluta kritisera dig själv, det är mitt jobb

Jag är inte fet, jag är gurmet

Absolut, själv? Vem fan är du?!

Arkivbilden

Bajs!

Dagens mening

Någon måste hugga timber för att man ska kunna trycka pengar

Dagens låt



Har sagt ordet tidigare och jag säger det igen då det aldrig kan användas för mycket. För det är SWEET!

Att dem bara orkar...

Känner att det är ett måste, att det är som mitt kall att ta upp just detta ämne då det faktiskt stör mig något så otroligt.
Det liksom bara dyker upp titt som tätt på tv:n nu för tiden och jag blir lika förvånad var gång som jag stöter på det. Dock att påpeka redan innan jag kommer till saken är att det är amerikaner som säger det och det verkar som att de har en tendens att kvida lite mer än alla andra och även att det verkar ha ett behov om att klaga som är lite större än alla andras även fall jag som svensk aldrig generaliserar.
Men i alla fall, det som jag stör mig på är den bilden av diabetes som målats upp i amerikanska program och tv-sändningar. Hur det pratar om hur fruktansvärd sjukdom det är och om hur synd det är om alla diabetiker. Jag kan göra listan än längre och jag kommer även att göra det, men just nu vill jag bara stanna upp snabbt och reflektera det hela och säga att jag tar illa upp att höra de orden. Jag lider verkligen inte, jag ser diabetes mer som en livstil än en sjukdom även fall jag förstår allvaret och jag kan uppriktigt säga att min pollenalergi kan störa mig mer än min diabetes. Så varför ska jag behöva höra någon måla ut min sjukdom och alla som har denna sjukdom där även jag ingår i den skalan?
De satt till och med och pratade om det i direktsändning av en NFL-match där en av spelarna hade diabetes, de målade upp att han hade en fruktansvärd barndom pga att han fick diabetes som ung. Jag överdriver inte om jag säger att de pratade i 10 minuter om hur hemsk det varit för denna person och det enda som jag kunde tänka på under tiden för utom mitt illamående över att höra det var att hur fan kan någon med sådan okunskap få tala i direktsänd tv om de inte ens får svära i sådana sändningar?
Jag står fast vid en sak gällande min diabetes när man pratar om vad som är jobbigast gällande sjukdomen och det är inte att ta mina sprutor och hålla koll på mina värden, utan det absolut jobbigaste är personer i min omgivning som kan få panik pga okunskap om min sjukdom. För att för mig är det inte svårare än att jag tar hand om det, lite som att tanka och fylla på olja till bilen. Därför så blir jag än mer surare av att höra någon på tv säga något så dumt.
Jag stötte även på ämnet i Miami Ink där jag blev än mer irriterad då det var en kille som ville bli gaddad med en bild av en spruta pga att han varit diabetiker i 15 år och att det beskrev hans kamp mot sjukdomen.... Ja bara orden fick mig att ånga. Jag kommer inte ens att fortsätta skriva vad killen pratade om utan jag vill bara beskriva vad denna killen är, EN JÄVLA LIPSILL som borde klippa navelsträngen till sin mamma. Blir så förbannad över sådana missfoster som honom, så pass förbannad så jag skrivit ner denna text för att slippa få en stämpel av att vara en fruktansvärt handikappad person som det är synd om!
För inerst inne, det finns få saker som jag hatar så mycket som folk som istället för att försöka lösa saker och ting istället försöker hitta ursäkter för att slippa.
Jag vill även skriva att det faktiskt finns personer med diabetes som har det svårare då diabetes från person till person kan vara svårare att handskas med, men att det inte är er som jag hänger ut här utan personer som klagar över att det är så otroligt jobbigt att ta sprutor och menar på att de inte kan leva ett normalt liv för det. För det bara äcklar mig med sådant och jag oroar mig över hur andra ser på mig som diabetiker efter att de hört någon idiot prata på det sättet om min sjukdom.
Så därför så avslutar jag med att säga att jag är varken döende eller lidande. Jag mår faktiskt ganska bra och vill egentligen dansa och dricka en paraflaxdrink. Inte behöver du oroa dig över att det kan finnas socker i drinken för det dödar inte mig mer än att jag kan behöva ta en extra spruta som tydligen är så hemsk för vissa att man får självmordstankar. Dock är jag en vuxen människa och jag kan ta det som en man utan att göra någon större grej av det.


Så strö lite socker på mig som bara du kan...

Arkivbilden


Veckans saker

Veckans mening: Han är så snål att han inte ens kan bjuda på ett leende

Veckans måste: Göra en snöängel

Veckans ord: Knuda

Veckans Big No-No: Sladda

Veckans måste: Köra så att det ryker

Veckans ikon: Min blivande Kaiser, Emil


Veckans Rating: 6.8
Jobbar i uppförsbacke nu känns det som och snön gör det inte enklare. Men ska den som ger sig, när kroppen säger nej finns där mer en dubbelt så mycket att ge. Let me see your warface!


"Varför som en brev på posten när det inte är spårbart?"

Dagens låt


Kaisern & Chefen

Detta är en öppen inbjudan till starten av det som kommer att kallas Kaisern & Chefen. En studentförening för alla dem som inte studerar men gillar tanken av att festa i allra bästa kvalitet.
Starskottet kommer att gå första lördagen i Mars då det blir en stor förfest i Residence Hartler för att sedan kolla köttmarknaden på slitage för att till slut köra efterfest av bästa kvalitet. Att tillägga är att förfesten och efterfesten inte kommer att vara något stilla sittande event då det kommer att finnas en agenda att gå efter och diverse dumma saker för att höja stämmningen.
Det kommer att bli en mindre avgift för de som ska vara med som kommer att gå till rekvisita av alla olika slag då detta inte är en vinstdrivande förening så kan ni förstå var de pengarna kommer att hamna.
För alla framtida medlemmar kommer det att finnas möjlighet att ta olika "märken" inom föreningen, likt scouterna men med helt andra endamål.
Detta är kortfattat vad som kommer att ske med Kaisern & Chefen, även fall det inte hörs helt seriöst så ska det påpekas att föreningen kommer att hållas seriöst och en av de stora målen är att kunna arangera stora fester i framtiden med storslagna nöjeshöjare.

