Arkivbilden



Kan inte bli bättre

Veckans saker

Veckans ikon: Den moderne strandtennisspelaren

Veckans ord: Skidel-di!

Veckans måste: Sol, vind och vatten, höga berg och... ja släng på en bira

Veckans mening: Nej men det är bara för att jag är dum i huvudet (förlåtmig tecknet!)

Veckans stad: Halmstad (Frulle någon? Halmstad, ska vi säga klockan 07.00 imorgon?)

Veckans Big No-No: Mc-ful-frulle-Fucking-DeLuxe

Veckans dryck: Monte Rosso

Veckans kvinna: Min mamma


Veckans Rating: 8.2
Semestern startar på fredag klockan 16.30, jag har fått nycklarna till huddan och det är dags att börja bli brun. Träningen ska höja tempo, sanden mellan tårna ska göra sitt och ölen ska svalka en glad ung kille som njuter med ett stort leende. På fredag smäller det, "Fuck you, jag är vacker!" också skrattar jag gott. Vad som än händer så ångrar jag inget, jag är kroniskt lycklig!

MST, Modern Strandtennis

Denna ikon av ikoner, denna kreativa, konstnärliga och mäster atlet, mannen, myten, legenden, Dennis "The Denkan" Lännerberg. Vi pratar just den Dennis "The Denkan" Lännerberg som står bakom allt med den moderna strandtennisen som finns.
Myten säger att han satt på ett kontor, tittade ut på det underbara solskenet med ett visst Boom Boom Becker-racket i handen, sneglade mot Luke och tog saken i egna händer. Den trogna följeslagaren stelnade inte av skräck som alla andra för Boom Boom Becker-racketet utan hittade ett av liknande modell, ristade varsamt in Luke i raketet och följde efter Denkan.
Mannen, myten, ikonen, åter igen Dennis "The Denkan" Lännerberg hittade snabbt den ultimata platsen, terrasen med sidor mot såväl airside som sidan för oss dödliga för att sedan snabbt där efter kommentera tecknet som har den framhävande tonen i modern strandtennis, tecknet för förlåt mig. Då denna sport är aggressive så är allt tillåtet även fall man gör tecknet, dödsfall förekommer och tecknet är mest ömsesidig respekt.
Respekt och kunnande är ett måste, för spelare som mig själv så är det rött kort för skopningar. Detta fenomen får endast utföras av personer med berättigheter och kunskap för att skopa. Alternativt för personer med badge till airside.
Vi ser oss som folket på golfbanan, vi är renrasiga gentlemän med för mycket hobbie. Därför så är det ett måste att kunna visa den respekt att man blandar in såväl nickar som nedbröstningar, vid misslyckande riskeras allt och skopningsberättigheten ligger i fara, där emot är ett Boom Boom Becker-racket alltid ett Boom Boom Becker-racket och sjunker aldrig i värde.
Inga svingar ska utföras nedåt, helst inte uppåt utan mest från sidan. Annars så blir det mest att någon får Modern Strandtennis arm, en annan musarm, en Peter Arm och en som är helt jävla huvudlös. Vi värdesätter upplevelsen och perfektionen, därför så ska även tennisstönandet utföras i hög D-mol och ifall du missar bollen i dessa lägen ska tecknet för "Fan detta jävla racketet är ur denna jävla funktion" göras.

Detta är en framtida sport och vi tror mycket på den, inte just bara i sporten utan även i vår förebild, Dennis "The Denkan" Lännerberg. Därför så sprider sig nu ryktet som en storm att denna sommaren så smäller det, det pratas om ett SM i modern strandtennis på okänd ort utanför poliseskortens område, ett område där modern strandtennis kan få leva i harmoni där oss besatta kan få utöva vår lära och uppnå nya nivåer

Motivation

Igår var det slagläge medans livbåtarna stulits av danska biltjuvar och situationen var inte rolig. Sömnen kom inte av sig själv men efter 2 glas whiskey och en cigarr, avslappning så sov jag som ett barn.
Det är märkligt vad lite som krävs för att känna en otrolig lycka, men men...
Vaknade efter 7 timmars sömn innan klockan orkade väcka mig, öste stereon direkt och kände en otrolig energi. Så pass att jag var på kontoret klockan 07.30 och hade handlat med mig frulle. Dansade ner på stolen, kände mig försliten som vanligt men började ösa in med stats i systemet, följde upp allt som gick att följa upp, ringde runt och tjatade på lite kunder och allt annat som hör till. Satte mig sedan och kollade på min budget, potentialen och vad som komma skall. Insåg i samma stund att det borde inte vara omöjligt, med en otrolig energi, allt för många övertidstimmar och en otrolig fokus så borde det gå, jag borde kunna börja haffa bonusar i nästa kvartal bara ekonomin vill sig väl och att jag orkar dra det tunga lasset.
Har en känsla av att det är nu det gäller, nu är det sexans växel som ska skrika när jag kommer tillbaka efter sommaren. Då energin finns till det och tiden får läggas på en och samma sak. Tillbaka till att avsätta all tid på alla vardagar fram till klockan 19.00 och finna hungern var morgon. Jag ska hitta samma känsla som det var innan den ekonomiska krisen och siffrorna såg gladare ut, en känsla av att vilja äta allt i ens väg och kämpa med hela kroppen för vart enda milimeter.
Siffror som visas nu ser bra ut men jag är fan inte nöjd, jag vet att jag kan fan så mycket bättre och det ska bli fan så mycket bättre. Det är dags för mig att sluta titta på mina svenska kollegor och titta upp mot kollegorna i grannländerna, bara jag sätter första prio på att jobba som en gnu så ska det gå vägen.
Motivationen är hög och viljan lika så, jag är envis och det ska märkas, det är dags att börja mata vinnarskallen med hunger och på tiden att accelerera i utveckling. Efter sommaren ska det festas mindre, fokuseras mer och finna mer glädje i allt som jag gör. Mitt hem ska vara i bilen och känslan av hem ska vara i vart enda stad som jag kommer till.
Jag är hungrig och vägrar att bli mätt

Dagens låt



Jag vaknade i morse, kände formen stegra och behövde något som kunde lyfta upp den. Valet blev enkelt, hittade min gamla Bloodhound Gang skiva. Helt plötsligt var motivationen på topp.
"You must die, I alone am best!", detta är en gammal självklar uppladdningslåt inför matcherna man spelade

