Dagens låt



Vi pratar tips från coachen

What the fuck, Stephen Irwin!

Visst, överskriften kommer inte att ha ett skit med texten att göra. Där emot så är det en förbannat rolig mening att säga och den har brukats idag ska ni alla veta.
Vad ska jag annars inleda med? Kanske något i stil med att mata barna sinnet, mata det tills barnet blir glatt! Så med andra ord, det som ska läsas mellan raderna är att jag var på Tivoli idag. Något som jag antagligen aldrig blir för gammal för.
Var där med pappa, Majlis och mina bröder med respektive. Självklart så är jag yngst, jag är ju mer eller mindre känd för att vara "lill Olsson". Där emot så åker vi alla de bästa karusellerna vart år när vi är där med familjen och spelar femkamp. Även fall jag är den som vill lite mer än alla andra, samt att jag vill ha det lite värre än alla andra (någon måste ju vara värst). Så skrattar vi alla lika gott och skriker lite extra i svängarna. Kom även på att det är bra att ha en windstoper på sig när man åker slängungerna som tar upp en 50 meter övanför marken, bara att spänna ut och det börjar svänga lite extra i sitsen. Om bara Tina som satt brevid mig hade sträkt ut armarna så hade vi lyckats att snurra runt ställningen som vi satt i, det hade varit sjukt roligt!
Hur som, sådana här saker gör en bara sjukt lycklig. Det tar fram barnet i en, en sida som bara verkligen vill leka och ha det roligt. Lite som att man släpper allt ansvar, bara slutar upp att vara och upplever stunden som den är. Därför så blir det lite som ett måste på semestern, en tradition som inte går att tvätta bort då man inte kan sluta att älska det.
Inte bara att man älskar det här med att åka saker som snurrar runt som ett bara helvete så även dracks det mycket öl, något som jag även det tycker väldigt mycket om. Kanske så säger även klockslaget just nu när jag skriver att det även blev en del öl utanför tivoli. Jag dansar aldrig nykter, det var jag inte heller. Tyvärr så blev jag mer skrämd än vad jag dansade, kan ju inget annat än hata danska äckliga kvinnor som viskar skamförslag i örat på mig. Än värre när hon spetsar det med att säga att hon är förälskad i mig. Plötsligt så började man darra på läppen, inte för att det var Michael Jackson som spelades i högtalarna utan mer för att Anders inte var i närheten så att han kunde ha sanerat denna hemska kvinna!
Jag säger inte detta för att skryta, hon såg ut som en bumbibjörn i en jumpsuit. Vi pratar i kvinna i 35-40års åldern, keps för att försöka se ung ut, tighta svarta kläder, svart nog mest för att försöka se smal ut, tight nog mest för att förstöra det hela. Med andra ord, en person som mycket väl hade kunnat få livstids fängelse för olaga utseende plus 15000 timmars samhällstjänst för ofredande när det kommer till skamförslag. Att hon inte ens försökte supa mig under bordet, (något jag hade uppskattat) förvånar mig väldigande. Där emot är jag glad över att vara hemma igen, välbehållen även fall hon säkert kommer att förfölja mig i mina mardrömmar i ett bra tag framöver. För att tro mig, hon är för stor för att en drömfångare ska kunna stoppa henne. Hade då varit mycket roligare ifall jag hade hånglat upp kvinnan från norska Gaylandslaget i Gayolympiaden som raggade på mig på Burger King. Man måste ju undra, hade hon blivit diskad av detta eller hade hon fått något slags av handikapp i hennes gren i sådana fall? Mest bara en rolig tanke.
Nej fan, det händer för mycket, jag tänker för mycket. Ha det i alla fall så jävla kul, för det har jag! Tror fan ta mig att jag skrattat bort rösten helt, lite jobbigt att inte kunna prata ordentligt men om jag ska se det från den ljusa sidan, imorgon spelar jag blues och njuter av var sekund. Det är fan semester

Också fann jag kärleken...

Jo visst är det så. Allt går ju att köpa för pengar och så fann jag henne, Gunvor. Hon är svart, stålsträngar och är en fantastiskt vacker gitarr.
Hon skapar känslor för mig som jag inte trodde fanns, hon skapar stunder som inte är mätbart med något annat, jag är förälskad och livet leker sina bästa dagar. Så nu är det bara att träna, träna, träna... Lyckades släppa henne vid klockan två i natt när mina fingertoppar pulserade och när jag verkligen inte kunde spela mer. Så nej, nu ska jag inte skriva mer, jag ska gå och mysa en stund med Gunvor.
På återseende!

Dagens låt



Många klassiker som tas upp här. Nästan så illa så att jag borde börja spela i ett bröllopsband, där emot kan jag inte säga något annat än att det verkligen är bra musik

En tanke

Det säga att man inte kan köpa allt för pengar men det sägs även att vi är blonda och blåögda i norden. Kanske hör dessa två uttalande ihop med varandra för att innerst inne så vet vi, makt är pengar, eller i alla fall är pengar det enklaste för oss att mäta makt i. Precis som i affären så har allt sitt pris, högt som lågt. Frågan är bara hur mycket som krävs.
Hjärta och hjärna är två olika saker, hjärtat vill alltid ha allt rent medans hjärnan ser den bästa tänkbara lösningen. Med andra ord säger hjärtat att man inte har något pris, hjärnan säger ja så fort summan är större än hjärtat. Lika dant är det med andra saker i livet också, så fort det blir en större summa än hjärtats storlek så slår vi till.
Men för att bevisa att makt är pengar och att hjärna alltid är större än hjärta, låt mig fråga en sak. Om vi tänker tillbaka till den 11 september 2001, vad minns vi tillbaka till? Vad är det första som du tänker på?
Vad jag tänker är självklart att WTC rasade samman, två skyskraper i New York, något som symboliserade Amerikas välfärd. Jag tror även att de flesta ser det som en ganska självklar sak att det är just det jag minns först, tror att det är vad alla andra tänker på också när man säger "Den 11:e september". Ni kanske undrar "vad skulle man annars tänka på?". Något som faktiskt gör det än mer skrämmande. För jag ställer frågan till er, frågan som jag inte ens själv vet. Hur många dog i dessa dåd?
För att på något sätt så var de två skyskraperna i Manhattan mer viktiga än alla andra liv som gick till spillo och man ser det som en självklarhet och det planet som några passagerare lyckades ta över från terroristerna och som sedan störtade i en åker, det planet gick aldrig till historien och vem känner egentligen till vart det störtade? Vem känner till namnen på dem som lyckades ta över spakarna och på så vis gjorde skadan mindre?
Detta förklarar egentligen en hel del om vår psykologi och om hur vi funkar, mäniskoliv är mindre värt i minnet än vad materia av storartad karraktär är. Så låt mig fråga, är det egentligen hjärta eller hjärna som styr? Ifall det är hjärtat som styr i en situation, vad är priset för att lämna spakarna till hjärnan?
För innerst inne, alla har vi ett pris även fall prislappen är hög och det egna företaget tar inget på kredit

Dagens mening

Tänk om man hade gått på alla livets nitar, då hade det bara funnits positivt kvar

Lite av en stolt FarmVille-missbrukare

Först så fann man facebook, insåg hur roligt det var att ta kontakt med gamla vänner, lägga ut festfoton och allt som hör där till. Ja ni vet allt sådant som blivit modernt och häftigt. Att man festar och att man gör det sanslöst, med stil och redlöst är väl vad vi 80-talister medförde till menyn. Tror i alla fall det är därför som facebook slog som en ordförande klubba i buken.
Därför så har jag, precis som många andra tagit nästa steg i utvecklingen. Nej det är inte att skaffa Mac, det borde fan alla ha gjort vid detta laget, där emot så är det senaste FarmVille. Nu har man bytt ut bilderna av tungt festande, flertalet brudar och allt för många drinkar till getter, kossor och plantage. Istället för att spana efter allt onödigt så lägger man energin på sina grödor och ja, ni vet allt det där viktiga som hör till.
Självklart så finns det en statustrappa på detta, vem klarar sig utan liksom? Nej så om ni måste veta så är jag nu "Fancy Farmer" men tror att rangen kommer ha lyft upps ett snäpp eller två inom kort, något som sätter en stor betydelse på allt i en omgivning. För inte vill väl jag prata med en småbonde inte, Im motherfucking fancy motherfucker... liksom.
Nej men jag tror starkt på detta, det är detta som är det senaste, det är detta som är modet och det är även väldigt grönt. För inte bara odlar man och skördar, självklart så tar man även bilder på skörden.
Så därför är det en självklarhet, jag är fast och jag älskar det. Jag är för stunden fancy

Dagens låt



Även fall Sex Pistols förstörde allt för Ramones så kan man i alla fall plocka denna godbiten av stöket som de skapade i punken

Meningar

Inget bittert, bara sanning

Som en bokmal på bildböcker

Osjälvisk tanke med vinning för mig själv

Ensamtango för kärlekssökande!