Vid intresse anmäl er till mig senast en vecka innan första eventet, men självklart kan man även komma till där efter också. För anledningen till varför jag och Mackan har den här iden är för att skapa ett mer kreativt festande med bättre klang

The Gunnar

Nu har han lämnat, min hälte och min andra pilot. Mannen som har fler produktnamn än DHL, Carl "Der Kaiser" Johansson. Den godtrogna innesäljaren som verkligen gjort ett fantastiskt jobb och kommer att bli otroligt saknad såväl av mig som alla andra av mina kollegor.
Skulle ljuga ifall jag skulle säga att det inte känns tungt att bli av med dig Calle men samtidigt så tycker jag att det är förbannat roligt för dig att du får göra det som du hellst av allt vill göra. Så jag hoppas verkligen att ditt företag kommer att gå bra, samt att du ringer mig när du behöver skicka något express. För att du vet vilket företag som är bäst på det.
Så ta nu din turpenna och skapa något bra, "the force is whit you".
Glöm inte bort att du har en stående inbjudan till alla after work hädan efter, en gång en hjälte, alltid en hjälte. Tackar för den tiden som varit, du höjde verkligen ribban för alla andra.




Arkivbilden


Dagens mening

Är livet för mörkt så tänd lampan, ett steg i rätt riktning

Känslan är allt

Jag vill börja med att ifrågasätta vad verklighet egentligen är? En fråga som kanske kan höras dum till en början med då jag tar förgivet att dem flesta lever i det som kallas för verklighet. Där emot så undrar jag om vi förstår skillnaden mellan allas syn på verklighet och verklighet.
Jag tänker på otrycket "en lögn är inte en lögn fråns att sanningen dyker upp", där verkligheten för en själv är begränsad till vad man själv vet och tror, möjligt vis en viss magkänsla som kanske inte spelar så stor roll i det stora hela. Då verkligheten blir helt annorlunda då saningen kommer smygandes. Något som enkelt blir än värre då man kanske inte vet vad man egentligen ska tro då det faktiskt kan vara en lögn från andra hållet.
I sådana fall så är ens egna verklighet egentligen begränsad till vad man egentligen vet, en helt ny sak att ifrågasätta och en sak som kan göra det bra mycket mer komplicerat. Men som många av er vet så är jag inte den personen som vill göra det komplicerat i onödan, och inte vet jag med er. Men jag måste utgå från mig själv men ändå ställa frågan, är det inte känslan som skapar den verklighet som man lever i? För att oavsett vem som ljugit eller vad som egentligen hänt, om känslan inte känns bra så tar vi hellre den enkla vägen ut än att stångas med något som känns fel.
Har den senaste tiden börjat förstå att mycket här i livet handlar om känslor. Inte bara de känslor som man får av någon att älska och att älskas av även fall även det är en av de viktiga sakerna i livet. Eller i alla fall vad jag tror på men inte kan hitta något konkret att säga om det.
Men det finns så otrolig många andra känslor. Känslor för platser, vänner, arbete, sport, lag, mat och bra mycket mer. Även typ av känslor då jag tänker på allt mellan kärlek till hat där alla känslorna är viktiga för att få en att funka på ett bra sätt även fall inte alla känns lika bra.
Jag är inte den första att säga att det blir vad man gör det till och jag är kanske inte den första till att skriva att den meningen är så mycket djupare än bara så. För det jag menar är att vad är det egentligen som händer med folk som intalar sig detta? Jag kan inte svara på ett annat sätt än att förklara ut ifrån hur jag ser på det och tror hur det är, men hur jag ser på saken är att folk ofta använder sig av detta uttryck när de ska ut och att de ser till att festa och dansa för att bara släppa loss. Med andra ord skapa en kväll som bli ihågkommen. Så inte bara har de gjort det till vad det blev genom att dansa och festa på bästa vis utan de har väl även påverkat sina känslor, de har skapat en kväll som fått dem att må riktigt bra mer än bara på bild.
Så frågar ni mig så blir saker vad man gör det till, såväl känslomässigt som fysiskt. Vad jag är ute efter är att känslan betyder allt och den finns i oss alla bara vi vill lite halvhjärtat i alla fall. Precis som med stress där faran och stressen inte är i att göra något i högt tempo utan det är när det stiger en till huvudet och känslan av att det blir jobbigt. Där än en gång det är känslan som betyder allt.
Samtidigt så har vi en hel del känslor precis som stress som inte ger oss något positivt alls där även panik hör till, där märkligt nog kroppen många gånger vill framkalla dessa känslor i vissa situationer utan att det ger oss något gott. Känslor som jag inte tror att vi har något behov av och som verkligen inte kan ge oss något som hellst av värde. Jag kan ha mycket fel i det som jag skriver här efter men jag ser det bara som bihang som vi ska göra allt för att slippa, en produkt som vi inte behöver som bara gör oss illa.
Så även fall känslan är allt så måste man kunna manupilera känslorna ibalnd för att kunna hålla fokus och fungera som människa enligt min teori. För att jag är fortfarande övertygad om att människans psyke är för dumt för vårat eget bästa, för vi skapar inte bara våra möjligheter utan även våra misstag. Tänker vi inte igenom våra steg kan det gå vilket håll som hellst. Precis som när något inträffar så att kroppen skapar adrenalin, det hjälper oss genom att vi kan springa snabbare, glömma bort tröthetten, göra oss starkare osv. Men jag tror fortfarande att det inte hjälper oss så länge vi inte kan hålla huvudet kallt för att kunna tänka klart för känslan är fortfarande verkligheten och utan verklighet är vi mest förvirrade och vet inte vad vi ska ta oss till. Om kroppen och den känslan som vi skapar alltid skulle vara vårt eget bästa så är det märkligt att det finns fall där folk har sprungit tills hjärtat stannat då adrenalinet varit på en topp.