Ctrl Alt Del, Treo och ett kaffemissbruk

Jag vet att jag lovade att skriva om en del saker idag men jag ska vara helt ärlig, min energi är lika med noll, jag är skakig i kroppen, huvudvärken har sin topp men humöret hänger inte på i samma tempo.
Jag medger, jag är varken pepp och positiv. Jag är bara slagen och skulle döda för att klara av att sova lite.
Fan! Dessa dagar är sjukt dryga och jag vill bara ha min jävla semester och sömn. Hatar när jag inte kan somna och jag gillar inte att inte ha styrka nog att ge 100%
Känner att jag behöver tejpa upp knän, springa en timme eller två och se ifall jag kan somna efter det. Jag hatar mina knän, god natt

Gymmet är ett ångestladdat imperium

Man hittar nog inte den stora skalan av periodare som man gör på gymmet. Det kan liksom inte finnas något som folk går mer på som en jojo än just gymmet, skulle vara vikten i annat fall som skulle gå fram och tillbaka på samma sätt. Vad som gör detta till något roligt är att se att gymmet alltid har mest besökare på måndagar samt efter julhelgerna, midsommar och dylika eventdagar. Har kommit fram att det utan tvekan handlar om ångesten över för mycket mat, alkohol och ohälsa med andra ord som ska tränas bort inom loppet av en timmes träning. Har även nu fått höra att det finns dem som tycker att all typ av ångest går att träna bort och jag hittar inte riktigt den förklaringen för det i mitt huvud.
Inte för att vara den som är den, då jag åter igen är den andra. Men vad har man egentligen för livsinsikt ifall man på fullaste allvar tror att en timmes träning löser all ångest?

Det blir lite som talessättet "ifall det största problemet man har är att kaffekokaren är sönder på morgonen så har man det bra" och ifall man kan träna bort all ångest som finns i världen så borde inte bara praparat tillåtas utan även så borde alla dem som kan det förstå hur otroligt lyckligt lottade dem är, även fall jag som skriver detta har det mest använda leendet i hela världen och jag har inte ens kritvita tänder som inte Lotta klagar över

Arkivbilden



Inte var gång man får en gloria runt huvudet, endast Mr Nuts

Dagens låt



Detta endast gällande en sak, minnen! Minnen från stunder då leendet var så stort att man fick kramp och inget kunde få en till att må bättre. Därför så måste denna låten in på listorna igen, från och med nu ska den läggas in på mina ipods

Notiser

Hela mitt privata Centralperk är åt skogen! - Jag hade tidigare kanske en av Malmös sämsta pizzerier i samma hus som jag bor i, en som var helt underbar. Bettan ägde och drev den, ett ställe där man kom ner på söndagarna, snackade fotboll, Bettan bjöd på groggar när det var semestertider och man fick var annan pizza gratis. De hade en uteservering som bestod av 2 bord och 4 stolar, där man kunde sitta för att höra Bettan prata om allt folk som bor i huset. Där av så spelade det ingen större roll att pizzorna var ledsna. Där emot nu har dem fått dit folk som kan laga pizzor någerlunda, knappt förstår vad jag säger, kollar inte på fotboll, verka vara muslimer och skulle aldrig bjuda på grogg. Man blir deprimerad helt eneklt, jag vill ha tillbaka mitt centralperk!

Lillgåsen - Har kommit fram till att det ligger en hel del i det smeknamnet, och för er som inte hajar vad det är för mening i det så har det helt enkelt att göra med att saker och ting rinner av en som vatten på en gås. Det var Henke som tidigare kommenterat det till mig och jag har nu börjat inse att jag väldigt sällan säger meningar som "jag vill inte prata om det" eller dylikt utan har en tendens att alltid vända diskutionen till något annat utan att någon direkt märker det.
Är man lite sluten av sig så måste man väl ändå säga att det känns ganska gött.

Det handlar om självkänsla - En sak som är otroligt viktig och väldigt fin gällande egenromantik, det är en så enkel ska som att bara känna sig otroligt nöjd. Därför finns dessa ögonblick då man sitter i bilen, hög volym, solbrillor och ren körglädje. Inte för att man är så otroligt mycket för bilar men man kan le som ett litet barn av att köra bil så länge stämningen är bra.

Egenromantik - För er som inte känner till det är det mitt ord som beskriver situationerna då man gör allt det som man själv tycker om när ingen annan ser på, en så enkel sak som att sjunga "beds are burning", leka rockstjärna och dansa som en idiot. Med andra ord, något som sätter ett leende på ens läppar men som man innerligt hoppas att ingen ser. Där emot kan det även vara en enkel sak som att dricka en whiskey ihop med en cigarr som smakar mumma, lite bra musik, levande ljus på en tyst sommarnatt ute på balkongen bara för att njuta. Livet ska vara gott, därför har jag egenromatik i hög grad.

Vita lögner - Ett måste att lyfta upp. Lögner ses alltid så negativt och det är ju också en självklarhet. Där emot så försöker jag ju alltid hitta det positiva och fann vad jag sökte idag gällande lögner. Efter att Henke utbrister i telefonen "jag mötte precis upp Max" så kunde jag inget annat än le, jag hade varit där i över en timme. Lika så den efektiva lögnen "nej men det är lugnt, jag har pratat med honom", det finns ju inte en chans i världen att det är så. Detta är ju ironi och jag själv finner detta lite roligt.

Kvalitetstid - Nej jag pratar inte om det jag har med min pappa, det heter "är du hungrig?". Jag ska iof vara helt ärlig och säga att jag nog egentligen inte vet exakt vad det är, en sammanfattning av detta fenomen skulle väl vara att göra saker som känns gott men inte som fest utan bara lugnt, skönt och gott. Nu är det ju snart semester, solen skiner och grillarna går på högvarv. Därför ska det göras en mängd försök att göra en massa roliga saker som år en att känna sig mer nöjd med allt, och skulle jag missluyckas så kan jag alltid garva åt ironin över detta.

Skill-Gill - Lämnade tidigare idag över en femhundring till Jill, eller rättare sagt Flaggan. En femhundring med texten "To my dearest friend Skill-Gill, Thanx! / Hartler". Det låg mycket självkänsla över detta och min livs situation förändrades till pinnen över full pott.

Camp Jonzi - Skönt att se att Jonzi bygger ett kollo hemma hos Henke, fortfarande står klaffsängen framme utan att vara bäddad. 3 helger till och du förtjänar att få ett eget rum.

Onödigt men rätt - Vad som många gånger kallats för Lunarstorm för vuxna men vad som egentligen heter facebook måste få en stor eloge. Jag har några namn som ska lyftas fram, dessa personer är Lisa, Stella, Hindersson, Cliffmark, Kimpa och ett gäng till. Personer som gillar dessa onödiga konversationer som inte leder till något och inte har någon mening över huvud taget, utan endast leker med orden. Detta bevisar att ni har en fantasi och att den används, så dessa personer borde gå som förebilder i mitt tycke.