Sylikon må icke vara konst men på vissa är det ett konstverk

Kräsenhet är också kärlek

Upplev livet, där efter en vardag

Snurra likt hjulet, ju längre desto bättre

Med ingen fantasi är jag inte mänsklig, med för mycket fantasi är jag mig själv

Jag är medveten om att jag inte vet, vill inte medge det men säger det rakt ut. Därför är jag medveten om min moral

Uppdatering av bloggen

Jag håller på att göra färdigt med alla kategorier som man finner i det vänstra fältet. Detta har ställt till det lite och därför har vissa gammla saker hamnat överst.
Det positiva är att man kan enkelt få upp alla bilder som lagts ut, samt andra bra saker. Mest för att göra det lite mer roligt att besöka denna blogg.


Mvh
Redaktionen

Fylle Bild!

image171


Så jävla ball!
Hade inte en aning om att denna bilden fanns fråns igår

Dagens låt



Den här låten gillar jag, sjukt skön bara

Veckans saker

Veckans låt: Ramones - I Wanna Be Sedated

Veckans ord: Idol

Veckans mening: "Den tjocke jävla häxan!"

Veckans kvinna: Jen

Veckans dryck: Kaffe

Veckans profil: Kenneth

Veckans måste: Skattepengarna imorgon

Veckans stad: Eslöv

Veckans Rating: 8.0
Har inte fått mina pengar inu som jag väntar lite för länge på.
Samtidigt så kommer dem nu snart och pappa blir glad. Ut över det så är jag kung igen och det krävs mer än tipex för att sudda ut mitt leende.


"Försök inte gå på vatten, man kan drunkna"

Dagens låt


Budskap

Många gånger då man står och pratar med någon, så om det är någon villt främmande eller ifall det är en någerlunda närstående vän, jag menar diskutioner. Där har jag insett att man ofta vinklar det mesta efter vad personen som jag pratar med pratar om. Inte de stora sakerna då menat och självklart att man säger emot ifall det är något som man står för och något som betyder mycket för en. Men allt annat runt omkring, det bara följer med på något vis.
Lika dant har jag märkt att de flesta andra gör. Kaske för att man inte ska vara besserwisser, att det blir ett bättre flöde i konversationen genom att inte hänga upp sig på småsaker, precis som hur jag ser på allt annat här i livet. Där emot vad detta ofta kan leda till är att den röda tråden i samtalet försvinner, vilket resulterar i att såväl intresse som nöjet försvinner.
Detta kopplar jag ihop med min egen vardag och mitt eget yrke, en säljare som döljer sitt budskap ödslar bara tid för båda parter. Budskapet om vad man vill ska vara klart och tydligt även fall en icebreaker ska finnas med såväl som gärna lite småsnack, där emot så får detta inte bli det totala budskapet.

Stod och tänkte på detta när jag kom hem för en stund sedan. Har varit nere på Strandbaden i Falsterbo, var nykter och såg till att köra såväl dit som hem. En trend som verkar hålla i sig då jag faktiskt tycker om att vara nykter ute ibland för att få nya intryck. Det som jag tänkte på var såväl intrycket som jag fick av en person och vad som får detta att hänga ihop.
Jag var helt enkelt ute på uteserveringen i slutet av kvällen och en vacker kvinna från Stockholm kommer fram till mig, hon ger min en komplimang för att jag bar en fluga. Något som utan tvekan är en typ av en icebreaker. Där efter så började jag prata glatt, frågade lite om vem hon var, gjorde och allt mellan himmel och jord. Hon pratade på, jag lyssnade och hon närmade sig mig hela tiden och var till slut 10 centimeter ifrån mitt huvud.
Många gånger smickrande när någon stöter på en, självklart när det är någon som jobbar som säljchef, är 29 år gammal, tjänar bra med pengar och ser bra ut. Där emot är inte fyllan helt för tändande heller då man själv är nykter, men även fall det var så kunde ändå inte intresset dö ut helt. Vände därför på konversationen och sa att jag inte var ute efter något oseriöst.
Kanske så skulle jag mer lyssnat på jobbsnacket och tänkt, man ska smida medans järnet är varmt eller så gjorde jag helt rätt. En fråga som jag inte kan besvara. Vad jag där emot vet var att hon pratade om hur mycket hon ville ha något seriöst för att sedan övergå till att prata om gammla ex. För att komma till sanningen, jag förstörde en bra diskution för att bli tvungen att höra om något som jag inte vill höra, att höra något som jag inte vill besvara. En konversation som var bra blev helt förstörd genom att den andra helt plötsligt pratar om minnen som jag väckt, att jag vänder på budskapet och inte följer den röda tråden. Men även att hon kom helt av sin röda tråd. Där emot så är det värsta att jag borde ha vetskapen att enkelt och direkt säga "Nu byter vi allt samtalsämne, detta intresserar inte mig". Lite brutal ärlighet när den är som bäst, en egenskap som måste tränas upp.

Jag tror inte hon var något jättekap för mig just, det var ett intressant möte och det fick mig till att tänka. I dessa fall finns det inget som är rätt och vad som är fel, det handlar mer om personlighet och hur man handskas i olika situationer. Vad jag betonar är bara för mig själv att budskapet och hur man agerar måste gå hand i hand, något som det inte gjorde. Därför så erkänner jag för mig själv, jag gick inte helt rätt tillhanda efter mina egna principer och detta gör det fel för mig själv.
Jag är en person som anpassar mig till mina miljöer i nästan alla lägen, därför måste mitt budskap vara klart

Underbar morgon

Var nere och fikade med Emilia i morse, vi käkade frulle på Sorl och det var bara ett måste för att hänga med i utvecklingen om vad som händer. Alldeles för många stunder som vi inte varit på samma plats, något som gjorde att frukosten smakade extra gott.
Det var riktigt roligt att ses och jag ser verkligen fram emot nästa helg när vi ska äta gott och umgås ihop med Emilias köra mamma Helena. Inte bara att det värmer gott om hjärtat, fick även ett fint inlägg i Emilias blogg, http://misscrona.blogg.se/


Tack min vän!