Men vad är känsla för dig, vad spelar det dig för roll och hur sin din verklighet ut?
För jag är inte mer än mänsklig, även jag delar in saker i fack för att göra det enkelt för mig själv. Jag generaliserar precis lika mycket som alla andra även fall jag tänker för mycket. Där av finner jag intresset av hur andra ser på saker och ting då även nyfikenhet är något som generelt förklarar mänskligheten.

Visst är gräset alltid grönare på andra sidan

Arkivbilden


Dagens notis!

Måste sägas, måste skrivas!
Den stora anledningen till varför jag skriver och säger detta är för att det var uppe på radio nyligen, då i en tävling de skulle lyckas reklamera besin. Jag lyckades visserligen inte reklamera bensin men jag fick tillbaka pengarna på dieseln som jag aldrig fick i Falkenberg.
Det var ju ett solklart fall men jag känner mig ändå stolt över att det tog mig mindre än 5 minuter att få mina pengar tillbaka och att jag faktiskt inte visste ifall de skulle gå med på det.

Men i alla fall, en ny sak ibockad på reklamerings listan. Känns lika härligt var gång!

Arkivbilden


Veckans saker

Veckans ikon: Carl "Kaisern" Johansson

Veckans ord: Goja

Veckans stad: Halmstad

Veckans mening: Super du på jobbet nu igen?!

Veckans kvinna: DHL:s enda arbetande

Veckans måste: Kaiserns avtackning


Veckans Rating: 7.0
Tunga tider och högt tempo. Känner mig ganska slut men konstigt nog så hittar jag ofta formen när tröttheten kommer som värst. Blir mycket av min favorit syssla, fan vad jag älskar sömn.

"Om jag satt i rullstol hade jag använt löparbandet var dag"

Dagens drink

Du tar en halv liter vatten, häller upp det i ett stort glas. Tillsätter 4 stora isbitar som luktar fisse för att sedan tillsätta en treo och en B-vitamin brustabblet. Två sugrör i olika färger (gärna med rosa) och självklart ett paraflax.
Avnjutes gärna ihop med en dämpad tv och lite extra arbete. Går även att blandas med cyrelx för den äventyrlige och viagra för dem på humör.

En om dan gör kroppen glad!

Arkivbild


Dagens mening

Moral är individuelt, resultatet lika så...

Min älskade mamma ska gifta sig

Var tidigare idag hos min mamma och åt mat och hade det trevligt. Tycker alltid om att träffa min mamma, hon är ju för mig en stor förebild och en otroligt betydelsefull person i mitt liv. Som ni många kanske vet så betyder min familj otroligt mycket för mig i all allmänhet, där emot så är mamma alltid mamma och hon vet bäst, även i de fall då hon inte har en aning.
Blev därför så otroligt glad när vi satt sammlade i hennes vardagsrum och hon kom med två papper i handen, ett till mig och ett till min bror och hans sambo Tina. Jag hade det väl lite på känn när jag såg papperna men blev tvungen att öppna upp det vikta pappret och läste orden överst, "Tio fina år tillsammans firar vi med bröllopsfest!!".
Jag kände direkt en otrolig lycka för min mamma och kramade om henne och gratulerade. Hon är ju verkligen värd detta och än mer värd sin Lars som jag inget annat än positivt kan säga om. Ni må vara olika men ni är som perfekta för varandra, detta är nu början till era livs seglats till rikedom av lycka.
Men inte bara tycker jag att det är roligt att de ska gifta sig utan det var en otrolig ära att få frågan om att vara toastmaster, en uppgift som jag mer än gärna tagit på mig även fall det kommer att bli svårt att få ner hela mitt livs kärlek till min mamma på ett papper på bara tre månader. Men även fall jag antagligen kommer att känna att det finns så mycket mer att skriva om och så mycket bättre jag hade kunnat göra det under en livstid så ska jag göra det på bästa möjliga sätt det är nu det gäller och inte senare. Med andra ord inte en dag för sent.
Detta känns verkligen som en ära och jag kan inte vara lyckligare för min mamma än vad jag är. Du vet att jag hade gett dig hela världen bara jag hade kunnat.

Ett stort grattis till världens bästa mamma!

