Farväl min vän

Kommer aldrig att glömma orden "keep body warm" och alla de historier som du berättade.
Jag hann aldrig ta ett sista förväl och senast som vi sa hejdå var det som vanligt med vänsterhanden och du förklarade som vanligt att det betyder att vi ses igen. Även fall jag hade haft chansen att ta ett sista förväl vet du att jag ändå aldrig hade använt höger handen. En vän finns alltid kvar i minnena.
Jag tackar för allt jag fick vara med om.

Förväl min vän, jag kommer att sakna dig
För evigt min vän Sir Pah Collie


Veckans saker

Veckans stad: Kristianstad

Veckans ikon: Mackan

Veckans kvinna: Inte bestämt mig ännu

Veckans ord: Rally

Veckans mening: Klockrent!

Veckans måste: Vinna allt som går att vinna

Veckans motto: Finns inte energi så finns dyracel

Veckans Big No-No: Malmö på lördag ;)


Veckans Rating: 7.2
Lite för trött för mitt eget bästa men det löser sig nog. Göteborg på lördag och jag är i form.



"Im a bad ass mother fucker"


Fan vad nice helg

Helnöjd till 1000 även fall lördagen blev väldigt trött. Har hunnit med allt som jag velat och känner mig back in business. Är sack-max igen men med en högre status.
Nu går allt min väg igen och jag har det roligt. Kan nog inte önska mig något mer.
Allt känns bara så bra nu och det känns som att allt som har hänt har stärkt mig och jag ser klarare nu än någonsin annars. Vad som hände var helt rätt och nu kan jag bara göra allt på bästa möjliga sätt och jag ler så stort.
Mycket som är positivt nu och jag tänker inte avslöja =P
Jag säger bara Sweet och nu börjar något helt nytt.
Slå mig en signal ifall ni ska festa =D
Göteborg på lördag bara och då är ni inte med ifall ni inte heter Storschen!
Fy fan vad det är skönt att vara singel igen, har aldrig känt lika dant för det tidigare

Gott nytt alla!

Fullgarderad Lördag

Många tankar denna lördag och vad ska man säga?
Newcastle står i spillror, fansen begär ägarens avgång, spelarna verkar tappat hoppet efter 6 tränare på fyra år, det pratas om ägarbyte som aldrig verkar träda i kraft och fansen jublar i protest när motståndarna gör mål.
Det är en otrolig sorg och en situation där man inte vet vad man vill ska hända. Men likväl ska man sätta stryktips raden och även fall det känns hopplöst så står där 1X2 på lappen och jag går med rak rygg även fall solbrillorna döljer mina ögon, det är svart.
Har inga större förhoppningar egentligen men jag vill det bästa. Fotboll är en fest även fall det ibland gör ont, det är en kärlek och en religion som handlar om stämmning och stundtals en enorm glädje och förväntning.
Blir så förbannad när jag hörde om MFF:arna som åkte upp till Helsingborg och slogs när HIF mötte Kalmar, det där var inte av kärlek och det hör inte till fotbollen. Fotboll må handla om känslor men det handlar inte om att slåss, det blir så tråkigt när det är stora salgsmål och uppgörelser innan matcher som får den publisitet som den får när det bara är en bråkdel som beter sig på det sättet. Men vad som ska sägas är att de gynnar inte sina egna klubbar och jag kan därför inte säga att det bryr sig om sina egna lag, de är bara idioter som inte kan hålla sig själva i skinnet.
Jag vill höra skönsång, jag vill höra skrik och jag vill höra känslorna svalla på läktaren, det skapar en skön känsla och en gemenskap. Njut av den, skäm inte ut er.