Hissen - Har efter någon timmes funderingar kommit fram till att personen som uppfann hissen borde få nobelpriset. För en söndag som denna så ville mitt högra knä vika sig ganska rejält och det gjorde tillräckligt ont för att tårkanalerna skulle öppna sig. Jag hade tidigare läst en lista över vad vi män värderar högst här i livet och jag kan säga att den inte stämmer för när jag såg hissen och kom på hur skönt det var att åka hela vägen upp till dörren så var det en obeskrivlig känsla. Inte skulle mat, upplevelser och sömn gå före detta fenomen inte. Än värre var det iof med listan som sa att sex låg efter alla dessa 3, plus då självklart hissen. Där emot så borde det gå att göra sex till en bättre upplevelse, blanda in mat och varför då inte i hissen också. Sova är ju min egen favorit hobbie men det går ju att göra efteråt, eller är det någon som gör detta innan?

Som ett par italienska penisionärer

Åter igen så vaknade jag imorse av panik, trodde att jag hade försovit mig till jobbet men insåg snabbt där efter att det var söndag och inte måndag. Att tiden bara går så fort så att man tappar uppfattningen av allt ibland är lite skrämmande men ett gott tecken på att man lever gott.
För att förgylla morgonen än bättre så lyssnade jag på Henkes meddelande som han spelade in på min mobil i natt, där Mr Nilsson kör en enatående sång i egen regi om Ola Toivonen. Börjar iof bli lite orolig för min kära vän, eller än mer för mig själv. Det kan inte vara hälsosamt att få dessa samtal titt som tätt.
Men i alla fall, jag ringde upp min kära vän, fläkte på mig lite kläder då detta var ett måste för Henke, vi skulle helt enkelt se respektabla ut. Där efter så var det upp till erikstorpsgatan för att möta upp en telefonpratande Henke för att hitta en lunch. Inte allt för fancy en söndag men en planka med ex antal liter berne åkte ner och uteserveringen satt inte helt fel. Blev väl en timme eller något för att sedan möta upp mannen som är det svenska svaret på den sebiriska björnen, eller i alla fall gällande alkoholintaget. Med andra ord gick vi till parken och träffade Larry som såg mottligt road ut över gårdagens bravader.

Dessa söndagar kan tolkas som Henke säger "obotliga ångestdagar" eller lite som jag själv känner, helt jävla underbart och en stund för kvalitetstid utan större nöje, Där emot att komma ner i parken, sitta tre grabbar och snacka om allt mellan himmel och jord och bara garva en stund är helt underbart.
Det är dem återkommande samtalsämnena, saker som Larrys ide om att det vore fan så mycket bättre att tända på alla de fula personerna och nöja sig där, vad som händer/inte händer, ideer om utelivet och allt vad det hör till. Med andra ord är det inget av nytta direkt som pratas och framför allt inget som har någon större betydelse just då i alla fall. Det är som filosofier som aldrig vill träda i kraft men det känns bara så bra. Lite som italienska penisionärer som bara låter vinden blåsa förbi och livet känns ganska dött och glatt bara. Ren njutning utan någon klar förklaring.
Kom på något sätt fram till att vi är 3 dinusarier som lever livets glada dagar men som blickar framåt utan att egentligen veta eller göra något åt det, det känns bra bara och vi är nöjda fram till att vi kommer på något annat.

P.s. Mina solbrillor luktar inte som mig längre, vad fan har hänt?!

Ett skämt

- Har du alltid druckit så mycket Mr?
- Nej jag gjorde inte det på 11 år
- Vad var det som hände?
- Jag fyllde 12

Dagens låt



Så jävla underbart, Foo Fighters fram till att sommaren börjar. Bättre än så här blir det inte!

Meningar

Det är svårt att ta sig i kragen när slipsen sitter för hårt

Ensamrätt för eget bruk sökes!

Jag lever drömmen men jag vaknar snart

Helt jävla arbetsknarkad

Rätta mig om jag inte har fel

Jag velar för att jag egentligen vill men inte pallar

Gråt inte över spilld mjölk, det finns mer i kylen

Jag bländar ingen men jag sjunger ändå

Är det okej om jag bäddar själv imorgon?

Kärleken finner man inte på hittegods avdelningen

Situationen

Hade nästan helt glömt bort det men blev tvungen att skriva ut det här nu när jag kom på det.
Var i Helsingborg igår kväll med Stark för att kolla på fotboll. Det var ju jätte fint väder så vi traskade omkring lite i Helsingborg innan matchen, nice som fan med andra ord. Så när vi var i jämnhöjd med Olympia så såg vi en Mustang och Stark utbrister "snygg bill men skitfula fälgar". Jag vänder huvudet och kollar mot bilen, säger "ja sjukt fula ja!". Det roliga i det hela var att jag även vände huvudet mot två värdinnor som kände sig träffade av min kommentar då det endast var den som hördes.
Äntligen ett steg närmare rockstjärne status

Dagens låt



Dags igen att plocka fram det bästa av det bästa, låten och bandet som nästan blir för bra. Denna veckan är det Foo Fighters som åker med mig i bilen, vart enda skiva ska spelas, vart enda låt. Nu jävlar ska jag döda tiden fram till semestern!

På toppen av att må dåligt är...

Tiden då du befinner dig i din nersläckta knarkar kvart, naken, intryckt i ett hörn med ett sugrör och en whiskey. Gråtandes över att nerverna tagit slut, iklädd kaninöron från lisseberg i en tid då du missat tvätten för 3:e gången i rad då du för tillfället vändt ut och in på alla underkläder och användt dem två gånger om. Samtidigt som grannen har fest hela natten då det är talibanbröllop och du väntar på att planen ska störta in genom dörren men det ända som störar in genom dörren är tidningen som väcker dig klockan 04.00 då du för en gång skull har somnat.
Åter igen gråter du och trägolvet spågor gör mer ont än malarian som kom som ett julkort i förtid även fall herpesen inte tagit semester och sömnen tagit ett uppehåll på en vecka....
Fan vad tur att man själv bara är trött och att man snart ska ha semester i alla fall. Det hade trots allt kunnat vara bra mycket värre

Veckans saker

Veckans terror: Toyota Prius

Veckans ord: Sniket

Veckans ikon: Soffköparen

Veckans mening: Kroppskontakt i tredje graden

Veckans Big No-No: Sex in the City

Veckans måste: Saft, bullar & hålla hand

Veckans dryck: Självklart saften


Veckans Rating: 6.3
För trött för att kommentera, för glad för att vara sur. Så va nu inte så jävla bitter!

