Enligt horoskopet

Säger att jag är förälskad


Att jag är spontan och älskar kyssar och uppmärksamhet från den du älskar


Att jag försöker att njuta livet fult ut och ditt kärleksliv börjar snart att blomstra


Att jag har ett starkt kärleksförhållande som kommer att hålla länge och minnena kommer att vara förevigt.


Att mitt liv kommer att ta en ny vändning, men det kommer att vara till det bästa för dig och du kommer att vara glad över förändringen


Att min bästa vän ska heta Mats


Att jag kommer ha 15 vänner genom mitt liv som kommer att stå mig nära


Att jag föredrar äventyr


Att jag är spontan och kan t o m lida för att göra andra tillfreds






Och hur mycket kan man förlita sig på detta?


ctrl alt delete

Alla vet hur mycket jag hatar microsoft och hur jag kan gå i taket över att det inte vill funka, men ändå så önskar jag mig att kunna trycka ctrl alt delete och få det till att gå tillbaka från början.
För att just nu så vet jag inte vad som händer och hur saker ser ut. Något som stör mig till 1000 då jag är van vid att ha ett jobb som täcker alla vardagar och helger som är till för att leva livet. Där allt är väldigt enkelt och inget är svårt mer än att komma upp på morgonen ibland.
Just nu vet jag inte något alls och jag undrar över så mycket men vet ändå inte. Det enda jag egentligen vet är att jag älskar mitt hjärta mer än något annat i världen. En känsla som jag aldrig tidigare kännt så starkt som jag gör nu, en känsla som får mig att vilja göra allt och än mer.
Jag vet hur mina känslor är och vad jag vill men jag har inte en aning om hur hennes är och vad hon egentligen vill.
Känner hon som jag? Vad är det som hela tiden tynger? Vad är det hon tänker var gång det är tyst? Varför är det så komplicerat? Vad vill hon att jag ska göra?
Många frågor och än fler som går i mitt huvud och jag hittar inga svar.
Jag antar att tiden ger mig svaren och jag hoppas på det bästa 


Som att läsa en bok


Livet kan vara för jävla vackert. I livet hittar man allt mellan himmel och jord, något som faktiskt allt har en charm på ett eller annat sätt. Man måste liksom bara hitta ironin i det.
För när man tänker på det så kan alla klaga över folk i media, i dokusåpor och andra personligheter som gör bort sig, får problem med saker och ting samt alla andra problem vad de nu kan vara. Jag tror dock inte att jag tar i när de flesta personer säger sig tycka att problemen är dumma och tror sig veta hur dem kan lösa det.
En klok vän sa en gång till mig att det är så enkelt att hitta fel på andra för att inte ta itu med sina egna. Något som jag tror stämmer otroligt bra in på mycket här i livet. För att när problem uppstår, var sitter dem egentligen? Är det verkligen alla de saker som händer runt omkring och man inte har någon lösning eller kan det faktiskt vara som så att det mesta sitter i huvudet på en då man egentligen bara har två utgångar men inte vill välja någon ut av dem för att sedan än mer leta fel hos andra och bli bitter för att man inte vill ta itu med de stora problemen som stör en?
Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte, jag är varken psykolog eller vetenskapsman. Vad jag där emot vet är att jag själv löser det mesta genom att välja en av de två vägarna som finns när man stöter på ett problem för att sedan verkligen finna mig i det. Att jag delar upp allt och tar itu med det för att alltid försöka göra situationen bättre. Jag försöker helt enkelt att lägga upp allt så enkelt som möjligt på ett vis som jag själv förstår.
Är jag då lycklig? Hur är egentligen mitt välbefinnande?
Ja om jag bara kunde definiera orden lycklig och välbefinnande så hade jag kunnat ge ett sant svar. Men jag mår bra, jag är för det mesta glad, jag ser verkligheten som den är, finner mig i den, ser ironin och gör det som jag tror är det bästa av situationen.
Allt för sällan så klarar man av att trolla med knäna men om jag inte tänker efter innan jag agerar så tror jag att jag allt för många gånger skulle ge upp för lätt och inte hålla mig till vad som är det bästa för situationen. För när något har hänt så finns det oftast inget som kan ändra det, där emot så säger det inget om vad fortsättningen kommer att bli.
Det bevisar att man både tror på det som man gör och att man finner hopp i det som finns runt omkring en.