Sexspråk Lexicon

  • Ahab - En man som är besatt av att ha sex med överviktiga kvinnor (termen är en referens till den valjagande kaptenen i Herman Melvilles roman Moby Dick).
  • Arg enhörning - Att fästa en så kallad strap-on (löspenis med gördel) i pannan och använda den på sin partner. Den stångande rörelsen har gett upphov till termen, trots att själva handlingen egentligen är kärleksfull.
  • Autoerotisk kvävning - Att via diverse hjälpmedel beröva hjärnan syre under onani. Vanligaste dödsorsaken bland engelska parlaments-ledamöter. Förekommer i ångestextravaganzat Ken Park, där detta genomförs genom att en ung man hänger sig från ett dörrhandtag med hjälp av ett badrocksskärp samtidigt som han kollar damtennis.
  • Autofellatio - Konsten att utföra oralsex på sig själv. Autofellatio är den kruka med guld som väntar i slutet av den regnbåge som många års yoga utgör. Tror vi, efter att ha umgåtts en del med yogis.
  • Blue balls - Målande beskrivning av den smärta som upptår i testiklarna efter längre tids samlag utan orgasm. I regel en åkomma som man har sig själv att skylla för tack vare idogt alkoholintag. Den aningen värre dimensionen av detta beskrivs under vinballe.
  • Booty call - Ett telefonsamtal som görs med enda syfte att snabbt avtala en tid och en plats att ha sex på.
  • Brunt bälte - Den som någon gång haft analsex har rätt att hävda att denna tagit brunt bälte.
  • Brödskrin - Detta är ett slanguttryck för de privata delarna på en kvinna som drabbats av jästinfektion.
  • Bulgarisk gasmask - Ett sängtrick som går ut på att täcka sin partners ansikte med sin penis. Pungen över ögonen och själva skaftet ner längs näsan. Syftet med handlingen och dess koppling till Bulgarien är okänd.
  • CBT - "Cock and ball torture": Obehagliga saker som sadomasochister vill göra/få gjorda med sin penis och testiklar. Stearin och krokodilklämmer brukar förekomma i sammanhanget.
  • Cunnilingus - Oralsex med kvinna som mottagare.
  • Damien - Ej syftat på Damien Duff utan beteckningen för en man som ligger runt och sprider könssjukdomar till höger och vänster. Namnet kommer ifrån Antikrist i Omen-filmerna.
  • Dirty Sanchez - Klassiskt sexstunt som går ut på att sticka ett finger i baken på sin sängpartner och där efter måla en mustach på samma person. Låter antagligen mycket roligare än vad det egentligen är. Denna tveksamma praxis är antagligen att betreakta som en modern myt av runkbulleskolan.
  • Dixel - Det mått vilket man mäter längden på en penis. En dixel motsvarar en tum.
  • Djungelexpedition - Samlag med en kvinna som har buskig intimfrisering.
  • Dogging - Att ha offentlig sex inför inbjuden publik. Klart att det är engelsmän som håller på med detta - tur, efter som de enda människor som skulle kunna tänka sig att se engelsmän ha sex med varandra är just andra engelsmän.
  • Dubbel-mupp - Se Mupp
  • Eifeltorn - Under genomförandet av ett grillspett (se paragraf) utför de två inblandade männen en high-five. Den information som uppstår liknar vagt det aktuella franska byggnadsverket.
  • Eskimåsystrar - Två kvinnor som plötsligt upptäcker att de haft sex med samme man. Uttrycket kommer sig av att kvinnor oftare gör denna typ av upptäckt i områden som är glest befolkade. Eskimåer heter för övrigt inuiter nu för tiden.
  • Etch-a-sketch - Att försöka locka fram ett leende genom att vrida lite på en tjejs bröstvårtor. En Etch-a-sketch - lyssna nu, alla ni som haft turen att vara uppvuxna under dataåldern - var en sorts värdelöst tråkig ram full av sand som man kunde måla i med hjälp av två små rattar på sidorna.
  • Fellation - Oralsex utfört på en man.
  • Fiskmåsa - Att utöva ensamsex från toppen av en högt belägen plats, till exempel en byggnad, och låta resultatet falla ut mot de intet ont anande människorna långt där nere.
  • Fisköga - Den blick som man får av sin tjej om man vid samlag bak-ifrån försöker flytta upp en våning. Namnet kommer sig av att man bara ser ett öga från sidan av huvudet (många fiskar har ögonen på sidan av huvudet). Innebörden av blicken kan vara både positiv och negativ.
  • Flytta upp en våning - Att växla ifrån vaginalt till analt vid samlag bak-ifrån.När motsvarande manöver görs vid andra ställningar får man anpassa begreppet efter hur det ser ut just då. Att flytta ner en våning, flytta över till grannen och så vidare.
  • Gamow-gränsen - Teoretisk gräns för hur många partners en människa kan tillfredsställa på en och samma gång med alla hjälpmedel ( fingrar, tår armbågar...). Beror på faktorer som vighet, fingerfärdighet, och så vidare. Begreppets ursprung är fysikern George Gamow, som myntade begreppet Big bang (även om han tänkte på universums expansion och inte på enorma samlag)
  • Grillspett -En samlagställning vid trekant av sammansättningen två män och en kvinna (den näst bästa formen av trekant). Kvinnan befinner sig i mitten.
  • Gula febern - Vanligt förekommande i Sverige bland män i 50-års åldern då detta är dragning till partners av asiatisk härkomst.
  • Herrsurfa - Att som man uppsöka internetsidor med pornografiskt innehåll.
  • Hitler - En intimfrisyr hos tjejer som kännetecknas av en liten tofs.
  • Holländsk ugn - Att släppa sig under täcket samtidigt som man drar detta över huvudet på sin partner som ligger brevid.