Dagens I-landsproblem

Tänk att du ska till en fest efter att några polare ringt och sagt "Fan, kom över. Vi ska ha det så jävla ball!". Självklart så är du sugen, klappar ihop biran i kylen, sätter dem i en påse för att sedan traska ner till bilen och köra iväg till vart det händer.
Lyckan är stor, biran kalla och leendet är så stort så att öronen försvinner in i det. Allt är bara frid och fröjd, äntligen har du kommit till den andra sidan med grönt gräs, bara att du än så länge fortfarande är törstig. Så självklart, när du stigit ur bilen så korkar du upp den första ölen. Det är 25 grader i luften och ölen kittlar skönt med sin svalka på tungan. Solglasögonen åker på och du låter solskenet smeka din ljusa hud innan du möter upp med dina vänner.
Där efter så har du en helskön kväll med dina vänner, skrattar, skålar och gör allt vad som hör till. Du kommer till dem sena timmarna av natten, känner dig otroligt trött och börjar traska hemmåt. Nöjd som du är så känns inte sträckan så otroligt lång över fall ögonen känns som att de ätit sand, dvs att allt känns jätte skönt och bra. Bara att när du väl kommer hem så hittar du inte hemnycklarna, smart som du är börjar du tänka och inser att dessa ligger kvar i bilen.
Från ingenstans så har din situation förvandlats ifrån att vara ganska skön till att vara väldigt jobbig och sömnen känns olidlig, vrång som ett bi och klok som en glass bil vänder du tillbaka i gång för att hämta nycklarna i bilen. Var steg känns som en kyss med Gudrun Schyman, eller är det alkoholen som vill få dig att spy. Svårt att avgöra.
Dock så når du bilen efter ett bra tags kämpande, känner dig nästan lycklig men inser att du måste gå tillbaka också. Ångesten klumpar sig och Sverige går i känslan från ett I-land till ett U-land, det är jobbigt.
Just därför och en dålig magkänsla så är just detta dagens I-landsproblem. Man lever bara en gång, bättre med I-lands än U-landsproblem även fall känslan överreagerar titt som tätt och allt för ofta. Normalt sätt så säger jag "ta en öl, du kanske finner det du söker under tiden". Bara att om man redan är full så spricker hela systemet.


"Alkohol är mer än en betvingad yrsel, du måste bara tro på det"

Dagens låt



Det här är en fint bit, tung är den!

Veckans saker

Veckans ord: Tung

Veckans riviera: Skånska Rivieran

Veckans mening: Jag är gudsexuel, så pass bra är jag

Veckans måste: Beachen

Veckans Big No-No: Kommunisthaket

Veckans motto: Rätt är rätt, allt annat är fel


Veckans Rating: 7.3
Leva livet, visst ska jag leva livet... Nej du, inte ska jag klaga. Fick ingen vind i segeln så jag tog en motorbåt istället.


"Är du ute efter att glömma så drick så åt bara helvetet!"

Gummiansikte


Endast för att störa mig med dem som finner det äckligt

Hallå formen!

Det sägs att man aldrig ska skylla på alkoholen och allt som gäller fest, dagar som denna så skiter jag i vilket, nu kommer mitt bittra skrik med ett vackert leende då solbrännan som som lacken på en bil.
Semester ska vara gott, därför så gör jag den lite extra god och lite väl för ofta. Istället för att ha infunnit sig på gymmet var dag så har stranden, festen och allt annat lockat mig mer. Positiv som man är så vill man skämma bort sig själv och tanken ligger mest i, jaja, det blir nog bra ska du se. Där emot så sa resultatet något helt annat idag.
Jag som alltid brukar klaga över de som stönar som idioter nere på gymmet, idag så var det mer jag som var den idioten. Krafterna lekte kurragömma, armarna kändes som gummi och vikterna var inte på den nivån som de ska vara. Med andra ord, denna gången så har jag inget annat val än att säga det, spriten och festen är den goda boven i dramat. Utan någon häftig biljackt, utan några häftiga kommentarer så har den tagit en bit av det man byggt upp. Det enda jag kan påpeka är att jag fått härliga minnen men att det nu är dags att rycka upp sig.
Nu byter jag ut biran mot vitaminer, kreatin och protein. Jag ska inte jaga upp mig tidigt om morgonen, har såväl liv som karaktär. Men det ska tränas mer eller mindre var dag oavsett ifall det är på morgonen eller mitt i natten.

Ibland behöver man ett välmående mer än en öl, ibland är ibland idag. Dumt bara att man ska vara törstig just idag

Dagens visdomsord

Glöm inte bort att mata ditt ego, det svälter för fan!

Dagens låt



Kärt barn har många låtar, eller vad säger man?

Slående lika

Det är inte bara frillan som är slående lik, det finns fan mycket som påminner dessa två om varandra. Jag kan ju säga att personligen hade jag hellre sett Will Ferrel som nightrider. Men fan ta dig Monkan ifall du ändrar mitt smeknamn från Will till Hassel-the-hof!



Will Ferrel




Hassel-the-hof

Det är ju semester!


Arkivbilden




Detta var skitkul, inte vardag man hänger övanför träden i fliflops

Dagens checklista

  • Att vakna
  • Ta en dusch
  • Att klä på mig
  • Gå ut och få lite sol
  • Ner till gymmet
  • Äta en glass
  • Kolla Tv:n
  • Skratta minst 5 minuter, mest för den fina hälsans skull
  • Äta något smaskens
  • Komma ner till havet

Jag håller den där, vill inte göra det allt för komplicerat

Självömkan och nudlar är aldrig bra

Nudlar äts inte för att det är gott, det är ett självplågeri för att man spenderat för mycket pengar eller för att man är student. Där emot så är det fan ingen anledning till att tycka synd om sig själv.
Jag finner det störande att folk i detta avlånga land tycker synd om sig själv av små dumma anledningar, för att sedan låta det gå ut över andra i omgivningen. Tycker att sådant borde förbjudas, eller skicka dem på ett tåg till delar av världen där dem kan uppleva sorg på ett verkligt sätt. Låt dem se hatet i vitögat, låt dem få en uppfattning om vad saker och ting egentligen är.
Alla har vi våra dagar, humöret är inte alltid på topp. Där emot så finns det inget som heter "att vakna på fel sida", det är bara en ursäkt för att vara bitter en hel dag, samt göra det surt för sina vänner som tvingas vara med något negativt.
Allt blir vad man gör det till, det kommer man inte ifrån. Händer det något jätte hemskt, sök tröst hos en vän. Är det något som ingen annan bryr sig om, svälj det med ett stort jävla leende. Det är ett bra mycket enklare problem än att svälta i afrika.
Fungerar inte det, gå och lägg dig i solen, drick en bira, dansa lite i hallen eller vad fan som helst, svårare än så är det inte. Varför ska man göra allt så komplicerat när livet är så jävla vackert?


Blir bara så förbannad över att äta nudlar och höra andra tjata om hur eländigt det är. Ta då för helvete tag i saker och ting istället för att klaga, det är skillnaden mellan sandlådan och arbetet

When the president talks to god

When the president talks to God
Are the conversations brief or long?
Does he ask to rape our women’s rights
And send poor farm kids off to die?
Does God suggest an oil hike
When the president talks to God?

When the president talks to God
Are the consonants all hard or soft?
Is he resolute all down the line?
Is every issue black or white?
Does what God say ever change his mind
When the president talks to God?

When the president talks to God
Does he fake that drawl or merely nod?
Agree which convicts should be killed?
Where prisons should be built and filled?
Which voter fraud must be concealed
When the president talks to God?

When the president talks to God
I wonder which one plays the better cop
We should find some jobs. the ghetto's broke
No, they're lazy, George, I say we don't
Just give 'em more liquor stores and dirty coke
That's what God recommends

When the president talks to God
Do they drink near beer and go play golf
While they pick which countries to invade
Which Muslim souls still can be saved?
I guess god just calls a spade a spade
When the president talks to God

When the president talks to God
Does he ever think that maybe he's not?
That that voice is just inside his head
When he kneels next to the presidential bed
Does he ever smell his own bullshit
When the president talks to God?

I doubt it

I doubt it


När jag ändå hade uppe Bright Eyes här så måste jag lägga till denna låttext, någerlunda fylld med bitterhet och ilska över Bush. Detta för att, utan denna låt hade inte denna artist slagit igenom.
Säg vad man vill om just denna text, jag själv kan finna den lite väl för extrem. Där emot så ser jag mer till den musiken som kommit efteråt

Dagens låt



Bright eyes absoluta bästa

Att sälja via reklam

Jag och min tankar igen här, de blir till och med nästan värre framåt natten. Men i alla fall, jag tänker ibland på denna bit från filmen Yrrol där en snubbe vid nman Claes Månsson gör reklamfilmer om sig själv. Detta är ju bara så förbaskat bra, tänk om man vore så rik så att man hade kunnat göra detta.Inte för att det ska vara av någon nytta utan mest bara för att man kan det och för att det vore förbannat roligt.
Därför så har jag lite förslag till mitt framtida jag som tjänar miljoner i månaden och röker Cohibas till frukost och tvingar i mig rysk kaviar, mest för att det ska smaka med skumpan.