Howay the Lads

Storschen är kung

Fick ett samtal av Storschen innan idag och pratade minnen eller kanske i detta fallet mer mindre minne. Men i alla fall så är det ett under att bara Storschen blev portad från stället i Helsingborg och inte jag. Tydligen har de en bild av honom i garderoben som säger att han inte får komma in. En sjukt ball kväll helt enkelt.
Vi var som två idioter som lyckades med allt, eller kanske inte riktigt allt. Det slutade ju med att vackterna kasstade ut Storschen och jag stod med ett gäng brudar som skällde ut mig för att jag och Storschen hade raggat på dem alla, måste tilläggas att fy fan vad dåligt man kan ljuga ibland.
Någonstans från det så gick jag och minglade med en hotdog i handen och jag undrar än idag hur jag fann mig själv i tanken just då men jag tror att jag var kung.
Det var i alla fall förbannat roligt och därför så drar jag nog med till Göteborg med Storschen på lördag och ser till att ha en helskadad kväll och bara ha det sjukt roligt. Alltid roligt att komma ut i en annan stad som omväxling.
Kommer att bli sjukt jävla ball och självklart så kommer det att fotodokumenteras hela alltet igenom, mycket möjligt att man i efterhand kan se samma bilder i garderoberna ute på de olika ställena i Göteborg men man får väl se om vi kan lyckas med den prestationen


Prata inte om någon jävla sida!

Skärp dig Jossan! Prata inte om att jag är ett psykfall och som om jag vore farlig.
Jag är inte hemsk, jag pallar bara inte med det. Du gick i 3,5 månader och kom på att du inte kände något för mig och det är väl inte en så stor insikt. Men jag struntar i alla fall i det för att det som varit har varit och kommer inte tillbaka.
Ja jag känner mig lite sur för vad som hänt och jag känner mig lurad för att du inte känt något, framför allt att jag vet så lite om vad som egentligen hände. Men jag vill inte gräva ner mig i det för att det hjälper mig ingen stans.
Finns det ingen möjlighet att vara tillsammans så finner jag inte någon annan lösning än att skiljas åt helt totalt för att det hjälper mig.
Om du haft de känslorna som du ett tag menade och att du verkligen älskade mig så hade du i alla fall försökt eller berättat för mig hur du tyckte och tänkte. Men jag fick mest bara småglimtar om vad som hände och hängde aldrig med i vad som hände. När jag väl ville ta upp det sa du bara att vi redan pratat om det också var det klart.
Du var min stora kärlek, en känsla som var oerhört bra men som tydligen inte var sann. Något som gjorde väldigt ont för mig. Därför är jag inte intresserad av att vara vänner för att sådana är inte mina känslor och det vi varit med om var som sagt inte sant ifall känslorna inte fanns där eller var så pass svaga att du bara ville lämna det.
Visst har jag gjort mycket för att försöka att bli av med dig som ett vänförsök som jag inte vill ha men det är bara dumt att skriva kommentarer i andras namn samt vara anonym för att klanka ner på mig. Även att fortsätta prata om fel och missar på mig är inte vad jag behöver just nu och jag har väldigt svårt att reflektera det på ett bra sätt då det tydligen finns många olika uppfattningar av det samt att vi endast pratat om mina fel och inte pratat så mycket om vad du gjort fel, lite som att jag ska ta på mig allt ansvar.
Du är fortfarande min stora kärlek men du är inte min vän och det är något som jag inte vill för att jag kan inte se dig som vän, det är mer komplicerat än så.
Kalla mig inte för psykopat bara, det känns bara så onödigt. Lösningen som blev var inte den bästa för någon sida men det har gjort det enklare för mig.
Vill du mig något så prata inte om att vi ska vara vänner, inte vad som är fel på mig och inte gamla minnen för att det hjälper inte mig och det är inte vad jag är ute efter. Vill du prata om vad som hände är du välkommen men vi är antingen ex eller par och inget annat.
För varför bryr du dig så mycket? och varför är jag så otroligt störd att alla måste veta det?


Även kallat IP-adress

Hej Anonym, hej Simon och hej på er andra. Ska jag skriva ut era namn här eller vill ni själva göra det?
Detta är min blogg och här skriver jag och så tänker jag hålla det. Omtänksamt att ni skriver men det är väl lite onödigt för jag skriver inte hos er. Lägg ner eller prata med era riktiga namn

Tänker inte hänga ut någon här

Än en gång så kommer det kommentar från anonym. Även fall du som skrev detta står på min sida så ser jag inte detta som något att välja sida. Jag vill inte hänga ut dem för något och jag tänker inte hålla med. Det är något mellan mig och henne och jag tycker inte att andra ska blanda sig. Inte heller tackar jag för något sådant