Önsketänkande

Ibland så har man dessa tankar om vad som egentligen är snat och vilka som egentligen bara är dåliga ursäkter. Även en del saker som man bara intalar sig själv för att man tror att det är super. För vad fan, man är inte smartare än att kroppen vill stressa när det händer för mycket och psyket vill få panik även fall ingen av dem är en lösning på något.
En sak som man titt som tätt hör är att det är bättre att få ha upplevt och förlorat än att aldrig ha upplevt. Först så undrar jag ifall det är någon som verkligen kan svara på frågan, där emot så tror jag mer på att det vi inte vet kan lika gärna vara något postivt . Verkligheten är ändå inte mer än vad man känner till. Ta bara och tänk på hur folk arbetade för 150 år sedan, de hade inte semestrar, mer arbetstimmar, sämmre redskap och ja, allt verkar ju varit bra mycket sämmre då. Ändå så sjukskrev dem sig inte för att dem hade gått i väggen utan verkade sig mer bara finna sig i det. Så den stora frågan som återstår, mådde dem faktiskt sämmre på den tiden?
För någonstans så måste jag själv i alla fall förstå att jag tillhör MTV-generationen som är uppvuxen med smådåliga actionfilmer, tv-spel och sagor om vackra prinsessor där godheten övervinner allt. Men att denna bild av uppväxten inte överensstämmer med verkligheten, och även fall jag är överens med mig själv om detta så återstår faktumet att jag antagligen bara förstått hälften av det och vill fortfarande få saker och ting serverat på ett fat även fall jag kämpar för var centimeter. Att jag vill tro på saker och ting för att det hörs vackert och fint, att jag skapar den verklighet som överensstämmer med det som jag själv tror på. Så helt plötsligt så hörs det vackert och bra med att hellre ha upplevt och förlorat än att aldrig ha upplevt, frågan är bara vad det gör för välbefinnandet?
Ett påståendet som säger att man ska behandla alla på det viset som man själv vill bli behandlad är ju annars en klassiker. Ifall det vore så skulle vi utgå ifrån att alla är lika dana då frågan är ifall alla vill bli behandlade på samma sätt som just dig. Är det liksom inte bättre att bara fråga istället för att försöka ta förgivet?
Något annat som måste vara ett önsketänkande är när någon säger: Jag gjorde i alla fall mitt bästa. För varför behöver man ens säga det? Det tyder ju på att resultatet inte blivit bra, även att det finns skuld i det som sägs. Dock så finns det ju situationer då just denna mening beskriver bättre än något annat, dock kanske för sällan.
Tycker annars att det är ganska roligt när jag ser till mig själv att jag alltid vill göra mitt bästa och att man verkligen vill ge allt och alla en chans i alla fall. Detta skapar faktiskt en hel del möjligheter för mig här i livet men samtidigt så det där med att aldrig säga aldrig är väl kanske till att överdriva. Lite som när kvinnor pratar om magkänsla så existerar i alla fall känslor i oss män också, känns något bara fel från början så kanske borde man ifrågasätta varför man ens lägger energi på att försöka vända det. Inte för att man ska ge upp för lätt men för att man kanske ska vara lite mer realistisk och inte allt för öppen till allt alla gånger även fall man vill det.
Det sägs att första intrycket är bland det viktigaste för en säljare och att det är de första 10 sekunderna i ett möte med en motpart, även att detta intryck går att jobba sig tillbaka till ifall man skulle misslyckas. Där emot så är det ingen situation som man ska satsa på att hamna i då dina chanser blir bra mycket sämmre att lyckas. Så det ihop med att säga man ska aldrig säga aldrig borde kunna skapa att man stångar sig blodig mot något som aldrig kommer att ge dig något då man går miste om allt annat som händer runt omkring.

För att inte bli allt för långvarig här så är värderingen som jag är ute efter att hjärta, hjärna och känslor är 3 vitt skillda saker även fall ballansen kan vara hårfin. I vissa fall mer av det ena och mindre av det andra och i andra fall så blir det fel hur man än vrider och vänder på det. Så oavsett hur moraliskt bra eller dåligt något är, oavsett hur fin eller elak en filosofi kan vara så spelar egentligen bara resultatet någon roll.
Alla gör vi misstag i livet och flera därtill följer med framtiden, frågan är bara ifall det är oundvikliga misstag och ifall det spelar någon större roll ifall vi står fast vid dem? Och det är väl just detta som gör oss till enskillda individer då ett resultat i slutenden av det hela aldrig kommer att kunnas studerar mer än ut ifrån egna värderingar

Dagens låt



"God willing, see you on the other side!"

Dagens I-landsproblem

En sak som inte är det roligaste här i livet är att köra bil, det är bara så tjatigt på något sätt och man gör det totalt för mycket. Men vad som är än värre är när man haft en Falkenbergsdag och kört redan klockan 06.00 på morgonen, lyckats komma ut från det sista mötet vid 17.00, ska inom Helsingborg för att jobba lite från datorn och kommer till den soliga slottstaden vid 19-tiden då man är röd om kinderna för alla örfilar man fått ge sig själv för att inte somna och stämbanden är förslitna efter att ha skrikit med vart ända sång för att behålla fokusen. Med andra ord så är man förbannat trött och man vill bara upp i lägenheten och slänga sig på soffan, kasta slipsen några meter och svälja maschetteknapparna ihop med en treo. Men innan detta fina skede så inträffar det, dagens I-landsproblem. Det som kallas för parkering börjar bli ett minne blått, man ska köra runt, runt och runt för att hitta en plats som antagligen är 5km bort medans handikapp parkeringen precis utanför alltid är ledig. Och även fall mina knän krånglar titt som tätt och jag haltar framåt utan handikapps skyllt i bilen som jag inte är berättigad till så är det värsta ändå att där står bilar som aldrig någonsin flyttar fråns framåt vintern, lite som fåglarna men det är familjebilar. Varför kan dem bara inte hyra en bil när de behöver en istället? Jag fattar liksom bara inte varför de ens har en bil, allemansrätten borde gälla bilar också, man måste flytta efter ett tag.
Utan tvekan ett I-landsproblem och utan tvekan dagens

Midsommarbilder


Dagens låt



Liquido gjorde två bra låtar, den första var Narcotic och den andra var denna. Tycker att den är skön och tänkte att jag skulle dela med mig av den