  • Max Hartler, the freshmaker
  • När jag är med min Max, vill jag helst vara ensam
  • Max Hartler, det känns tryggt
  • More gloss, more shining, Max Hartler
  • Vid muskelvärk och ledvärk, Max Hartler
  • Max Hartler, om kroppen själv får välja
  • Hartler, Das Hartler
  • Max Hartler, Im loving it!
Ja, det finns hur många bra reklamsnuttar som helst som man hade kunnat göra om sig själv. Helst så ska det vara i 80-tals kostym och jag ska se sjukt sliskig ut, ej älskvärd och endast pumpa ett jätte ego, ett stort självförtroende som inte borde finnas, För då kan man se sig själv som en produkt på ett helt annat vis, bra mycket mer än vad dagens kändisar gör

Arkivbilden



Vilken underbar kväll detta var. Året var 2003, Jag, Flaggan, Camilla och Ragnhild sitter och super på Sunsetbeach i Gambia och har det hysteriskt roligt. Är det bara jag som inte fattade att "Kärest din" inte var Kerstin första gången jag hörde det? Självklart så utbrister jag "Vadå din Kerstin? Man kan ju inte äga någon annan!"

Meningar

Folk vill ha allt serverat, lika dant vill arbetsgivaren

När jag blir stor ska jag bli riddare

Innan klaveret svänger du höger, sen finner du mig

Mitt kärleksliv, en smak av lavendel

Det är inte dig det är fel på, mitt filter stannade bara upp dig

Du är fantomsmärtan i mitt liv

Kräftgång bör sparas till midsommar

Det blir som en kulturkrock när du är nykter

Jag är rädd för grannen, han vet var jag bor

Det finns inga svar på livets stora frågor, ta en öl istället


Dagens låt



Någon mer än jag som kommer ihåg Hoax 3?

Kärleks CV

Humoristisk och väldigt ambitiös


Söker en tillsvidareanställning med inriktning gott att leva, heltidsarbete utan större besvär

Har tidigare varit i kontakt med såväl blondiner, brunetter som med rödhåriga. Korta som långa, snygga som otroligt snygga och av olika nationaliteter. Såväl få ordade som flerspråkiga och ser därför min inriktning såväl nationel som internationel men vill ändå sätta den största inriktningen på Ekonom då jag gillar pengar.

Marknadsområdet är Skåne, Skånska Rivieran och helst i Öresundsregionen.

Datorkunskap: Får säga någerlunda, förstår Facebook och kan halft skriva blogg med bra innehåll.

Kan börja redan på dagen

Kräver mycket kärlek och socialbegåvning

Erfarenhet: Småknacklig, meritlista som sträcker sig över 12 år. Kan tyvär inte fullborda listan

Projekterfarenhet: Ja

Ledarerfarenhet: Ja

Nuvarande sysselsättning: Semester, öl och fotboll

Önskat personalansvar: 1


Högsta utbildning: Har sett Titanic me än en gång

Målsättning: Att fortfarande kunna följa Allsvenskan och Newcastle, att kunna jobba men fortfarande ha en relation.

Kvalifikationer: 192cm, humor, ett någerlunda djup och en jävel på att grilla

Personlighet: Är mig själv


Kärlekslivs erfarenhet

1996 - 4 flickvänner
1997 - 4 flickvänner
1998 - 2 flickvänner
1999 - 2 flickvänner
2000 - 3 flickvänner
2001 - 1 flickvän
2002 - Mest öl bara
2003 - 1 flcikvän
2004 - 1 flckvän
2005 - Jag skaffade Canal+
2006 - Säsongskortet gick hett
2007 - 1 flickvän
2008 - 1 flickvän
2009 - Står mellan 2 förhållanden

Beskrivning: Klappat och klart!


Modersmål: Riks skånska
Läsa: 4
Skriva: 4
Tala: 4

Övriga språkkunskaper: Engelska
Läsa: 4
Skriva: 3
Tala: 3

Övriga kunskaper:
Ler totalt för mycket, skrattar lika så, försöker att dansa även fall det inte ser bra ut, kan få dig att le stort, är icke-stekare, bra på beachen, 100kg i bänkpress, kan såväl hitta på en histora som att prata historia.

Referenser:

Mamma - Säger mig vara såväl älskvärd som att jag ser bra ut. Lämnar dock inte ut hennes nummer hur som helst, hon är både vacker och gift.

Pappa - Tycker att jag borde vara mer hungrig

Tidigare ex - Ingen kommentar




Max Eric William Hartler är då jag. Pratar allt för mycket och ska därför hålla det kort. Varför ska jag välja just er och vad tro ni att jag kan ge? Innan en dejt så ber jag er att läsa det finstilta gällande reglerna för en dejt. Att tillägga är att det är jag som gör kortrörelsen och att jag har såväl rutin som tallang för den

DM-rekord och en god gärning

Värt att kommentera, idag så sattes det DM-rekord i Malmö. Espressohouse på lilla torg hade idag 2 gäster som fikade i 8 timmar, 8 timmar och en nota för under 150kr. Till och med en betalning sämmre än ett IT-cafe. Detta är inte bara världsklass utan något helt makalöst. Detta rekord borde ej gå att tangera och jag är själv väldigt chockad.
Självklart så var det jag som skapade detta rekord och jag väntar medalj från Ilmar inom det närmaste.
Inte nog med det så lyckades jag göra en god gärning också, jag hittade en mobiltelefon vid bankomaten hemma vid och plockade självklart upp den, ringde det senaste slagna nummret och meddelade att jag funnit en telefon och att det är den som jag ringer ifrån, bad henne meddela ägaren att jag har den i säkert förvar och att ägaren kan ringa upp sin mobil under morgondagen för att få den hämtad.
Detta gör mig fan stolt, jag hade blivit så otroligt glad ifall någon hade gjort det för mig ifall jag hade blivit av med min mobil. Känns så roligt att kunna ge en sådan känsla till någon annan

Dagens låt



Come alive!

Om

Hade jag bara kunnat sjunga, hade jag varit rockstjärna. Om jag bara hade varit smart, då hade jag varit läkare. Ifall jag bara hade velat, hade jag gjort något. Skulle jag varit vacker så kanske jag vore en modell. Om jag hade haft kunskapen om att måla, hade jag lämnat fenomenet att kladda. Hade jag inte haft någon fantasi så hade jag inte varit mig själv, fortfarande sjunger jag, jag tänker men gör det än hårdare, jag slutar inte kladda, jag har inget bättre för mig och jag har ingen som helst ide om att sluta. Ibland vill man bara vara ett wannabe på allt, mest bara för att det känns gott, en gnutta av att vara sig själv, ett sätt att känna sig lycklig över något som absolut inte spelar någon roll alls. Finns det ett bättre sätt att förklara livet?

Förlösande morgon

Vaknade runt klockan 11.00 idag, lät mig själv ligga kvar ett tag för att tömma sandlådan som byggt hem i mina ögon. Satt rätt huvudet och studsade upp en halvtimme senare. Försökte undvika spegeln men med handen på hjärtat, det var väl dumt att sätta upp den i hallen. Spegeln säger för mycket, den säger vad man ser.
Slitenhet, skånskt affro, rivsår i pannan som jag orsakat i sömnen, ögonen fanns där inne någonstans men jag kunde inte sätta fingret på var då huvudet hade fallit från sin plats.
Vad som däremot var på sin plats var tvättiden, tiden som aldrig hålls i mitt fall. Bara det gör en lycklig, än mer sen av att där fanns en cola i kylen. Så vad som händer, eller det handlar mer om vad som inte händer så mycket är att jag sitter på soffan, känner mig som en rockstjärna, låter musiken flöda samtidigt som inget rör mig. Som att jag byggt ett emunförsvar som skyddar min lycka men även det har inte en aning, vi kallar det semester och det är bra skönt. Det enda som jag behöver är att andas, det andra är att ha kul. Pressen är inte hög, takten lika så. Frågan är bara vad jag ska göra här näst.
Det är dessa dagar, dessa morrnar då allt märks som mest, det är förlösande, det är underbart, jag har semester

Life is good


Dagens låt



Visst är det så!

