Vad händer i Max värld?

Allt för mycket och allt för lite.
Jobbar mest och låter mitt leende hålla mig flytande med ett stort hjärta och ett glatt humör.
Drömmer mig bort lite av och till utan att egentligen vilja någon annan vart, då jag mest fantiserar om drömmar för att det bara är så härligt.
Kör runt på den skånska landsbyggden och får se alla dessa växande fällt ihop med allt skimmrande vatten när jag kör på kusten för att sedan hitta alla dessa små trevliga resturanger för att äta lunch då man känner sig kär i vårsolen under tiden som man håller på att stressa ihjäl sig.
Funderar på att köpa ny båt och tänker väldigt mycket på sommaren och havet.
Kommer att börja fartygs befälhavare klass VIII kursen den 20:e mars.
Känner mig utvecklas var dag på alla nivåer och känner vinden i ryggen även fall jag slungades iväg av en orkan bakåt ganska nyligen, när jag nu står på toppen igen.
Jag har tänkt men inte kommit någon vart men ändå känt mig nöjd av lugnet.
Mina knän har hoppat fel flertalet gånger och jag har försökt att hitta skrattet i den huggande känslan utan att lyckas men ändå varit glad.

Jag känner mig för närvarande upplivad och vill bara le


Torkel!


Dagens mening

Lite bitter måste man vara, det är ett tecken på att man förstår verkligheten

M.I.A - Paper Planes


Saker man inte säger på första dejten

Har du provat GI-dieten?

Är du en seriös fitta?

Du får betala då jag inte har några pengar

Jag var och testade mig idag, jag tror något är fel

Vad kraftig benstum du har

Satan! Det är ju fotboll på tv:n

Jag älskar dig

Vad var det nu du hette nu igen?

Vad väger du egentligen?

Var inte du blond innan eller tänker jag på en annan?

Det här kostar mig väl inget?





Vad säger man egentligen på första dejten då?
Enkelt, saker och ting som hörs fint men egentligen inte betyder något.
På så sätt så är båda sidor nöjda

Vackert

image290

Veckans I-lands problem


Man blir fan ta mig förbannad!
Vi här i Sverige pratar alltid om hur bra vi har det och om hur fint allting är, så jag måste väl säga att det är tur att det finns folk som jag på sina håll och kanter i detta land. Någon som är som jag, en bitter jävel med ett glatt humör som kan stärka tron på den bittra sanningen.
För som vanligt igen så missade man tvättiden som aldrig verkar ligga på samma dag som man bokade den, lite som att det gömmer sig någon tvättoman i källaren och jävlas med en.
Det känns ju bara så surt när man med ett glatt leende går ner med hela smutskorgen som tagit en 30 minuter att lyckas komprimera ihop föra att sedan gå ner med den till tvättstugan där det står en nisse som snällt frågar "Vad gör du här, kan jag hjälpa dig?". Då man för stunden frågar sig varför man just måste var så svensk och svarar "Hoppades bara på att det skulle vara ledigt" och avslutar med att önska dem en trevlig kväll.
Så nu sitter man här med ett par strumpor, ett par kallingar och två jätte fula gamla skjorter kvar i garderoben och tvingas ta en nödlösningstvätt vilket innebär tvätta på en fredagskväll, där alla andra lyckliga kan sitta med levande ljus och frossa i rödvin och ostbricka.
Man tappar ju helt enkelt all energi bara.
Våra kära politiker pratar alltid om ordet välfärd där man får höra flera ord som hör till just det ordet, välfärd. Ord som barnvagn, kombi, hus, semester m.m. Men jag drömmer inte om en kombi eller än värre att köra barnvagn, jag åker redan på semester men har inga tankar på att flytta till landsbyggden och bo i hus även fall tvättmaskin ingår.
Varför inte prata ett språk som man förstår istället, varför inte komma upp med den socialistiska uppfinningen bidrag och börja ge ut bidragspengar på en tvättmaskins rea för att ge personer som jag lite ro i kroppen, 2 hekto ost, en ostbricka och en ledig fredagskväll. För att här är den enda välfärden när jag jobbar röven av mig för att få en bonus som jag inte kan fira på fredagen för att min tvättkorg håller på att explodera.


Veckans i-lands problem: Tvättiden

Veckans saker

Veckans komentar: Utan mina fiberdukar får jag tuppjuck

Veckans ord: Tuppjuck

Veckans stad: Hässleholm

Veckans motto: Hitta flugor med trasig flugsmälla!

Veckans ikon: Tobias Jönegård

Veckans kvinna: Maja

Veckans mening: Damp är ingen sjukdom, det är en livstil

Veckans mongo: Den som gjorde inbrott i min bil

Veckans bild: Ej tagen

Veckans höjdare: Lönebeskedet =P


Rating: 6.0
Trött och sliten. Smått jagad och en vecka som jag gör allt för att uppnå bästa resultat.
Känns som att jag klättrar lite väl på naglarna denna veckan men det kan förhoppningsvis en öl förädla till helgen =P


"Du pissar inte i min pool, jag simmar inte i din toa!"

Bilder från Göteborg


Vart leder alla dessa avlopp?

image276

"Varför fan har dem inte kopplat in vattnet?"

Man blir fan ta mig inte yngre

Satt uppe i min lägenhet och insåg att jag precis hade tagit min sista snus och insåg att jag inte hade några fler doser kvar i kylen. Så jag beslöt mig för att dra ner till gatuköket för att köpa några doser.
Hade endast en t-shirt på mig och orkade inte dra på mig någon tröja så jag tänkte att jag kund springa ner dit så slapp jag i alla fall att frysa. Så jag sprang ner till bankomaten först för att ta ut pengar, detta är en sådan dum bankomat som alltid spottar ut en minneslapp varje sig man vill eller inte. När minneslappen kom ut så råkade jag tappa lappan på marken och den blåste iväg. Max tänkte, skit i samma vad kan hända för att jag tappade den då den antagligen inte kan göra någon skada.
Jag fortsatte att springa och fick öka farten för att hinna över vägen utan att bli påkörd, sprang som en galning och hoppade upp på trotoaren med båda händerna instoppade i jackfickorna då jag landade med foten på en, ja just det ja, en minneslapp som gjorde att jag brutalt halkade till, smällde höften ner i marken och sulades in i huset framför mig.
Kändes lagom pinsamt att ligga där på marken och göra stönliknande ljud utan att kunna resa sig upp.
Så när jag väl efter en stund kunde resa mig upp igen och dra mig vidare till gatuköket, bara att den här gången så sprang jag inte längre utan mer haltade med en uppsvullen höft fram till slutdestinationen där jag stod helt nerskitad och insåg att jag även hade fått ett sår på handen som blödde då det enda som jag kunde tänka på var "att jag alltid ska lyckas göra dessa bra intryck".

Så nu sitter jag här hemma och har insett att det värsta nu är att det bara gör mer och mer ont, att även min arm är uppsvullen och har fått sig ett sår under tiden som min axel försöker sig hoppa ur led på mig samtidigt som jag kom på att jag stukat handleden.
Så pappa antecknar, "jag är inte så ung som jag känner mig längre".
Nu ska jag ta mig tillbaka till soffan och få ner en treo.

Puss och på återseende

RSS 2.0