Favoriternas mening

Jag älskar sköna meningar, meningar som kan ha en betydelse som klingar bra, citat som vänder på orden och alla andra anledningar till varför det gör det till just en skön mening att säga. Men när man börjar tänka på detta så finner jag en mening som antagligen slår alla andra att säga då detta är betonat av enormt mycket känsla, och nej, det är inte "Jag älskar dig". Den meningen är bara uttjatad och den sägs allt för många gånger utan några känslor alls.
Där emot den enkla meningen "ah jag vet inte". Liksom hela grejen med just dem orden kan ligga i förklaring till att jag inte pallar att svara korrekt på frågan, att jag inte vill svara på frågan, att jag faktiskt inte vet men nöjer mig med det, att den andra som frågar vill veta vad just jag tycker men att jag inte vill svara... jag ni förstår nog vad jag menar. Men att man just stöter bort allt ansvar och bara blir lämnad i fred genom endast använda fyra ord.
Självklart som en ansvarsfull person så använder jag denna mening väldigt sällan och aldrig till något som har en betydelse för mig. Dock så är de gånger som man använder meningen otroligt sköna.
Hela grejen är att man slipper att tänka, man slipper att bli störd och när man inte vill bli detta så är det ju bara så förlösande. Så om du undrar varför jag skrev just den här texten så är mitt svar utan tvekan ah jag vet inte men det kändes jävligt skönt

Bild från Midsommar



Definition av två sorters korvar

Höjdpunkterna från midsommar

  • Äggkasstning
  • Tävling om vem som får in mest potatisar i munnen
  • Halvstrippet
  • "Vi behöver två sorters korvar!"
  • Sådan sjuk dribbler att han dribblade av sig själv samt byxorna
  • Skill-Gill och Andy tar en downsyndrom bild, ruggigt bra på avstånd
  • Skapar en mänsklig pyramid, tjejen som står på mig och Marcus utbrister; "fan man ser min fitta!", snabb kör respons från mig och Marcus; "Tackar!"
  • Bohemisk musik via flaggstång, jag och Marcus fick rådet att vi skulle prova att skriva lite mer egna texter men att vi med all säkerhet skulle lyckas slå igenom precis som Bassy
  • Slevkriget i köksmiljö
  • Mr Månsson gav löftet att lägga ut bilderna på facebook, en storslagen debut

Meningar

Du är så jävla tråkig att du inte ens blir bjuden till din egen begravning

Vi har yttrandefrihet, därför ljuger jag

Jag är inte lillgammal, jag är mer invalid

När ekonomin går tungt hjälper inte modifast

Jag får väl ta och arrendera ut mig eller nånting

Finner jag skäggbiffar i himmeln så blir jag fan vegan

Det står fan inte perfektion på min dörr inte!

Dina grodor har varken ben eller hoppar

Tysk är ett skällsord

Jag är inte full, jag är karaktäristisk

En lysande länk

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/00956/facebooktopp_956991w.jpg

Ego-bild


Fuckit!

Jag fattar inte varför kvinnor pratar om "den mannliga förkylningen"! Ingen som känner till den mannliga baksmällan? Hur som, pappa säger bara FY FAN!
Den ter sig på de mest uddan visen, får kroppen att skaffa behovet av cola och nudlar. Allt slutar att sprudla av glädje och kroppen fylls av hopplöshet, man går från ett fall till ett hopplöst fall.
Inte nog med det så mår man dåligt och luktar illa från föregående kväll samtidigt som man frossar för tänkbara bilder som hamnar på facebook. Detta måste bara vara ett av sveriges, kanske världens största I-landsproblem.
Då varken sängen eller soffan har några ben så når man på sin höjd ner till den lokala pizzerian, alternativt livsmedelsbutiken då treon inte biter på det tänkbara sättet som man vill. Därför så kan man tillägga att man helt enkelt är utslagen men där emot något som inte ens Vitea Friskvårdslinje kan hjälpa en med.

Skulle jag kunna få två kilo kärlek, en cola och en treo tack?

Dagens låt


Grymt bra musik, grym video och en helsikes massa år sedan. Därför ett måste att ta fram

Veckans saker

Veckans ord: Gladporr

Veckans måste: Nypotäder, sill, gräddfil, bira och Sccccchnaps

Veckans ikon: Kungen av Viken, Dennis "The Denkan" Lännerberg

Veckans mening: Som en försupen Bambi på is

Veckans stad: Parkernas stad, Malmö

Veckans dialekt: Riksskånska

Veckans Big No-No: Regn


Veckans Rating: 7.1
2 veckor kvar till semestern och jag sjunger redan schnapsvisor för fulla muggar, tränar på en tysk brytning och odlar mustasch. Med andra ord, som en fyra rätters för två där jag är efterrätten... jävla tur att man inte har någon ordentlig skäggväxt...

Dagens låt


En TNT-klassiker. Ironi, humor och internt skämt. Helt enkelt ett underbart minne.
Om du ser detta Christian så lägg märket till att där är en översättning till spanska nedanför, en helt ny variant
P.S. Min Blunt-stämma är på topp

Tissel, Tassel i gymmafan

Det är mycket möjligt att jag är en av få som vill vara för mig själv när jag tränar, att helt enkelt fokusera på det som jag gör och ska göra istället för att se gymmet som en fritidsgård där man umgås. Därför så håller jag mig bra anonym och tycker om att ha det så. Men vad som är störande är alla dessa som hela tiden tittar sig över axeln, de som tisslar och tasslar med någon vän i bakgrunden om något som man inte vet, då man står på löparbandet framför dem och det enda man vet är att det jävlar i mig inte är min röv som de kollar in. Något som sätter pressen på en själv ifall man ska tvinga sig att köpa spandexbyxor med rädslan för att utlösa tumult och personskador då folk flyr mot utgången så håller jag mig till att bara störa mig lite smått av det.
Även detta när andra pratar med varandra, framför allt när det endast viskas. Då är man ju helt utanför. Det är liksom sin sak när det är några stolpskott som står och pratar om något som bara är idiotiskt och man kan se ner lite på dem, dock är man svensk, kollar bort, skrattar så att ingen hör det och fortsätter med det man håller på med. Där emot de som viskar med varandra, då känner man sig bara ensam. Det var liksom bättre förr när man fick ha mobiltelefon på gymmet, då kunde man ju i alla fall låtsas prata i telefon med någon undertiden som man tränade, nu får man bara hemska tankar om spandexbyxor.
En annan sak på gymmet som är riktigt jobbig är dessa utomjordingar som inte bara kan göra en övning och känna sig nöjda över det, utan även måste stöna som att de föder barn och nyttjar samlag samtidigt. Det är antingen därför eller för att musiken är så dålig där som folk kommer dit med Ipod. För något mer otäckt får man fan ta mig leta efter.
Annars så är det mycket med just det här med klädsel. Man hittar dem som kommer i tjocka byxor, luktar som Gambias flyplats och verkar ha en märklig syn på det här med att träna, andra överanstränger sig och går klädda i ett ställ som påminner om en mankini bara att det är ett ställ i flera delar, hur fan nu detta kan gå till. Men det är rysningar, ett läge där inte en skolsystern kan tänka sig hålla handen. Tycker därför att man borde efterlysa en dresscode på gymmet, rätt och slätt "Se ut som folk!"
Tillbaka till det jag var lite inne på precis också, doft. Det finns ju duschar på stället, det ska inte behövas installeras tvättmaskiner också för att folk inte ska lukta surströmming innan de börjat träna. Kan man lyfta 200kg i bänkpress så borde man inte vara rädd för tvål, bara rädslan för spendexbyxor består så är jag fullt nöjd.
Dessa regler och lagar plus lite där till borde tryckas upp på alla gym och i alla regelböcker, kanske något för piratpartiet att lyfta upp i EU för att ge tillbaka något till de personer som bestals av något som inte är stöld för att sedan ge tillbaka lite värdighet. Men som tidigare sagt, jag är ju liberal