Den bästa MSN-dialogen på länge

* Hartler säger: (16.04.11)
jag ska fan snart ner och köpa bira du :P
[email protected] säger: (16.04.17)
jasså?
[email protected] säger: (16.04.27)
jag köpte innan vid 12 tiden..fint som fan
* Hartler säger: (16.04.36)
fiiiint!
[email protected] säger: (16.04.43)
öl = fint
[email protected] säger: (16.04.57)
öl i stora mängder = världsklass
* Hartler säger: (16.05.06)
det är det bästa!
* Hartler säger: (16.05.15)
jag föddes full och ska åter bli det
[email protected] säger: (16.06.44)
ska dö full
[email protected] säger: (16.06.56)
livin on the edge..som det sägs
* Hartler säger: (16.06.58)
jag ska gifta mig full
* Hartler säger: (16.07.24)
även skaffa barn när jag är full
[email protected] säger: (16.08.26)
jag ska bajsa på najdans frilla full
* Hartler säger: (16.08.41)
men det gör jag nykter också
[email protected] säger: (16.08.49)
me too
[email protected] säger: (16.09.10)
ska gå ut grundskolan full.........igen
* Hartler säger: (16.09.25)
Ja den är svårslagen
* Hartler säger: (16.09.37)
jag ska göra om uppkörningen full
[email protected] säger: (16.09.44)
o..beats me
[email protected] säger: (16.10.25)
ska kröka full
* Hartler säger: (16.11.12)
So what, jag ska bli full!
[email protected] säger: (16.11.36)
jag ÄR full
* Hartler säger: (16.13.06)
ahmen...
* Hartler säger: (16.13.11)
Faaaaaaaaan för dig!

De nya allergierna

  • Stockholmsbönder i Skåne
  • Söndagskörare
  • Blasköl
  • Lowlifes
  • Wannabe Stekare
  • Inteligens förlösande människor
  • Akutmotagningen

Dagens låt



3 ord, inte fyra ord

Sökes!

Bättre begagnad flickvän i prima kvalitet. Jag tänder inte på fula men du tänder på mig. Du ska ha kunskaper som att räkna till 10, ha förmågan att prata och vara socialt kompetent....

Nej bara skojade, så desperat är jag inte. Det spar jag till min 30-års kris hösten 2015. Men vad som är att påpeka med detta inlägg är att det är fan vad trött jag blir på allt och alla ibland. Jag vet inte hur jag ska säga det för att vara politiskt korrekt eller ens att stava det rätt, men hur tänker folk egentligen? Är det bara jag som känner ett illamående och en allergi mot kalasfulla personer mitt på dagen som helt tappat omdömmet? Är jag den enda som tappar allt intresse av att höra någon prata om saker och ting som jag varken tycker är av intresse, roligt eller som rör mig?
Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, jag är inte lillgammal, jag är mer invalid. Men på något sätt, det finns ett ansvar att ta. Man kan göra det stort och man kan göra det litet, bara det finns något så är det i alla fall något.
Är så trött på att höra folk prata om att alla killar är dumma i huvudet, att det är si och att det är så. Jag har blivit realist och förstått att även fall en person säger så så gör den samma lika dant. Måste vara av anledning att det är enklare att skylla på andra än att ta på sig det själv, med andra ord tillbaka till ansvar och vad man vill göra av det.
Det värsta som jag vet är de personerna i världen som tjänar så sjukt mycket pengar att dem bara fläker ut det för att få kontakt med andra. Tycker väl egentligen värre om dem som dras till det och säljer sin själ till ett lågt pris. Eller är det bara jag som tänker på detta vis?
Kärlek sägs vara blind, jag menar ibland på att den är efterbliven. Men en sak är alltid säker, utseendet spelar roll. Det finns folk som tänder på olika saker, även att olika saker tilltalar oss. Men det finns ju alltid något som attraherar oss. Skulle det inte vara så skulle jag ifrågasätta det innre hos den personen som säger det. Där emot så handlar det om fan så mycket mer än utseende och en attraktion kan antagligen ligga väldigt mycket i personligheten också. Därför tycker jag att det är så synd att det läggs så otroligt stor vikt vid utseendet så att huvudet halvt trillar av innan natten är slut.
Synd bara att man har sådana värderingar, annars så hade man ju inte varit singel

Dagens låt



Moby är alltid Moby, inget som man klandrar

Dagens

Var lite tacksam nu för en gång skull som utbyte för något annat!

Var ligger brytningsgränsen?

Jag finner det lite underligt, det sägs att barn är något som är ekonomiskt tyngande att ha. Något som jag inte tycker är så märkligt i den bemärkelsen. Men att människan, om vi ser det generellt, så skapar vi fler barn under lågkonjuktur än vad vi gör annars. Borde det inte vara tvärt om? Kanske tänker vi mindre jobb under lågkonjuktur även fall jag tycker att man borde göra tvärt om, musklerna ska inte bara spännas när man står i rampljuset utan självklart ska de tränas i det mörka också. Där emot så förstår jag väl att min mentalitet skiljer sig en del från många andra, positivt som negativt.
Men den stora frågan gällande det här med att skaffa barn och vad det medföljer ekonomiskt är mer varför de som har det sämre ställt många gånger har fler barn? I sverige så är det ju sin sak, här får ju alla tillräckligt med pengar för att i alla fall överleva. Men hur funkar det i typ afrika? Där har dem jätte många barn och de skaffar barn även fast dem svälter. Detta måste ju leda till att barnen måste börja jaga mat, oavsett ifall det handlar om att jaga, börja jobba för pengar eller fixa i grönsakslandet eller vad det än kan vara och detta i en väldigt tidig ålder för att de inte ska gå under. Och oavsett hur smarta och fina barn de skapar så finns det ju en tid där mamman måste ta hand om barnet innan barnet kan göra den nyttan. Under denna tid så kan inte mamman göra det arbete som hon brukar och även fall de lever i hela kollektiv så svälter de redan men klarar det ändå även fall en tjänst i kollektivet försvinner bort.
Jag förstår att preventivmedel inte är att tillgå i dessa länder men resultatet av vad detta innebär måste väl ändå förstås av folket, de är ju inte dummare än oss även fall de inte är utbildade i samma grad. Sex är ett billigt nöje men det är inte barn, så vart någon stans ligger brytningspunkten för när mäniskan tar ett steg tillbaka i just denna punkt? Finns den ens och vad händer då allt kolapsar? Hur funkar psykologin i dessa fall? Det sägs att vi är egoister i vår natur och att det vi värdesätter högst av allt är oss själva oavsett vilket, något som är lätt att dölja då man har det bra. Men hur funkar det när all mat är slut och när allt handlar om överlevnad? Skaffar man fortfarande barn då och vad gör man av det?

Jag står fortfarande fast vid att människan är dum i sin natur så att vi inte ens vet vårt eget bästa, det är därför som jag undrar i denna frågan, vad skulle hända och hur fungerar det?