  • Kaktus - En vanligtvis kalrakad lem som inte tagits om hand på sistone och därmed utvecklat stubb. Förekommer efter fjällvandringar, tågluffar och dylikt.
  • Kameltå - Ett fenomen som uppstår då en kvinna iklätt sig ett par alltför åtsittande byxor, så att en tydlig springa uppstår mellan benen.
  • Katapult - Uppstår när byxorna ska dras ner och kalsongresåren fastnar i överkant på den erigerade lemmen, som först följer med byxorna ner och därpå slungas tillbaka upp. Kan (beroende på lemmens storlek) skrämma räddhågade kvinnor på flykten.
  • Kådisbellan - Konsten att skjuta iväg en använd kondom mot avsatt mål: sängkamrat, rumskamrat, darttavla, papperskorg. Detta är svårare än vad det låter eftersom kondomer av naturen är slemmiga och hala djur.
  • Lewinsky - Se Fellatio.
  • Lilla mannen i båten - Klitoris.
  • Lurmusa - Att som tjej släpa med en kille hem på vad han förmodar är ett one-night stand. Sedan, när hans hand närmar sig trosorna, rycker hon bort handen, och det visar sig plötsligt att sex inte alls står på menyn. Bang! Det visar sig att du blivit lurmusad.
  • Lycklige Pierre - Vid den homosexuella trekantsvarianten som brukar kallas för "tåget" betecknar detta begreppet killen som hamnar i mitten.
  • MacGyver - Konsten att på kort tid improvisera sexleksaker av vanliga husgeråd, till exempel en gurka, dammsugare eller sked.
  • Monstret i garderoben - En vän som gömt sig i exempelvis en garderob för att tyst iakta dig och din partner när ni har sex.
  • Mr Brownfinger - Att stoppa fingret i baken på sin sängpartner. Sägs vara mycket populärt i Frankrike
  • Mupp - Den sexdeltagare som passivt tar emot en fisting, det vill säga införandet av en hel näve i en av de nedre kroppsöppningarna. För dig som är lite trög kan vi avslöja att begreppet härstammar från de handdocker som de äldre av oss tvingades se på tv för Yu-Gi-Ohl:s tid.
  • Navelboxas - Att delta i vanligt samlag - inga konstigheter (rent tekniskt sett missionärställning).
  • Ninjatoffel - Se kameltå. För den som inte vet det så har ninjornas skor stortån fri.
  • Nostradamus - Konsten att genom nedräkning från förspelet förutspå exakt tidpunkt för orgasm. Ju högre nummer destu mer respekt.
  • Paddla rosa kanot - Kvinnligt ensamsex.
  • Picasso, Att göra en - Samlag med en partner som står vikt över en kopiator.
  • Polsk abbort - Att efter avslutat samlag knyta ihop den använda kondomen och slå den i väggen några gånger "för att vara på den säkra sidan".
  • Påsa - Att dölja ansiktet på en tjej med snygg kropp under samlag. Måste inte inkludera en påse: Även kudde, täcke och örngott räknas, de som tar för sig kan tänkas använda porrtidning.
  • Rodeo - Att vid samlag bakifrån böja sig fram och viska i tjejens öra något i stil med "jag har klamydia", "din syster var mycket bättre i sängen" eller dylikt, och att sedan försöka hålla sig fast.
  • Rostig fiskkrok - En förmodligen helt mytoliskt variant av Dirty Sanchez, där fingret krokas fast i partnerns mungipa.
  • Skaka hand med den - Manligt ensamsex.
  • Spela säckpipa - När tjejen utför fellatio (se paragraf) med en tumme i häcken på den aktuelle mannen.
  • Spindelmannen - Ett trick som utförs genom att en man som just fått utlösning i sin egen hand slänger innehållet på något eller någon. Sällan uppskattat av andra än utövaren, eller vad säger du Hobbe?
  • Spottkobra - Benämning på en penis som just kastat något i ögat på någon.
  • Status systemet - Ett system som benämner statusen på ett one-night stand. Byggt ut ifrån golfen, då albatross är bäst. Något som kan sammankopplas med en hole in one.
  • Svart hål - Benämningen för en kvinna som är allt annat än fast i hålet. Ser på avstånd minimalt ut men blir stor när det kommer i kontakt med något. Där efter känslan av att det suger till sig allt och att det som kommit in blir till bråkdel av sin storlek.
  • Sängbränna - Den färg en tjej får i ansiktet av at just ha haft sex.
  • Tepåsa - Att doppa pungen i munnen på sin partner.
  • Trehåling - En kvinna.
  • Trollkarlsärm - En (på grund av barnafödande eller annat krävande) mycket uttänjd vagina.
  • Trombon - Som en omvänd säckpipa (se paragraf): Tjejen slickar sin partner bakifrån samtidigt som hon drar i hans penis.
  • Vaniljbulle - Beskriver en kvinna som ligger runt mycket. Uttrycket kommer ifrån att det rinner ut "vaniljkräm" ur kvinnan.
  • Vegiterian - Lesbisk kvinna.
  • Vattentät - Vattentäthet uppstår när alla kroppsöppningar är blockerade
  • Vinballe - Penis som sviker på grund av att den innehåller för mycket alkohol
  • Vänsterhandshemsida - Hemsidor av den typ som besöks vid herrsurfing (se paragraf).
  • Xenofil - En person som mycket gärna vill ligga med rymdvarelser (dessa människor är överrepresenterade bland oskulder).
  • Älgknoge - En dialektal norrländsk benämning på det som i Mellanöstern kallas för kameltå och i Japan för ninjatoffel (se även dessa båda paragrafer).
  • Äventyrsonani - En actionsport som vissa depraverade hemmaboende människor har ägnat sig åt. Den som har sex med sig själv i sitt rum ropar i sista stund på morsan. Själva sporten ligger sedan i att undanröja alla spår av vad som just hänt innan dörren öppnas.