Jag är en bitter jävel med ett glatt humör och jag mår jävligt bra

10 ursäkter för att ha varit för full

Det var lördag

Mjölken var slut

Kräftorna smakade inte lika gott utan

Jag?!

Jag hade inget bättre för mig

Någon måste ha spetsat saften

Minns inte

Annars hade jag inte begripit ett ord danska

Treon var slut och jag hade ens inte samarin

Va, var jag full?! Det förklarar ju en hel del!

Veckans saker

Veckans ord: Sjuuuda

Veckans stad: Kristianstad

Veckans köp: En GPS utan Dogges röst

Veckans mening: Ja se se där ja

Veckans ikon: Kimpa

Veckans höjdpunkt: Tävlingen som jag kommer vinna

Veckans Big No-No: Moose Head

Veckans måste: Se Newcastle spöa Arsenal på lördag ihop med bira


Veckans Rating: 7.1
En vinst på fredag, sömn på kvällen, bira på löradagen, en vinst och slappt på söndagen så är allt hemma. Men naturligt vis så måste jag räkna på lite svinn också kombinerat med att man fått lön ;P



"Släng inte yxan i båten för då får man ro av bara fan"

Bilder


Ja då var man kändis igen ;)

http://sydsvenskan.se/webbtv/webbtv_malmofestivalen/article359456/Flash-mob-lurade-Festival-tv.html?context=webbtv


Äntligen!

Efter 5 veckors semester så var man efterlängtat tillbaka i arbete.
Jag vet inte vad jag ska säga eller hur jag ska förklara. Men det känns som att livet lägger sig på en helt annan nivå då jag får känna tempo och stress, att få hantera stress och situationer. Jag får arbeta i det tempo som jag vill där mätaren står i topp och mina ord och handlingar gör en större skillnad än någon vart. Ett arbete där allt jag säger tas på allra största allvar och jag känner en stor respekt och ett stort ansvar.
Jag får var dag vidga mina gränser och utvecklas som person och stryper mina begränsningar, något som alltid varit min filosofi i livet.
Så fort jag kom in i min bil idag med min kavaj, skjorta och slips så kände jag mig som en ny person som kom upp i en helt annan vuxen nivå än den man varit under semestern. Jag satte mig i en bil fylld av möjligheter framför mig som ska jagas ikapp med all den energi som jag bär.
Jag är hungrigare än någonsin och jag vill bara ha mer, äntligen är min kropp fylld av adrenalin igen!
Det är bara så fantastiskt underbart. Äntligen får jag plåga mig själv igen genom mitt arbete och det är så jävla gott, äntligen får jag tillbaka min saknade halva av mig själv med en kämparvilja större än något annat. Det är så vackert.
Äntligen får jag göra business igen



"Let me see your warface! också dödar vi en budget!"

Ljunghusen 2008


Så jag drar...

Äntligen så kommer the grej of the year!
Och ni kanske undrar vad det är?
Inte den största saken att komma med men i min tanke så är den så stor som den kan bli. För att imorgon så åker jag ner till Ljunghusen och spenderar två dagar med mina två bästa vänner och barndomsvänner i en stuga som har allt för många minnen och alltid lika roligt och bra som den varit i alla år.
Vad kommer att göras då?
Ja som vanligt så handlar allt om att slappa, grilla, dricka öl och ha det roligt. Vi har kännt varandra så pass länge så att det blir en avspänd stämmning även fall det av och till blir ös i en mindre skala. Vi kommer att skratta otroligt mycket, må bra och bara njuta av allt som finns.
Finns det sol så badar vi, finns det inte det så gör vi nog det ändå. Sådant är livet när man ser det på ett sätt med glimten i ögat och ett bra humör. Underbart helt enkelt i en bra beskrivning.

Fy fan vad roligt de

Veckans saker

Veckans ord: Skaftet!

Veckans sak: Biden

Veckans stad: Malmö

Veckans mening: Hit med skaftet!

Veckans ikon: Philip

Veckans höjdpunkt: Ljunghusen, häntextra, grillning, öl och gott flum

Veckans Big No-No: Tyska turister


Veckans Rating: 8.0
Fortfarande semester och man går in i sista veckan av 5. Behöver vila ut och hämta energi innan jag kommer igång med jobbet igen. Laddad till 1000 och vill inget annat än krossa den budget som jag är given.
Solen skiner inte alltid men mitt leende verka alltid vilja skina.


"... Det eee ju semester...."

Sommarbilder

Mamma

RSS 2.0