The king of pop

Mina största idoler och det band som alltid kommer att vara det största för mig är Nirvana och även fall Kurts död var något som påverkade världen stort så är det inte i närheten av Micheal Jacksons död. Då ska det även tilläggas att Kurt dog av ett "självmord" då de hittade honom med ett hagelgevär som han skjutit sig själv i huvudet, eller ja, det var vad som skrevs i alla fall. Det var mycket som talade för annat och jag själv är en av dem som är övertygad om att det var hans fru som dödade honom.
Vad jag är ute efter är att även fall något är otroligt stort, märkligt, fel eller vad det än kan vara så är frågan ifall det är något som går om just denna händelse då Michael Jackson dog. Aldrig tidigare har någon gjort så många hits som denna man, aldrig tidigare har någon gjort sådana framträdande som honom och jag har svårt att tänka mig att någon kommer att ha så mycket mediatid som han haft någonsin igen även fall det varit mycket skit som varit uppe i media.
Det finns nog ingen som fått så otroligt många till att svimma, antagligen ingen som skänkt så mycket pengar till välgörenhet och kanske så finns det ingen som påverkat musiken lika mycket som just Michael. Inte bara musiken som han gjorde utan även att han köpte upp rättigheterna till alla Beatles låtar, att han var först med att göra riktiga musikvideos där bland annat han handplockade Wesley Snipes, det var så hans karriär tog fart.
Hans låtar har nog påverkat oss alla, i alla fall mig. Är övertygad om att jag inte är den enda som har en hel samling av hans skivor hemma och att jag fortfarande lyssnar på dem titt som tätt. Att minnen som finns till många av hans låtar sitter djupt och att jag aldrig glömmer att jag var dag satte igång hans skivor när jag var i huset i Gambia för att göra Adama glad. Adama var vår städhjälp och hon tog hand om huset, hon blev så glad var gång som Michaels musik kom igång och hon började alltid att dansa spontant när hon hörde hans låtar. Ett underbart minne och det var en underbar känsla att se denna glädje hos en person.
Jag förstod alltid varför hon dansade för att den ryttmen som finns i Michael Jacksons låtar är ju något som man inte hittar någon annan vart, det är näst intill omöjligt att inte vilja dansa när man hör musiken och ett stående tillfälle att börja var morgon med för att känna en positiv styrka.
Michael blev bara 50år och gick till historieböckerna alldeles för tidigt, väntan på nya låtar från legenden har antagligen än idag inte avtagit. Ett tecken på storheten och saknaden som han lämnar efter sig. Micheal var popens och dansen svar på vad Jimi Hendrix gav rocken, vad Elvis lyckades skapa, det produktnamnet som John Lennon var, hur Ramones skapade historia och bra mycket där till. Det är bara så förbannat synd att han inte fick avsluta på topp och att det fortfarande kommer att pratas om anklagelser när hans namn kommer att tas upp.

Det finns endast en som är kungen av pop och han har nu lämnat oss och det enda som fyller ut tomrummet efter honom är minnet och låtarna som han lämnade kvar. Aldrig någonsin igen kommer det att finnas någon som skapat det han skapade och ingen som kommer att vinna så många priser som Jackson gjorde.
Så när man nu hör meningen "the king is alive" så ska man nog ställa sig frågan om vilken kung det är som menas

Bilder från kvällen


Arkivbilden


Meningar

Att leka med döden är bättre än att vara ensam

Den största läran är att lära sig leva med det

När jag gör livets seglats ska det blåsa mycket

Glansdagarna är inte alltid de dagar man mest minns

Vem försäkrar egentligen ett riskkapitals bolag?

Jag sätter inga standards, jag skapar ett intryck

Står man vid världens ände, kan man lika gärna hoppa

Är man ett tillräckligt fint stycke kött, blir man en delikatess

Jag skulle försäkra mitt liv men premien blev för dyr

Leenden säger ofta mer än ord

Dagens låt



Det är bra skit detta

Veckans saker

Veckans ord: Knalle

Veckans ikon: Flaggan

Veckans måste: Spela Pounch Out

Veckans mening: Fruktigt, förföriskt, med lite söttma bittert

Veckans stad: Malmö

Veckans Big No-No: allt under 20 grader


Veckans Rating: 7.7
Nu är det semester även fall kontoret kallade idag. Sömn i stora lass och formen är nog fullt tillbaka till helgen. Havet är skönt och sanden lika så. Behöver man egnetligen säga mer?

"En flykt är endast en flykt när man vet vad man flyr ifrån, är det verkligheten så får man hoppas att det är semester..."

Dagens låt



Har gått alldeles för lång tid nu utan The White Stripes och slår därför näven i bordet och trycker in en skön gammal goding

Arkivbilden



Flaggan, Pah Collie & Jag

Samlade meningar

Livet leker men vad gör du av det?

Ska vi skaffa barn ditt industriella monster?

Är du arg eller har du PMS nu igen?

Ifall du bara hade knarkat hade du varit ett tjackluder

Välkommen till Malmö, Mi Casa, So Casa, Vi ser redan botten

Akta dig för gonore, det tar dig bakifrån

Jag är på krigsstigen men jag orkar inte ha något syfte

Global uppvärmning eller solsemester?

Även skräpmat är bättre än svält

Kroniska sjukdomar är vad man får leva med

Det är svårt att ta sig i kragen när slipsen sitter för hårt

Ensamrätt för eget bruk sökes!

Jag lever drömmen men jag vaknar snart

Helt jävla arbetsknarkad

Rätta mig om jag inte har fel

Jag velar för att jag egentligen vill men inte pallar

Gråt inte över spilld mjölk, det finns mer i kylen

Jag bländar ingen men jag sjunger ändå

Är det okej om jag bäddar själv imorgon?

Kärleken finner man inte på hittegods avdelningen

Du är så jävla tråkig att du inte ens blir bjuden till din egen begravning

Vi har yttrandefrihet, därför ljuger jag

Jag är inte lillgammal, jag är mer invalid

När ekonomin går tungt hjälper inte modifast

Jag får väl ta och arrendera ut mig eller nånting

Finner jag skäggbiffar i himmeln så blir jag fan vegan

Det står fan inte perfektion på min dörr inte!

Dina grodor har varken ben eller hoppar

Tysk är ett skällsord

Jag är inte full, jag är karaktäristisk

Som en försupen Bambi på is

Finns på intranätet din jävel!

Om du står på mitten av nordpolen, gå söderut

Materiella ting är inte allt, mitt begär efter det är

Det kostar att ligga på topp och jag lider

Du var mig lagom ful du

Hade jag bara kunnat så hade jag, lika dant om jag hade velat

Om man blir äldre med åren kan man väl lika gärna glömma bort tiden

Oförglömligt medvetslös

Som ett förflutet är framtiden alltid bättre

Du är en frilansande bidragstagare din jävla politiker

Som ett kretslopp kommer du tillbaka till mig

Som en flugen tanke som aldrig landa

Som en livlös fest trots estrella

Att vara rik vänsterpartist är som att vara en kräsen swinger

Solblekt hår med fortfarande brun

Kallt som Bahamas

Levande döda skulle verkligen förändra ordet död

Du är som en volvo, "jag rullar"

Jag är öppen för förslag men jag vill inte

Om jag inte hade varit ytlig så hade det sett annorlunda ut

Hade Jesus levt idag hade han immigrerat till Sverige

Som en treo-buffe i ingemansland

Fuckoff, get clean!

Fitt-trollets jävla horfanskap

Efter regnet kommer solsken

Tron har översats till fakta utan leenden

Livet lutar och du också

Glimten är en glömt en i ögat

Man tillkallar inte solen, man åker utomlands

Som ett brev på posten gick det inte hela vägen fram

I might be the biggest fish in your pond, but I just wanna fuck

Vissa har så många dåliga sidor att de som är bra måste vara sjukt bra

Som kroniskt oattraktiv

Så som det gått måste jag flirtat utan kunskap

Jag lovar inget men jag håller allt

Karman gick för att handla men kom aldrig tillbaka

För att tänka grönt måste man göra något ogrönt för att sedan göra det bättre

Varför göra ett yrkesval när det var det som ledde mig hit?

Tala inte i stora bokstäver, jag är dyslektiker

Som ett fynd utan extrapris

Ska vi kraga?

Innerst inne är vi alla naturister som bara vill äta fallfrukt

Jag är en livs gourmet hela vägen ut i fingerspetsarna

Det är bättre i afrika, där har dem inte ens börjat spela golf

Det är som frustrerat roligt

Varför åka på en räkmacka när man kan ta taxi?

Född till att vara den du vill ha

Du är som ett munherpes

Fina flickor gör annat i fantasin

Får jag fresta med en städskrubb?