Frågor med onödigt långa svar

Läget?
- Som fisken i ölen med sangria & bacon men ändå som farfars löständer under en natt i blekningsmedel

Vad händer?
- Sitter just nu på en stol med fem hjul i ett rum ed fyrra väggar och en dörr framför en dator och skriver onödigt långa svar som jag inte ens själv kan förstå mig på, samtidigt som jag undrar varför. Väntar på att telefonen ska ringa så att jag kan lämna dörren då jag dock innan ska ta på mig såväl skor som jacka så att jag sedan kan stänga dörren, låsa, gå ner för trapporna och ut genom porten även fall jag inte har någon portkod.

Vad sägs?
- Jodå så att gorillorna i afrika parar sig med samma fart som lotusblomman blommar i ett höstväder från Naobi, men ändå bara i halvfart vilket är ett problem. Dock så röstar vi blått men vet inte en aning om hur de luktar eller vad som händer med de hemlösa katterna i Antwerpen. Så jag frågar, vet vi egentligen för lite?

Var har du huvudet?
- Om man startar från fötterna och går uppåt så kommer vaderna där innan. Det är de delarna på benen som kan se ut som klumpar hos satta personer. Ska inte nämna någon men ni alla förstår ändå.
Sedan så har vi knäna där övanför, delen som aldrig funkar som ett frilufsliv men ändå okej. Där efter så hittar vi delen med censur, så vi går vidare direkt och hittar magen där julmust låg i vintras. Sen så kommer brösten som bara får en halvcensur då det faktiskt bara är 50% som har intressanta sådana. Sen mellan axlarna och en liten bit upp så sitter det, huvudet.

Vad tycker du om försäkringar?
Svårt att säga förkärleken till detta då man inte har en otrolig sammling av dem. De växer ju inte på träd även fall träd ingår i hemförsäkringen med en mindre självrisk som man kanske inte alla gånger vill betala men tvingas till det. Och det där med att tvinga folk till något är ju inte bra då detta kan gå under männskliga rättigheter som man absolut inte får stirda mot då FN kan gå in i bilden, och i FN så ingår nästan alla länder, länder som Danmark där ölen en gång i tiden var billig men inte längre är det vilket är en katastrof för oss svenskar som verkligen kämpar med våra alkoholproblem även fall vi äter mycket chips och inte tränar. Ändå så tittar vi så otroligt mycket på sport för att fotboll är roligt och för att Zlatan är från Malmö som är en stad med över 300.000 invånare där jätte många rästar på S, så vist är det märkligt att man älskar denna staden så otroligt mycket ändå liksom?

Vad är en kram?
Kram är något som man många gånger skämtsamt gör om till att säga kräm då det låter snäppet roligare, dock så kramas man inte för att det är roligt utan mer bara för att det känns bra. Framför allt ifall det är med någon som är snygg, annars så kan det vara ganska jobbigt att krama någon som är ful och luktar äckligt även fall det kan glömmas bort av folk när man är ute och klockan är kvart i fem. Men jag vet inte om det handlar om kramar eller i fall folk saknar Thailands semestern för mycker. Där emot så är inte Thailand kramar, utan kramar är när två personer lägger armarna runt varandra och klämmer fast armarna om sidorna på varandra. Kanske inte ser ut så i hela världen men i min kultur så är det i alla fall så och jag hade lätt fått pengar för det i Jeopardy så det så!

Vad tror du om världsfreden?
- Vad är det?

Dagens låt


Mannlig kärlek


Percy är min hjälte

Ni som känner mig vet mycket väl att jag inte varit den som följt MIF allt för mycket de senaste 10 åren, till och med att jag hånat dem och laget något otroligt av och till. Kanske så pass att ni hört Calle berätta om när jag totalt hånade Nilstorp under en match.
Ni kanske nu tänker på överskriften här och tycker att det inte stämmer överens men jag måste då göra er besvikna. För att även fall jag haft ett mindre hat mot MIF då de satsat på spelare som spelat ihop med Sammling som druckit mer vodka än Hucko i bastun men ändå fått en lön högre än 10 sjuksköterskor och även skrutit mer över lönen än vad alla de 10 gjort om sina. Trots detta så står mannen där, självaste kungen av Malmö med sin lysande röda näsa och en lågbudget frilla med ett leende upp över öronen som retar gallfeber på halva landet, våran kung Percy Nilsson.
Man kan säga mycket om denna mann, han har kommentarerna som ingen väntar men framför allt så har han en tendens att alltid lyckas när ingen tror på honom. Något som inte funkat sportsligt men affärs mässigt på hög nivå.
Så när man fick se Percy i tv:n i ett repportage om att han lät alla stora spelare gå och att han inte ville lägga en krona till för att se sophögar spela som Jeltsin på hal is då inte ens vodkan värmer. Då tog han ett steg till på den stora pluslistan hos mig, han skapar ett lag med ett hjärta. Ett hjärta som klubben så länge saknat. Nu ett lag som jag verkligen kan hylla och känna mig stolt över när jag presenterar min stad.

Tredje raka segern blev det idag, 7-1 är siffror som man inte kan trolla bort. Ett resultat som kan jämnföras med de forna stärnornas resultat mot samma lag tidigare av säsongen då de med nöd och näppe vann på straffar efter förlängningen.
Snittåldern har sjunkit från penisionär till 22år då man spelade med 9 juniorer som med hjärta och slit gör allt möjligt.
Är detta då något som kommer ta laget tillbaka till elitserien?
Om jag ska säga vad jag tror så räcker det nog inte i år även fall jag skriver det med en hel del osäkerhet. Men det skulle väl vara en lite väl för bra dröm historia för att den skulle kunna vara sann. Där emot så tror jag att detta är början till något bra som med tiden kan få stadens hockeylag till stora tider igen även fall det tar 20 år.
Folk har börjat uppskatta laget allt mer nu och det enda som saknas är att klacken utökar sina ramser från 2 stycken till i alla fall 3 utan att stjäla dem från MFF-klacken.

Så när kommer statyn av Percy Ilmar?