Rubriker

Nya Malmö Stadion - Jag är ganska övertygad om att jag inte är den enda som lyssnar på radio, förhoppningsvis heller inte den enda som såg det svenska U21-landslaget storspela idag. Vad som är att bemärka ut över detta var att i reklam och under sändningen så benämndes inte stadion under Swedbank Stadion utan som Malmö New Stadium, även som Nya Malmö Stadion. Helt underbart att höra och det värmer gott

Campa i Danmark - Åter igen till reklam i radio. Visst försöker man byta kanal var gång som reklamen kommer men ibland eller ja, allt för ofta så hinner man inte då man sitter och dagdrömmer. Vad som dock är klart är att de helt klart försöker att vilseleda en genom reklam, för vem fan försöker dem att inbilla när de säger att allt blir bra mycket bättre efter en veckas camping i Danmark. Nej du reklamen, jag vet bättre. En fylla i Köpenhamn och man vet att man lever då såväl energin som bankkontot är tomt. Ska man då lyxa till det så ta för helvete in på ett hotellrum eller prova solsemester, det ligger ändå i samma prisklass.

Grattis Saab! - Roligt när någon som Christian Koenigsegg går in och kommer att fixa en vidare försäljning. För att visst känns det ganska orealistiskt att han skulle få hjälp av investerare i dessa tider för att driva en bilproduktion i Sverige som ska inkassera mer pengar för investerarna då det inte gått plus på 17år. Så Christian, sälj nu skitet till asiaterna och flytta produktionen för Sverige skull så att vi kan rikta in oss på framtiden istället.

Fri värnplikt - Finns det över huvudtaget någon som bryr sig om detta? Man stänger ner allt mer och mer inom det militära i anledning att vi inte behöver det. Det enda märkliga är att de öser iväg skattepengarna på raklam i TV istället, men de har väl fått ett räddningspaket precis som bilindustrin nu i dessa tider. Dessa pengar som tidigare gått till att skeppa ungdomar till mönstring för att se en film och sedan träffa läkaren. Dock så kanske borde militärmakten prova på att använda sig av email och dylikt, alla sjukdomar och skador går att få fram utan ett besök.

Miljövänlig EL - Jag tycker att det är vackert att folk bryr sig allt mer och mer om miljön, än roligare att företaget som jag själv jobbar för lägger stor energi på detta. Men är man inte lite bakom flötet ifall man väljer ett EL-bolag som säger att de endast använder sig av miljövänliga alternativ när de tar fram EL. Att ifall vinden slutar blåsa så kommer vattenkraftverken igång då det skickas signaler via satelit att den ska göra det... Hade det inte varit bättre för miljön ifall alla dessa vattenkraftverk hade fått vara igång konstant för att få bort kolkraften? För liksom, de ser till så att det används minimalt för att sedan säga att de är miljövänliga. Är 1 + 1 inte längre 2?

Sommar chocken! - Än en gång så var det radion som talade till mig, börjar kännas som att den styr mitt liv allt för mycket. Men i alla fall, det var en radiokanal som hade gruppen Style i studion, detta band som gjort 3 hits som fortfarande spelas även fall det var 30 år sedan den första kom. Bara det är lite chockande men att de satt och pratade om sina fruar, det är fan chockerande! Ha under hela mitt liv varit bergsäker på att det inte fanns en chans att någon av dem var hetro.

Reducerat pris på maten - Någon som märkt något mer än Lidls lågprisreklam?

Dagens låt



Kungarna av Seatle, musik som aldrig dör

I nattens sena timma

Tiden går fort när man har det roligt och ibland allt för fort så att tiden inte räcker till, för visst är livet något så jävla vackert.
Igår var det första gången på jag vet inte hur länge som jag var ute och festade nykter en hel natt och även fall jag kände att smaken av öl hade inte suttit fel i munnen så hade jag ändå otroligt roligt. Jag är ju löjligt positiv och glad oavsett jag dricker eller inte, att dansa och skratta är ju inget man behöver träna på, det bara finns där som en naturlig sak att göra även fall man ser ut som fan. 
Det enda jobbiga var att köra hem från Helsingborg, eller rättare sagt från Klippan då jag körde hem alla inklusive Danne. När man kör så sent eller tidigt, lite om hur man vill se på det. Då är det en rutin som man måste gå efter, rutinen som är att slå sig själv lite i ansiktet, sjunga till musiken på radion så högt det bara går, ändra radiostationer stup i kvarten för att hitta låtar som man kan, samt allt annat som får en att känna sig så vaken som man bara kan. Detta är både en inprövad variant samt något som tydligen funkar, med andra ord kom jag hem välbehållen även fall skicket var si sådär.
Tror att jag kom i säng en liten bit efter klockan 06.00 och blev väckt vid klockan 12.00, en ganska otäck känsla faktiskt. Gjorde mig i ordning, lämnade lite saker till en kollega för att sedan dra och luncha med min mamma på stan. Sen åkte vi och köpte diskmaskin till mig, något som jag måste säga var tidernas bästa födelsedags present någonsin. För jag kan ju inte ljuga, jag hatar disk mer än allt annat här i livet och det är klart tydligt att jag inte hittar någon kvinna som kan ta hand om disken. Så mamma ska ha världens största tack, hon är den bästa.
Jag hade inte så mycket planerat för dagen, dvs inget mer än att gå ut med soperna. Så jag följde med ner till Klagshamn en stund för att se till mammas båt innan det bar hemåt igen. Tror att jag trillade in genom dörren någon gång mellan 16-17.00 och lika snabbt som det gick för mig att trilla in genom dörren tog det mig att trilla ner i sängen för att utöva min favorit hobby, att sova. Inte dumt alls med andra ord, där emot var det lite chockande att vakna efter klockan 22.00 på kvällen en lördag. 
Första frågan till mig själv var: Vad händer nu?
Den frågan lyckades jag aldrig besvara och bäst var kanske det. Så det blev att trycka i sig lite krubb, kolla datorn och trilla ner framför tv:n och bara njuta. Lite som att ta en karensdag från verkligheten och sluta besvara ens egna frågor, att sluta tänka för några timmar och bara vara sig själv i ens ensamhet. För jag måste ju se till mina vuxenpoäng nu när jag har diskmaskin och allt.
Så nu sitter jag mest bara och gör inget av nytta, mest för att bara må bra. Tänkte ta en whiskey nu snart, sätta igång lite skön musik och bara njuta av natten, koppla av och hoppas att solen skiner under morgondagen. 