Alla dessa mogna kommentarer

Kan man mer än älska när folk skriver anonymt till en? Det är väl bara underbart när någon som ej vill säga sitt namn skriver psykfall till en och hoppas att jag ska ta illa vid mig.
Jag vet inte riktigt hur det är tänkt att det ska fungera? Varför ska jag ens ta till mig något sådant?
Det måste ju vara någon som är avundsjuk för att jag är på väg att bli glad igen och att jag snart får allt att flyta på i vanlig tackt igen. Är det så svårt att unna mig det?
Jag brukar inte säga detta själv men för en gångs skull så säger jag det, jag lägger andra kinden till för att jag påverkas inte av det och vill istället tacka för att ni bryr er på något sätt. Annars så hade det inte varit värt tiden att skriva.
Rätt roligt att tänka på det egentligen för att jag tycker att alla klagar över att det finns personer som skriver anonymt men folk gör det ändå mot andra.
Tydligen är jag ett psykfall men jag försöker ändå att vara glad och positiv, det uppskattas tydligen inte


Veckans saker

Veckans ord: Unikt

Veckans ikon: Stänkan

Veckans stad: Kivik

Veckans remix: I fist a girl and I liked it...

Veckans kvinna: Britta i växeln

Veckans mening: Nyskilld och nästan vacker

Veckans höjdpunkt: Skumpan imorgon

Veckans grattis: Wendela fylde 10.000 mil idag, stort

Veckans extra: Fick mer lön än vad jag trott, grattis!

Veckans låt: Kumbajama Kumbajama


Veckans Rating: 6.2
Behöver inte säga för mycket men det börjar rulla igen. Känns som att arbetet funkar allt bättre och bättre, känner att jag är i en utvecklingsfas som betyder väldigt mycket även fall det är fantastiskt tungt just nu.

Läges rapport

Jag är fantastiskt trött och fantastiskt  sliten. Med tanke på tiden som varit så har det varit fantastiskt jobbigt då man tidigare spådde en fantastiskt framtid som aldrig visade sig.
Jag har mått fantastiskt dåligt men är på väg att komma tillbaka på ett fantastiskt sätt. Så helt enkelt är mitt liv ganska fantastiskt just nu.
Så om ni undrar hur jag mår så är det fantastiskt på många sätt och vis, något som förklarar väldigt mycket men ändå inget alls. Allt är ju fantastiskt  på något vis och bara ordet och upplägget i sig känner jag att det är ganska fantastiskt även fall veckans ord är unikt, något som även fantastiskt är.

Man behöver inte göra det mer märkvärdigt än vad det är

Nä nu ändrar jag kurs

Sitter här nu och fryser skiten av mig. Det blir bara kallare och kallare, speciellt då förkylningen har sitt grepp om en också. Men i alla fall så måste något göras, inte just mot kylan mer än att klä på mig men något ska göras så att jag rycker upp mig och kommer någon vart. Det är dags att få hjulen att rulla full fart igen och öka en växel.
Gå tillbaka i gammalt mönster, något man faktiskt saknat. Jobba på, sätta bonus, göra mer och till slut komma till helgen för att festa loss och ha det bra. Se till så att det är maxat var helg och dansa med höga ben.
Det finns så mycket annat men jag känner att jag inte får ut det i ord på något bra sätt. Det jag behöver göra just nu är bara att få igång jobbet på en ultimatnivå och sedan skenda hela helgen igenom för att hitta tillbaka till mig själv, hitta tillbaka till ett glatt humör och positivitet.
Jag har sagt "Fuck it" och nu är det dags att lämna alt bakom mig. Jag vill inte vara bitter och jag vill inte varra ledsen för att det är inte jag. Nu vänder jag på steken och gör mitt liv värt att leva ;)


Livet är en ända lång gång till döden, ser man inte till att göra något roligt av det så blir det bra tragiskt

Dra åt helvete

Jag pallar inte så bara skit i det. Vi är inte vänner, du vinner då vi skiljs som ovänner. Bara skit i allt och göra allt för att du ska få det så bra som möjligt.
Du brydde dig aldrig och så är det bara. Du ville ha något som aldrig var jag. Gå vinnande med flaggan i topp, du vann. Grattis!
Hoppas att det får dig att sova gott