Jag leker med livet

Skillnaden mellan svart och vitt är färgen

Förföriskt otacksam

Inte ens tvålen biter på dig

Desperat säkert men med viss tvivel

Man kan ju inte mer än misslyckas, det är bara illa när man gör det till en vana

Jag är inte solidarisk, jag är mig själv

Jag är inte bakis, det är en livsstil

Du är så ful så att du är en förnedring
 
Jag är inte ute efter sex, jag vill bara ha barn

Trallar lite på krigsstigen

Halvhjärtat men ändå kärlek

Vi gular på hälsokontot

Frasse känner säkert Hasse och Hasse är garanterat polare med Bosse och det heter min pappa

Är man sist så blir man inte omkörd

Jag vet att jag överskattar mig själv, annars hade jag aldrig sagt att jag är bäst

Halft ärligt för att vara helt ärlig, detta är livet

Hartler, Das Hartler

Man blir sjukt rädd nu när det finns en influensa som drabbar oss svin

Som prissatt av en mäklare

Jag är inte tjock, jag är smalhetsbefriad

Jag är inte full jag har pollenallergi

Nej men Helmer är hungrig

Helmer behöver även nikotin

Som i en klass av sig själv, särklass

I Göteborg kan man till och med heta Glenn, då är väl ändå inget omöjligt

Nej men det är ingen fara, min pappa är skilsmässo advokat

Fuck you, jag är vacker

Ska vi kramas med en högre potential?

När tandborsten flyttar in är det roliga över

Även fula behöver kärlek

Livet är en fest, se till att du blir bjuden

Ät för fan, fettman är ärftligt!

Som att pissa på en panda

Två vita helger och du har förlorat dig själv

Varför efterfrågar ingen matlagning i kontaktannonser utan bara skitsnack?

Hittade du henne på hittegodsavdelningen?

Som en samlastning med sopbilen

Yra inte, det finns alkohol för det!

Lev två gånger för säkerhets skull

För en högre livskvalitet, välj mig

Du är mycket, ibland för mycket men du är inte finkänslig

Precis som vi skapar behov så skapar vi problem

Vad som än händer kan man som sämst lära sig vetskapen om att man trott fel

Även levande ljus dör

Livet är långt, borde dock vara längre

Allting blir bättre med åren, det handlar bara om att tro på det

Skillnaden mellan vetenskap och filosofi är vad någon tror sig bevisat och vad en annan tror

En gång i tiden gick man fram till tv:n för att ändra kanal, det var inte ens lågkonjuktur då

Man kysser många grodor innan det blir en prinsessa

Glöm aldrig bort att i helvetet så betalar man aldrig för värmen, bara för nöjet

Arv är så pass rättvist att det även ingår sjukdomar

Varför kriga när man kan kramas?

Hallå din gamla mensvärks terrier

Detta är ingen jävla välgörenhet!

Jag inte bara snygg, jag är korkad också

Dont touch me pleas, your a fucking decease

Hat är ett starkt ord, därför som jag använder det

När karma knackar på dörren är det tur att man har säkerhetsdörr

Köldskador på pitten, levern läcker som ett såll. Då vet man att man är i form

När du står med ryggen mot ringkanten är det inte repen som bär dig utan viljan av att fortfarande stå

Från en bitter jävel med ett glatt humör

Vår kärlek är förhistorisk

Botten upp, du sover hos mig ikväll

En applåd för oss hörselskadade

Jag kramas med en högre potential

Jag skulle vilja reklamera ditt första intryck

En förlåten syndare är fortfarande en syndare

Även jag har bibel 2000 för en modernare syn på religionen

Sluta kritisera dig själv, det är mitt jobb

Jag är inte fet, jag är gurmet

Absolut, själv? Vem fan är du?!

Någon måste hugga timber för att man ska kunna trycka pengar

Han är så snål att han inte ens kan bjuda på ett leende

Är livet för mörkt så tänd lampan, ett steg i rätt riktning

Om jag satt i rullstol hade jag använt löparbandet var dag

Moral är individuelt, resultatet lika så

Varför som en brev på posten när det inte är spårbart?

Flensa på du bara!

klappa inte vilda hundar, dem kan ha rabies

Varför relationshantera när det finns öl?

Psykiskt instabil är när man innerst inne gett upp men ändå gör något

Skriv inte fan på väggen, du är dyslektiker!

Jag är den som är den, jag är inte den andra jäveln som står i kön

Är du så pass full att du tror att du kan gå på vatten bör du räddas från att drunkna

De största misstagen i livet är dem man ej kommer ihåg

Glöm aldrig bort att gammal kärlek rostar aldrig trotts att den står i diskvatten var dag

Andras okunskap skapar verklighet

Jag vill vara idioten som du söker i ditt liv

Oavset vad du säger så är jag den andra

För evigt tänkande, för evigt fri

Varför famla i mörkret när man kan tända ljuset?

Ingen är perfekt, påpeka det inte hos dig själv

Sluta prata i gåtor, det får mig att tänka på fader farra

Är man dum i huvudet får kroppen lida

Inte bara är du skadat gods, du går på skrymme också!

Slipa inte för mycket på din självbild, det blir inte du i slutenden

En lögn är inte en lögn fråns den är avslöjad

Överskatta dig själv - För du är inte snygg

Människan är korkad, vi vet ju inte ens vårt eget bästa

Mitt hjärta sviktar men du är inte ens i närheten

Varför åka på räkmacka när man kan ta taxi?

Skyll på någon annan - Då tar inte du smällen

Förlåt ifall jag går snabbt fram baby, jag har en offensiv läggning

Alla säger att dem är bäst men ingen kan svara på frågan varför

Funkar inte saker och ting i livet kan man alltid skaffa barn

Är det största problemet i ens liv att kaffemaskinen är sönder, då har man det bra

Hoppas inte för mycket - Jag har gett upp!

Om du söker sanningen, börja hos dig själv

Sexans växel ligger mellan vansinnet och lyckan

Man kan inte fly från något när man har en stor tv med 100 kanaler

Detta är inget adjö, bara ett sett att säga att vi aldrig ses igen

Är du tillräckligt impulsiv kan du bli normal

Fredspipa ger också Canser

Hade jag varit lite snyggare så hade allt bara blivit för enkelt

Man kan inget mer påverka än ens egna beslut

Nyskilld och nästan vacker

Förväntas det stort så lev med det

Om allt i livet hade varit grönt hade tvätten blivit enklare

Jag är inte gud men jag misslyckas var gång jag försöker vara

Ibland så är livet bara så jävla vackert och ibland är ibland alltid, ibland är nu och framöver

Man dansar inte finsk tango utan vodka

Mår man dåligt får man sanera med alkohol, mår man bra gör man lika så

Hur tappad är du på en skala?

Spegeln säger inte mer till mig än vad jag redan vet

Bara för att jag är ett kap så går jag inte under namnet REA

Världen är inte svart och vit, den är rund och står aldrig still

Lite bitter måste man vara, det är ett tecken på att man förstår verkligheten

Kärleken är fan ta mig inte blind, den är efterbliven

Om skrattet förlänger livet så är du skylldig mig större delar av ditt liv

Hade jag varit Jesus och gjort vin till vatten, hade världen aldrig blivit sig lik igen

ser du inte ljuset så dra för tusan upp persiennerna

Hur ensam är du?!

När man ser ljuset i tunneln vet man att det är tåget som kommer

Jag är så snygg att till och med din mamma säger det med fuktiga läppar.

Mitt sexliv är så bra så att mina grannar röker efteråt

Jag är Fucking snygg, vad fan är du?

Kan du sluta snigla på mitt ben, jag försöker att beställa

Hade det inte varit för att spriten hade varit så jävla söt så hade jag valt dig

Inte nu, jag är nykter!

Varför smeker du på mitt lår när du har ett eget!?

Varför ska du vara så kräsen när inte jag är det?

Imorgon är allt en minneslucka,  så utnyttja tillfället

Hade du bara varit som jag så hade jag kunnat älska dig

Det är inte dig det är fel på... men inte på mig heller

Somliga jobbar, andra provar solstol

Blanda inte in mig i vårt förhållande

Jag som trode att vi skulle vara kompisar med en högre ambition

Hade jag kunnat trolla hade du inte varit här

Inte för att vara sån... men du är rätt bra ful

Hat är et stakr ord, det är därför som jag använder det

Det är inte ett adjö, bara ett sätt att säga att vi aldrig ses igen

Jag har ett morgonmöte imorgon

Bjuder du på frukost också?

heeeeelt-ärligt, vem fan är du?