Lyckan lever i allra högsta grad, mina blommor lever fortfarande efter en vecka och trot eller ej, de ser till och med fortfarande bra ut. Ett tecken på att det kommer att bli en bra sommar

Dagens låt


Bilder från igår


En fyllehunds bekännelser

Meningar från igår:


- Ska vi gå hem till mig?
-  äh Nej!
- Skyll dig själv för fan då

- Du bara sitter där på ditt jävla kontor och växlar

- Dricker du vatten? (en fullt allvarlig fråga som skulle leda till att han kunde bjuda på vatten)

- Var nu inte så jävla fin i kanten, häng med mig hem! 

Veckans saker

Veckans ord: Rövare

Veckans stad: Helsingborg

Veckans dryck: Cola

Veckans mening: Finns på intranätet din jävel!

Veckans ikon: Emil

Veckans måste: Treo

Veckans motto: Är det illa kan det bara bli bättre

Veckans Big No-No: Kvinnofängelset


Veckans Rating: 6.2
Trötthet ihop med treo med tankarna på semestern. Som odödlig men ändå döende sjuk. Utgång imorgon och leendet sitter där det ska sitta. Känns ganska gott faktiskt =)

Dagens låt


Aerosmiths bästa och ett jävla skämt gung

Meningar

Om du står på mitten av nordpolen, gå söderut

Materiella ting är inte allt, mitt begär efter det är

Det kostar att ligga på topp och jag lider

Du var mig lagom ful du

Hade jag bara kunnat så hade jag, lika dant om jag hade velat

Om man blir äldre med åren kan man väl lika gärna glömma bort tiden

Oförglömligt medvetslös

Som ett förflutet är framtiden alltid bättre

Du är en frilansande bidragstagare din jävla politiker

Som ett kretslopp kommer du tillbaka till mig

Uppdatering i korta drag

Sömnen lider allt mer och mer, semestern kommer att komma välbehövlig. 3 veckor kvar efter morgondagen sen är det solsken och fest i 4 veckor. Än bättre var det att få resan till Gambia inbokad också, drar den 19:e november och det höjer helt klart humöret.
Har varit ett tufft år och ett sverige bäst resultat på CTR-rapporten satte näst intill tårar i ögonen på mig, äntligen på gång. Tråkigt dock att än en gång behöva byta innesäljare och en ny inkörsperiod kommer att sinka mitt arbete. Försöker dock bara att se framåt och hämta energi och kraft.
Tränar på som en galning och gör allt för att förbättra fysiken även fall det är uppehåll från bänken som tagit ut alla krafter på bröstet men det finns ju annat att träna också. Även så har jag börjat tänka framåt till nästa års Göteborgsvarvet men med ett krånglande knä så är det powerwalk i uppförsbacke som gäller och även fall det gör ont så känns det som att det går framåt, får ta ett steg i taget helt enkelt. Även att förlora något kilo till för att underlätta, så denna månaden är mest till för förbränning och uppvilande av vissa muskelgrupper.
Jag har blivit besatt igen, sådant som inträffar då man hittade SimCity till min Ipod. Spelar som en galning och har så otroligt svårt att släppa det. Ett helt underbart spel som gör mig till spelmissbrukare.
Har en utekväll i Helsingborg framför mig imorgon som kommer att bli riktigt roligt. Kommer att hålla mig helt nykter igen, något som börjar bli till en rutin. Dock inget som kommer att hålla i sig allt för länge, öl är ju så gott. Där emot så kommer det att bli roligt att gå ut och visa att jag kan dansa, skämta och ha det hur roligt som helst nykter också, nästan så att det till och med blir än roligare.
Treoveckorna har inletts. Treo, sälj avdelningens svar på skumpa. Där emot så gör skallbanken semestern än mer efterlängtad. Det ska kännas att man lever.
Fortfarande inget frieri från Marikas sambo och hela TNT slår ut med armarna. Ge oss på säljavdelningen hans nummer så kan vi se vad vi kan göra. Bara vi får sätta om den som en starter så går det nog rätt fort.
Sist men inte minst, ta det för helvete lugnt nu Denkan! Jag har inte glöm bort frukosten!

Balkongen fixad


Dagens låt


Legender är alltid legender, bra rock rostar aldrig

Meningar

Som en flugen tanke som aldrig landa

Som en livlös fest trots estrella

Att vara rik vänsterpartist är som att vara en kräsen swinger

Solblekt hår med fortfarande brun

Kallt som Bahamas

Levande döda skulle verkligen förändra ordet död

Du är som en volvo, "jag rullar"