Jason Mraz - Lucky


Tillhör det förflutna

Jag orkar inte just nu och jag orkar inte imorgon, inte om en månad, inte igen.
Jag brukar vara glad och positiv men nu har allt bara blivit upp och ner då mina tårar rinner längs min kind. Inte blev det som jag hade trott och än en gång så fick jag veta att mina känslor på något sätt alltid är starkare.
Jag vill inte bry mig men jag gör det ändå, allt känns bara så tungt så nu skiter jag i allt, jag bränner alla broar och jag bränner allt. Vi är inte längre något till varandra och det sista som jag vill är att behöva ta del av ditt sällskap då det gör mer ont än något annat.
Jag gick på en väg som jag trode var rätt men visade sig vara fel, jag väljer nu en annan och bränner alla broar. Jag gör det inte av hat, jag gör det för att jag förlorade en flickvän och var inte ibehov av en vän.
Det vi hade tillhör det förflutna, en dröm byggd på en dålig grund. Det vi har nu är två olika framtider som inte korsar varandra och jag vill hålla det så.

Även jag är en person som visar känslor och framför allt en person som känner dem. Jag skriver det inte i hat, jag skriver det av en smärta som jag inte vill känna en gång till i mitt liv.
Var glad, vi skiljdes inte som ovänner i alla fall

Sweet


Dokumentation för dagen

Kom hem ifrån jobbet idag och somnade 1 timme i en skön säng, i ett läge där jag ville krama om ytterdörren när jag såg den, pussa tv:n, kjela med soffan innan man till slut föll för sängen. Riktigt nice må jag säga och lite där till.
Vaknade och fick ett sug för att springa, kämpade mig ner till gymmet efter att draget en extra timme i sängen utan att komma upp.
Väl nere på gymmet så kom jag upp på löparbandet och jag började springa. Just i det ögonblicket så känndes det något speciellt, precis som att alla dåliga tankar i huvudet och alla känslorna som gått runt i mitt huvud de senaste dagarna bara ville komma ut genom benen när jag sprang.
Jag körde bara på minut efter minut, meter efter meter och det var så otroligt befriande. Efter 1.5 timmar så började det kännas i knän och fötter, en smärta som gjorde allt skönare, jag kände att allt var verkligt och att det känns att vara levande. Jag beslöt mig för att öka tempot.
Tiden gick och gick, det kändes mer skönt för var minut. Jag ville bara ha mer, min vinnarskalle ville ha mer. Även fall jag bara sprang för mig själv så kändes det som att jag stred en innre kamp och jag ville inte sluta.
Men efter 2 timmar och 20 minuter så kände jag att jag ville hem och att yrseln var lite väl för bra och jag gick av från bandet.
Märkligt vad det kan snurra i huvudet av att springa och jag var säker för en stund att jag skulle svimma, det var otroligt skönt och allt var bara så verkligt och gött.
Efter en sådan färd så känns det som att jag kommer att använda orden som Sweet och Göööööd under morgondagen, att allt lossnar för mig nu och jag får vinden i ryggen igen. Helt enkelt jävligt Sweet!

Sen när man kommer hem och ska in och blogga så hittar man en kommentar i bloggen som säger att jag borde lägga ner min blogg för att det bara går nedåt och att det är ett gammal ligg och en väninnan.
Jag undrar, jag har inte legat med någon annan än världens bästa flickvän sen ett bra tag tillbaka i tiden vilket säger att denna tjej följt min blogg efter att hon legat med mig och sedan ska klaga över att det inte är bra längre.... Man börjar ju undra. Har folk inte mer liv än så?
Jag som trodde att jag jobbade isönder mitt liv och att det inte alltid är av stort värde. Men nu kan jag luta mig tillbaka och känna mig stolt, jag måste ju bara ha ett perfekt liv.

På återseende

Jobbigt

Trött och frustrerad. Vill bara framåt men ändå är det full gas och jag kanske borde vila. Hittar inte de där stunderna då jag bara vill tvinga mig fram till det absolut bästa.
Jag är frustrerad och jag vill, jag vill, jag vill så otroligt mycket men det vill sig ändå inte. Där finns mer att ge men jag hittar inte växeln, jag måste hitta nästa nivå.
Jag måste efektivisera och göra allt mycket bättre bara men jag hittar inte ideerna som kan hjälpa mig. Jag måste hitta lugnet i mig själv när jag kommer hem men finner inte tiden just nu. Måste motionera mer och få min kropp och själ att må bättre för att få allt att funka, måste andas.
Måste få in den sociala biten och sova mer. Just nu står jag och stampar, måste hitta rätt tråd att dra i men just nu bara frustrerad och det känns tungt.
Det är nu en situation att visa att man orkar brösta smällen och övervinna allt, det måste bara göras. Så andas in, andas ut. Dags att ta sig samman och hitta ryttmen


Veckans saker

Veckans ord: Oecko

Veckans stad: Malmö

Veckans ikon: Gunnar

Veckans mening: What ever it takes!