Jonsson, så mycket mer än bara Jonsson


Dagens I-landsproblem

Det finns många saker här i livet och det finns vissa som aldrig slår fel. Tänker i detta fall främst på att man väldigt ofta får höra folk prata om att det finns någon som alltid ska vara så otroligt jävla negativ, dag ut och dag in under arbetstid. Något som många påstår vara något som förstör stämmningen totalt för dem och att det smittar av sig helt enkelt.
Tycker att det är fullt förståligt, har varit med om det och jag har upplevt att det påverkat mig också. Med handen på hjärtat så är jag ju också en bitter jävel med ett glatt humör, därför perfekt att jag spenderar mycket tid i bilen.
Har nu de senaste dagarna kommit på en sak appropå det, för när jag sitter i bilen så är ju självklart alltid radion på så att man får lite mer lyx i vardagen. Inget konstigt med det, men vad jag insett är hur mycket neggig musik det är som spelas. Texter om klagomål, tråkiga kärleks historier och allt vad det är. Men ändå så är det inte en jävel som klagar på det trots att så många spyr galla över den neggiga personen på arbetet så fort de kommer hem. Är det egentligen inte lite märkligt?
Musik är ju alltid musik och det gillar man förhoppningsvis men påverkar inte texterna oss eller räcker det att det låter bra så glömmer vi resten?
Man lever ju i ett land som just nu är grått, kallt, regnigt och folk pratar om att de känner sig vinter deppiga. Kanske är detta den kända svenska bitterheten som sätter oss på kartan i utlandet om man bortser från våra fulla fjortisar i Grekland. Är det som så så ska vi kanske i alla fall försöka ljusa upp det hela lite och vi kan väl därför börja med musiken på radion.
Så varför inte skicka in smurfhitz, vengaboys och allt vad det heter tillbaka till radiostationerna för att kunna ignorera låttexterna, gunga med skönt och bara släppa allt depp. Det sägs ändå att hjärnan arbetar som bäst när den får kombinera lek med allvar enligt studier, så detta borde vara receptet till en bättre välfärd och därför kanske sveriges räddning i denna ekonomiska kris.

Så varför göra det så svårt? ;)

10 sätt att säga Poke

  1. Colek
  2. Anstupsen
  3. Dar un toque a
  4. Envoyer un Poke a
  5. Manda un Poke a
  6. Porren!
  7. Zaczep użytkownika
  8. Tökkää käyttäjää
  9. Dürt!
  10. Megbökése


    Vilken kommer du att använda? ;)

Veckans saker

Veckans mening: Flensa på du bara!

Veckans idol: Henrik "Backstabbaren" Nilsson

Veckans stad: Ullared

Veckans måste: Absolut allt!

Veckans ord: Whistleblower

Veckans frilla: Nadjans

Veckans kvinna: Malin


Veckans Rating: 7.8
Tänkte att jag för en gång skull skulle beskriva allt som ett tacktal från en gala. Så här följer orden, Fuckoff, fuckoff...

"klappa inte vilda hundar, dem kan ha rabies"


Grabbarna grus i Gambia


Välsvarvade frågor appropå ingeting

  • Krakel eller spektakel?
  • Är det din pappa eller är det bara som du tror?
  • Ska vi verkligen se på film?
  • Varför alltid denna backstabber?
  • Kan en analfabet stava till i?
  • Är det olagligt att stjäla en kvinna?
  • Vem fan kom på ordet bastu?
  • Vad menas egentligen med Re-Live?
  • Om livet är en fest, är det då kalas?
  • Vad är det egentligen som man får välja om man får en villkorlig dom?
  • Hur kan kvinnomisshandeln öka när man aldrig hör om våld mot P-vakter?
  • När ska man börja säga "tills döden skilljer oss åt, eller den ena tröttnar"?
  • Är det bara A-lagarna som får krita på den lokala puben?
  • Vad fan är svensk kebab?
  • Bode inte föräldrarna till Ann Ahl kunna straffas för det?
  • Varför Panik när det finns tuppjuck?
  • Är det kärlek eller alkohol fem i fem?
  • Finns det brustabbletter mot pillerfobi?
  • Finns laxermedel som stolpiller?
  • Skulle Peps Persson kunna få medicinsk maja?
  • Är det en dålig vana att vara beroende av alkoholfri öl?
  • Är det Palme eller Christer Pettersson som är mest känd?
  • Varför vill du alltid ligga med mig?

Dagens varför!

Varför har de bytt namnet på Poke till Puffa på Fejan? Tycker att det är en skandal, nästan så att en bojkott borde startas. Så säg mig ärligt, när använde ni senast meningen "jag vill puffa dig"?

Utmaningen

Blev utamanad att öppna min bildmapp, öppna den sjätte mappen och sedan den sjätte bilden för att sedan klippa in den här. Malin som utmanade mig skrev på hennes blogg att det var typiskt att det blev en egobild, därför så kontrar jag här med en icke egobil ;P



Det må vara fylla, det må vara bra. Men det är inte jag =)