Jag är öppen för förslag men jag vill inte

Om jag inte hade varit ytlig så hade det sett annorlunda ut

Hade Jesus levt idag hade han immigrerat till Sverige

Arkivbilden


Vår allas idol, Tonan

Översittare som vill ta styret

Är så irriterad över att var dag bli påflugen av dålig radioreklam och vissa är bra mycket värre än alla andra. De som är absolut värst och äckligast är alla dessa påhopps kommentarer från vänsterblocket till den borgliga sidan, där är ju ingen som helst konstruktiv kritik i det som kommer ut. Känns som att det är värre lögner än vad TV-shop sänder på söndagsmorgonen. Fattar bara inte varför man ens får lov att sända sådant skit, känns som att hela bunten är fula översittare som strunter i såväl politik som sanningen. Där maktbegäret betyder allt, för varför betalar man för att gå ut med reklam som inte beskriver varför man ska rösta på just dem utan istället säger att man inte ska rösta på dem andra genom att hitta på historier? Är det bara i skolan som det var fel men att vi nu vuxit upp och tappat all moral, bara att det är 100% rätt nu. Vill man ha ett sådant samhälle så värmer nog en röst på de röda.
Även sen att kommunal går ut och gör liknande reklam som inte har något sammanhållande i sig är än mer sjukt. De lyckades inte förhandla lönerna direkt bra för alla inom sjukvården men istället så kan de nu spenderar stora pengar på att göra reklam för socialdemokraterna. Är inte detta en spottloska i ansiktet på alla dem inom det kommunala? Ska dessa personer tvingas att rösta på socialdemokraterna? Är detta demokrati?
Tycker att detta är så förbannat sorgligt, inget parti har lyckats nå ut till folket och säga vad deras olika partimedlemmar vill göra ifall de kommer in i EU-parlamentet men ändå så spenderas det pengar på att få folk att rösta. Detta är ju bara så fel som det kan bli. Även att det rör sig om personer, inte parti som väljs in. Där av så handlar det om personliga värderingar och inte partiet i samma utsträckning.
De enda som verkar nått ut till sina väljare är piratpartiet, partiet som vill göra det lagligt till att ladda ner allt från nätet. En fråga som antagligen inte går hem då det låter bättre än vad det smakar. Det är som att tillåta folk att stjäla bilar bara de lämnar tillbaka dem och tankar dem innan de är tillbaka, i samma tanke som de tänker så skulle detta inte vara stöld.
Där emot så handlar demokrati om att alla får välja vad dem vill och ska därför välja efter vad de själva tror på och vad de tror gynnar dem själva bäst. Där av så bör inte smutskasstning av denna grad vara tillåtet, det är som en stor motgång i demokratin. Framför allt då ingen pratat om Sahlins monster stora snedsteg av rattfylla, kortköp, partibil utan körkort och listan blir bra mycket längre. Gudruns trosor mot bioduken, miljöpartiets "framgångar" i att stänga den svenska elproduktionen så att vi tar in det från Tyskland, Polen och Danmark, eller varför inte Lars Ohlys bankkonto med flertalet miljoner men som ändå säger att alla ska ha det lika. Alla denna kritik är i alla fall konstruktiv då det verkligen har hänt.
Men åter igen, detta har inte med politiken att göra utan om värderingar om de enskilda personerna. Heder till att det inte utbrutit ett ordkrig men tragiskt att smutskasstning verkar vara en av de mest gynnande metoderna som finns inom politiken. Så tänk er för innan ni röstar.


Mvh
Liberal som man är

Dagens fråga

Det sägs att det var två polare som började sprida rycktet om att fotbolls VM i Sverige aldrig insträffade. Iden var att se ifall det gick att övertyga folk om något som egentligen där inte fanns någon tvivel om. Tanken kom ifrån att nazisterna i dag många gånger påstår att förintelsen aldrig inträffade.
Denna lögn och ide var det många som köpte, än idag kan man ibland stöta på folk som påstår att VM aldrig spelades i Sverige även fall det finns andra som kan berätta fina minnen från matcher på såväl Malmö Stadion som uppe på Stockholm Stadion. Någon som är ganska fasionerande. Där emot så kvarstår bara en fråga, hur många liknande stora lögner finns det som flurerar som äkta? Samt hur många saker kan det finnas i fakta böcker som historieböcker som rent av är skitsnack? Hur mycket bygger vi grund på från något som inte är sant och hur mycket bullshit köper vi egentligen?

Dagens låt


Diet ideer som håller

Här radar ju upp enkla och fullt sanningsenliga förslag på hur man kan gå ner i vikt.

  • Sluta laga god mat. Om man bara äter mat som inte är så jätte gott så blir man inte sugen på mer, efektivt och enkelt. Funkar för det kenianska maraton landslaget
  • Lägga dieten på att var dag snappsa en liter ren vodka. Hungern försvinner, maten kommer upp och dyrakn till George Best är fullbordad. En popolär metod i det ryska inlandet
  • Metoden som går under namnet The Arm-metod, metoden där du ersätter maten med en internetbaserad VR-kost från Microsoft. Enda problemet är att de som använder sig av denna metod tröst äter var gång som det hänger sig, där av går ingen ner i vikt utan istället får en magförminskning. Med andra ord i detta test så blir det 100%igt
  • Beta-amfetamin är en annan lyckad diet. Väl provad på Ibizza där de håller sig i form då detta även går att kombinera med allt annat skoj som tex fia med knuff
  • Vidga ringmuskeln, metoden som sträcker sig till modeller som vill hålla vikten. Inte svårare än att använda laxermedlet på samma sätt som du använder droger. Ju större mått desto bättre.
  • Najdan-metoden, spendera alla pengar på två helger. Där efter tvingas du till att leva knapert. Funkar i afrika och såväl i europa. Sluta bara att se ner på andra kulturer så att du kan inskaffa det bästa från två världar


Beach09 må se ut som en enkel sak men det är mer än att bara se bra ut. Det handlar om livsstilar och rehab, precis som i Hollywood

Dagens låt


Dagens I-landsproblem

Hissen som inte går hela vägen upp.
Jag målar upp bilden, du lyssnar. Detta problem må vara det största någonsin som jag tagit upp i min underbara blogg, ett problem som hade fått Einstein att få en obotlig kronisk migrän när treon gett upp.
Du har fått din lägenhet belägrad av polacker som inte kan ett enda ord svenska och inte heller verkar förstå det där med att snabba på. Så pass så att du får överge din bostad under tiden som arbetarna grillar sega gubbar på ditt köksgolv. Du tycker redan där att det känns lite jobbigt men beslutar dig för att skynda på allt så mycket som det bara går.
Fixar fram alla saker som ska installeras, inskaffar specialbeskrivningar på ryska som du specialbeställer från Perus svar på ebay, taccobay. På det viset så ska allt bli rätt.
Allt verkar gå sin väg och en bit lycka infinner sig i din trånga lilla vardag, dock innan det hinner lägga sig så inser du att du själv måste få upp den nya dassastolen till lägenheten och hissen går inte enda ner, hantverkarna förstår inte vad du behöver hjälp med efter att du stått och signalerat hur man kissar, gjort spolljud och diverse grimaser. Därför behöver du få upp stolen själv. Inte nog med att det är svårt som det är så har du en trappa på alldeles för många steg upp innan du finner paradiset, hissen som installerades år 1958. Då träning med keramik lades ner efter träningslägret 1989 så känner du paniken över hur du ens ska klara av det och du är helt plötsligt tvådelad om du ska snabbstudera ryska eller ifall du ska börja lyfta keramik.
Detta följer dig sedan i drömmarna när du inte kan släppa att du borde ha köpt en pissoar i modell aluminium för att underlätta den nuvarande trivseln. Detta kombineras med mörka drömmar och tunga stolar som ger dig ryggskott ihop med skrattande smurfar som du inte riktigt kan förstå varför dem är där.
Därför är detta utan tvekan veckans stora I-landsproblem

Veckans saker

Veckans måste: Morgonträning

Veckans ord: Tiltad

Veckans kvinna: Den som ringer först

Veckans mening: Som en treo-buffe i ingemansland

Veckans motto: Det gäller att smida så länge järnet är varmt

Veckans stad: Halmstad

Veckans Big No-No: Här är det inga begränsningar inte


Veckans Rating: 6.1
Avkopplat, lugnt men ändå aldrig stilla. Träningens vecka men inte allt för stora förväntningar. Med andra ord, ganska bra skönt

RSS 2.0