Veckans kvinna: Josephine Andersson såklart

Veckans måste: Kontorstid på fredag

Veckans höjdpunkt: Sova hela fredagsnatten och morgonen där efter


Veckans Rating: 6.5
Lågt satt, ganska trött och uttråkad. Blir en mellanvecka för att hitta energin igen. Sååååå... ring mig på måndag...

Förväntas det stort så lev med det

BodyPump Spexet


Trött

Ibland så har man fullt upp och stressen ställer till det. Man sover sämmre men ändå tillräckligt, kroppen känns tyngre och huvudverken är ett faktum.
Det blir mer jobb än vad man räknat med och det finns allt för mycket men man får bita i det sura äpplet även fall det är bra mycket surare än väntat. Men jag är ingen förlorare, jag ger inte upp. Jag har ett mål och det görs inte av att slöa på arslet.
Inte allt för roligt men det är bara att köpa och det får anses som ett problem. Eller i ala fall ett problem för mig som jag klarar av.
Men när folk ringer upp mig i telefonen under arbetstid och försöker gadda ihopa mig med dem om något som inte är mitt problem så undrar jag hur andra tänker?
Jag menar, varför skulle jag egentligen bry mig om det just för stunden? Har jag inte egna tankar och ideer? Är deras ideer så svaga så att dem behöver stöd ute ifrån?
Jag vet inte varför och jag vet inte hur, men jag vill inte blanda mig i det och framför allt inte välja sida. För vad fan är rätt och vad fan är fel? Än viktigare, vem har rätten att avgöra det om inte gud?
Jag vill inte veta av att någon försöker skapa grupp för att ha rätt, jag tror på att man ska ha en egen uppfattning, en uppfattning som inte ska vara ristad i sten men något man kan diskutera om, en uppfattning som säger vad man själv tycker är rätt och inte vad en grupp tycker.
Jag ser aldrig ner på andras ideer och tankar men jag kan inte tollerera när det går från vad man tycker och tänker till att någon uttalar sig om vad som är rätt och vad som är fel när det rör andra.
Man får sätta upp vad som är rätt och vad som är fel för en själv och utgå ifrån det när det är något som rör en själv på ett eller annat sätt annars så kan man lika gärna skita i det.

Jag må vara snäll och jag må vara på vem som hellst sida, men ta det inte förgivet.

"Jag tänker därför är jag"

Bilder


Veckans saker

Veckans mening: Krökar du nu igen Calle?!

Veckans stad: Kristianstad

Veckans ikon: Storschen

Alla veckors kvinna: Josephine Andersson

Veckans ord: fittfan

Veckans höjdpunkt: Tipslördag och fest på kvällen


Veckans Rating: 7.8
Sverige - Ungern på onsdag, full fart hela veckan och mycket som händer. Hade jag inte varit så förbannat trött, små dålig och lite ont i hjärtat som tyvär händer då och då. Hade det inte varit för det så hade det varit bättre.
Med andra ord hade jag inte varit en bitter jävel med ett glatt humör så hade kanske livet sett fan så mycket ljusare ut men fan så mycket tråkigare ;)

Nä nu jiiilar får det smälla

Nu jävlar är råttet drogat som man brukar säga.
Nu har det varit för tungt, för tråkigt och för energikrävande. Inte nog med det så har det inte sjungits "o-oh-oh-oh Smack-Max...." sedan midsommar, inte ens dansat med höga ben på en allt för lång tid.
Ja jag vet! För jävla dåligt!
Jag är tillbaka som den bittra jäveln med det glada humöret, den sanna bilden av mig själv som är sur, sne, ledsen och framför allt bara släppt allt runt omkring mig. En situation då festen smakar bäst medans man känner att man har inget att förlora även fall man har det.
Så därför är det klackarna i taket och en kväll som ska bli helt upp och ner.
Jag är sugen och snart sparkar det igång.