The story of the day

Kan ni tänka er att ni sitter i bilen och ni har kört en stund, där efter en stund du inser att bränslemätaren är i botten och ni är mitt ute på landsbyggden. Inte nog med det så talar GPS:en om för dig att det är 4km till närmasta mack.
Jag körde med svettpärlor stora som tennisbollar och bad 4 gånger i minuten till herren så att jag skulle klara av att ta mig till den där närmsta macken. Så pass illa att jag körde i 70kmh på 90-vägen och bilar tutade på mig. För mig var det bara att bita ihop.
Jag satt med hjärta i hallsgropen när jag närmade mig macken och bara hoppades med allt som jag hadde för att nå hela vägen dit. Så inte nog vara jag bara glad när jag nådde macken utan även väldigt lättad.
Det visade sig vara en Preem-mack och jag har själv statoilkort, så jag tänkte att jag tankar 4.5 liter diesel där så har jag så att det räcker det dubbla för att ta mig till Statoilmacken norr om Halmstad (ca 3 mil). Kände mig än en gång lättad när jag satte mig igen i bilen för att jag nu hade fyllt på tanken så att den skulle räcka.
Det hade helt enkelt kunnat bli en skön biltur hem avslappnad och skön men makalöst nog så dog bilen på motorvägen på väg mot Halmstad, kollade mätaren som sa att jag hade kört en mil sedan jag var på Preem och tankade. Så där stod jag i väggrenen på E6:an och svor så där lagom mycket som man inte gör i kyrkan.
Ringde Volvo Assistans och pratade med dem om att min bil stannat på motorvägen och att jag behövde hjälp, jätte trevlig tjej som jag pratade med där. Hon bad mig vänta en liten stund så att hon sedan kunde hjälpa mig, jag pustade ut lite och tittade i backspegeln och ser att en polisbil stannat precis bakom bilen. Signalerade att jag satt i telefon men de gav mig gester om att jag skulle komma ut ur bilen till dem och blev ihåg kommen att jag skulle tagit ett tjockare plagg än kavajen när jag steg ner i bilen på morgonen.
Sa till poliserna att bilen stannat och att jag höll på att fixa hjälp, magiskt nog så stöter jag alltid på poliser som ska ifrågasätta allt som jag gör och köra med en mentalitet som verkligen får mig att knyta näven i fickan, så som att den ena inte ville att jag skulle fortsätta att prata med kvinnan på Volvo Assistans när hon kom tillbaka till mig i telefonen. Jag måste ju undra hur påfrestande det egentligen kan vara att vara polis nu för tiden?
Men den andra var lite mer vettig, bad mig sätta ut varningtriangeln och önskade mig lycka till.
Volvo Assistans föresten, glömde att nämna det. De såg till att fixa fram hjälp på ca en timme och erbjöd det kostnadsfritt. Så en stund efter att jag hade pratat med den kvinnan så ringde en Halmstad kille från Assistanskåren och sa att han skulle hjälpa mig.
Tänkte bara kanin! Då får jag snart hjälp. Så jag satt där och hade absolut inget alls för mig vid väggrenen på E6:an, insåg att jag hade det sjukt tråkigt och att det kändes otroligt störande. Så jag provade att vrida om nyckeln och dra på trissor broder, bilen startade men betedde sig märkligt. Körde fram en liten bit och kollade så att det funkade, tänkte bara mycket märkligt.
Strax där efter så kom assistans killen, även han fann det väldigt märkligt. Vi anade båda två att det hade med soppan att göra, så vi bestämde oss för att han skulle köra efter mig och se till så att jag kom till nästa mack. Där efter så släppte han en för härlig kommentar efter att jag hade sagt "jag ska bara gå och hämta upp varningstriangeln", då killen svarar "Nej jag tar den, jag har reflexer". Att tillägga var att det forfarande var ganska ljust.
Dock så får han lätt utnämnelsen dagens hjälte.
Hur som så började vi köra och det gick hur bra som hellst, eller i alla fall en mil och sedan så dog bilen igen. Assistans killen stannade bakom och tog fram en dunk så att vi kunde fylla på med lite soppa och bilen startade igen.
Vi körde till macken så att vi kunde fylla min bil och hans dunk då vi mycket riktigt insåg en sak, de 4.5 literna diesel som jag köpt på Preem i Falkenberg var bara luft. Ingen soppa alls hade kommit in i min bil.
Tur att jag sparade det kvittot för nu jävlar ska pappa för en gångs skull reklamera bensin för första gången nästa gång som jag är i Falkenberg. Bäst att dem ger mig några pepparkakor också för jag är fan fortfarande långt ifrån snäll efter den kvällen som jag fick stå ut med.


Jag har inte alla gånger emot Miljöpartiet men var inte detta en lite väl hög skatt för bara luft?

Avtackning

Skulle vilja passa på att önska Bollen all lycka till i fjollträsk även fall han kommer att vara saknad i söder.
Har lärt känna Bollen som en tillbakalutad GH-stjärna med en bra rekyl i ölhävar armen som förgyller festerna med festliga mössor och hattar. Men Bollen är så mycket mer än det, han kan även dricka grogg och är grymt bra på att kolla på tv:n.
Därför förståligt varför han kommer att vara saknad i en stor volym. Hoppas och tror att du dyker upp titt som tätt i staden i ditt hjärta Bollen, för biran är alltid kall hos Phille och Linda.
Så nu är det bara att säga, Do your thing Bollen, visa Stockholm vad du går för. Gör pappa stolt!


Dagens Låt


Veckans överskrifter

  • Varför relationshantera när det finns öl?
  • Alltid dessa klackar i taket men ändå jordnära
  • Värna om miljön - Sluta duscha
  • Psykiskt instabil är när man innerst inne gett upp men ändå gör något
  • Fuckoff get clean!
  • Mitt hjärta är för slitet för dig
  • ALLTID PEPP!

Minuspoäng Systemet (Toppen)

-10 p. Att inte säga hej

-10 p. Att ge en otur i golftärnings spel!

-20 p. Att inte kommentera Najdans frilla

-20 p. Att prata totalt för tyst (spelar det inte större roll än så, så håll truten!)

-30 p. Att prata om tråkiga program som man aldrig sett eller har intresse för

-30 p. Att fortsätta ge en otur i golftärnings spelet!

-40 p. Att glömma bort ens namn

-40 p. Att påpeka att man inte gillar poäng systemet!

-50 p. Att försöka tjata sig till pluspoäng

-50 p. Att tigga dricka ur kylen

-60 p. Att gå på gång ifråga sätta poängsystemet i golfspelet

-60 p. Att komma med ideer om förändring i konversationer utan slutpoäng

-70 p. Att störa sig på att man redan fått minus 100 poäng av en bra anledning

-70 p. Ytterligare minus 70 poäng för att hon inte kan släppa anledningen till varför

-80 p. Vägrar hämta en öl i kylen

-80 p. Klagar över att man över huvud taget har intresse för fotboll

-90 p. Tycker Lars Lagerbäck är snygg

-90 p. Pratar om exet och vägra att släppa honom

-100 p. Att dra 15 minuter innan alla ska ut

-1000 p. Att heta Linn och ha rött hår

RSS 2.0