"Ölar du nu igen Harrry...."

Tack!

"Kevin Keegan - Official NUFC Statement 

NEWCASTLE United can confirm that meetings between members of the Board and manager Kevin Keegan were held both yesterday and today. 

Kevin has raised a number of issues and those have been discussed with him. 

The Club wants to keep progressing with its long-term strategy and would like to stress that Kevin is extremely important, both now and in the future. 

Newcastle United values the effort and commitment shown by Kevin since his return to St. James' Park and wants him to continue to play an instrumental role as manager of the Club. 

For the avoidance of doubt the Club has not sacked Kevin Keegan as manager
."

Varför dödar ni klubben!!!!!!!!!!!!!!

Jag ville inte tro på det när Niclas sa det, det fick inte vara sant, det kunde bara inte vara sant.
När jag senare satte mig och läste orden som föll ut på Svenskafans om våran räddare och hjälte Kevin Keegan och att klubben går ut och sparkar honom, inte ens ger honom en hel säsong!
Jag sa det när de sparkade Big Sam och mina ord är lika dana idag. Då det som skiljer är att jag då sa att den dagen de sparkar Keegan så är klubben slut, nu känns det bara som att allt är slut.
De har sparket hjälten som har fått trenden att vända, killen som fått alla supportrar att tro på bättre tider. Så att jag nu får följa en usel säsong igen och hoppas på att dem inte spelar i championship istället för Premierleague.
Alla vet det, det är bara så. Jag tackade Mike Ashley för att han räddade klubben ekonomiskt, men nu har han förstört hela klubben och all dens framtid.
Faaaaaaan!!!!!!!!!!!!

Det har fallit en del tårar de senaste två timmarna, jag är så jävla förbannad. Varför förstörs klubben jag älskar gång på gång?
De har alltid varit mina hjältar och kommer alltid at vara det men ibland så känns det bara tungt.
Jag vill säga att jag inte ska se en match till i år för att jag är så förbannat arg men jag vet att jag ändå kommer att göra det. Faaaaan... just nu känns det bara som en otrolig smärta, en smärta lika stark som de hundra tals supportrar som står och skricker utanför St Jame`s Park.

Fan jag är verkligen en vingklippt skata

Det finns inget som missköts så dåligt som skatorna (Newcastle) men ändå så påverkar det en lika dant var gång. Jag pallar egentligen inte men jag kan inte släppa taget.
Just nu är jag så knäckt att det finns få saker som jag pallar. Jag är inte hungrig men känner att jag måste äta även fall jag vara nere i gatuköket så vände jag på skorna så fort att jag såg att där var en som jag kände. Jag vill slå mina knogar blodiga av ilska men klarar av att lägga band om mig, jag är i brytningsfas pga att det finns personer som skiter i klubben som alltid varit i mitt hjärta. Jag känner ett stort hat just nu och lite för mycket känslor

Den eviga förbannelsen

Jag har minst en skyddsängel som räddat mig livet vid ett flertal tillfällen, något som säger att någon vill ha mig i liv. Men annars så har jag en förbannelse över mig som alltid varit där.
Var gång något börjar se positivt ut så vänder det, när något bra ska hända så blir det dåligt och jag blir alltid det där undantaget som chansen är minimal hos.
Jag känner alltid att jag får kämpa dubbelt så mycket för att nå hälften så långt, något jag alltid ställt in mig på, något jag kämpat med och gjort allt för att lyckas. Men i vissa skeden så känns det bra mycket jobbigare än något annat, ibland orkar jag bara inte riktigt.
Jag vet att jag måste hämta kraft och få mig själv att ta mig samman men även där känner jag just nu att jag inte pallar riktigt men att jag ändå är så illa tvungen.
Just nu gör min rygg ont och jag vet inte exakt vad jag ska göra för att få mig själv att känna mig bättre. Det finns många faktorer och jag försöker att få mig själv att inse hur alla utgångarna kan bli och finna mig i det, bara att jag inte riktigt vill finna mig i dem alla.
Varför kan jag inte bara vara som alla andra och bara vara den som tar absolut allt som det kommer?
Jag tänker för mycket och försöker totalt för mycket att vara lycklig medans sanningen är den att jag tar för mig för lite för att kunna lyckas med något.

Jag är inte den som är den, jag är den andra

RSS 2.0