Igår var jag full och du snygg, idag är jag bakis och situationen helt annorlunda

Hellre magpumpning än magkatarr

Jag tänder inte på killar, du tänder inte på brudar... vi har ett utbyte

Livet är en fest, se till att du blir bjuden

Det är fan ta mig inte så enkelt som andra tror att vara snygg

Fader, jag har syndat och det kommer att hända igen

Att trilla och falla är samma sak, men vad gjorde du för mig?

Ät gul snö, det kan vara öl

Skulle jag kunna trolla så hade du inte varit här

Sköna lirare lirar längst, pappa lirar ikväll

Mitt leende ljuger aldrig

Jag har gett upp på sådana som dig, men du kan försöka ändå

Jag hånglar inte, jag är allergisk

Bestefar og jeg



Den är bara så jävla lysande!

Dagens låt



Mer historia än så här är det svårt att hitta. Något som ska sägas är att denna låt inte alls handlar om KKK utan att Joey Ramone stal Johnny Ramones flickvän, där efter så skrev han denna låt. Ryktet säger även att de två aldrig pratade med varandra igen efter det. Bandet fortsatte ändå att spela fram till att medlemarna började dö

Propaganda

Hade inget bättre för mig och tänkte att det vore roligt att skriva ner några meningar med anknytning till propaganda, detta mest bara för att jag ska roa mig på något vis när jag skriver.

Livet leker men vad gör du av det?

Ska vi skaffa barn ditt industriella monster?

Är du arg eller har du PMS nu igen?

Ifall du bara hade knarkat hade du varit ett tjackluder

Välkommen till Malmö, Mi Casa, So Casa, Vi ser redan botten

Akta dig för gonore, det tar dig bakifrån

Jag är på krigsstigen men jag orkar inte ha något syfte

Global uppvärmning eller solsemester?

Även skräpmat är bättre än svält

Kroniska sjukdomar är vad man får leva med

Var sitter min GPS-märkning?

Jag börjar uppriktigt sagt bli lite rädd nu för tiden. Jag får höra allt vad jag gör från andra runt omkring mig även fall jag inte öppnar truten något alls. Hur kan folk veta vem jag träffar, vad jag dricker i baren, hur andra tycker och tänker om mig osv?
Hatar bara att få de frågorna, frågor som "vem var hon brunetten?", "Hon var söt hon men vem är det?", "Så du är ute med en blond nu?"... Jag vill bara svara "Hur fan ska jag veta!".
Men nej, det känns bara märkligt att jag får höra på alla håll och kanter från andra när jag varit ute på en dejt. Speciellt när jag själv inte pratar om det något alls och än värre är det då jag själv är så otroligt dålig på att se tecken som sedan andra påpekar specefika situationer från mina kvällar.
Detta är rent ut sagt bara sjukt, så var fan sitter min GPS-sändare och hur får jag bort den?

Dagens låt



Okej, jag ska erkänna... jag har sett filmen Hot Rod alldeles för många gånger och faller därför för detta enorma tryck av 80-tals rock. Det var ett årtionde som inte var lika enastående som 60-talets Jimi Hendrix och 70-talets Ramones då det skapades historia på ett annat vis. Dock så är det bra och det uppskattas!

Semester!

Im fucking out of office!!!!

Vilken känsla, nästan tårögd. Helt jävla underbart!
Lyckades flytta in alla saker idag till det nya kontoret, fick med vinflaskorna till Emil (han är värd vart enda en efter alla bra resultat) och jag fick allt småfix på plats och lade in "out of office" i mailen. Är helt obeskrivligt underbart!
Inte nog med det så har jag fått en plats brevid Clara på kontoret och det uppskattar jag verkligen, kommer att bli roligt. Hann även med att säga till alla att ge fan i min Newcastle mugg, det är inte tillåtet att ta på min kärlek och jävlar inte att dricka ur den!
Men men... det blev happydance så fort jag lämnade dörrarna bakom mig, stereon spelade musik, jag sjöng med och kunde inte hålla tillbaka den traditionella bildansen, detta är en dag då jag inte kan förneka att jag är glad.


Karman gick för att handla men kom aldrig tillbaka, nu är det sommar, semester och livet leker!

Peace!

Dagens låt



Från plattan Hollywood och antagligen den bästa låten på skivan

Arkivbilden



Bara för att jag gillar den

I brist av fördomar

Under nyårs afton så bubblar skumpan, minerna är glada och benen dansar av sig själva. Inte bara är detta något som man tycker väldigt mycket om samt uppskattar utan även något som gör att man totalt glömmer bort att komma på ett nyårslöfte, alternativt glömmer bort det man lovat. Ut ifrån detta så skapar jag här och nu semesterlöftet, en andra chans att hålla det man lovar.
Det löfte som jag kommit på och som jag måste börja jobba på är att jag måste skapa lite fler fördomar och visa detta lite mer. Detta för att jag har nästan inga fördomar och jag är aldeles för flexibel, därför så ska jag skapa några för att rätta ut balansen samt ha det lite roligt under tiden.
Frågan är bara vilka bra fördomar som finns att ta? Hur får man sno av andra gällande detta ämne?
Det är många svåra frågor som går runt just nu men jag är fast besluten av att hitta svaren. Jag får helt enkelt börja med att tycka illa om folk som vägrar att arbete även fast dem kan, där efter så är det för mig att bara bygga på med lite fler fördomar. Det är bara så svårt att värdera vilka som är bra och hur bra dem är då dem egentligen är negativa trots att dem behövs.
Någon som har några bra ideer gällande detta?

Dagens låt



Vem annars?

Inavel

Det sägs att ifall vi alla kommer ifrån Adam och Eva så skulle det vara en otrolig inavel, något som jag måste hålla med om. Där emot så tror jag inte riktigt på den långsökta romantiska komedin om Adam och Eva utan tror att vi byggt samhällen på olika håll i världen och att vi kommer ifrån utvecklingen från djur, evolutionen helt enkelt.
Där emot så återstår det en sak. Vi måste ju från början varit ett fåtal människor på denna jorden och idag är vi ett par miljarder, bara i Kina 1,3 miljarder och i Indien 1,1 miljarder. Detta skapar frågan hur långt tillbaka behöver man gå innan inavel börjar påverka?
Jag tänker, förr eller senare så måste vi till slut vara släkt med alla på ett eller annat sätt ändå och är detta då farligt, eller hur kan detta påverka oss? Kan det vara som så att vi behöver en ny evolulotion och kommer detta att påverka inteligensen på oss människor? Om det då gör det, när når vi toppen av den mänskliga utvecklingen?
För att i områden i världen där det varit slutet alldeles för länge så har jag hört att detta påverkat folket genom just att det blir en typ av inavel, att detta påverkar inteligens, att missbildningar på näsa, öron och panna blir förekommande och liknande. Visst, det handlar om små område, men tanken om att det med tiden får ett annat perspektiv måste ändå kunna vara värt att tänka på. Om inget annat så fann jag det intressant att komma på denna tanke

Top 10

Som en inbiten Foo Fighters fan så har jag ett tag övervägt att göra denna stora värdering, att lista deras 10 bästa låtar. Jag har ju redan alla deras skivor och vill inte se några best of, där emot något för andra att köpa hem de enskillda låtarna till sin ipod... eller just det ja, endast jag som köper sådant. Men ladda ner i alla fall.


  1. The Pretender
  2. Everlong
  3. Hero
  4. No way back
  5. Hey Johnny Park
  6. D.O.A
  7. All my life
  8. The best of you
  9. Stranger things have happened
  10. Learn to fly

Att tillägga är att namnet Foo Fighters kommer ifrån det amerikanska militärens namn på den flygflotta som skulle försvara landet mot eventuella angrepp från yttre rymden som gick från namnet UFO Fighters till Foo Fighters. Bandet skapades av David Grohl som ville fortsätta med musiken efter många framgångsrika år som trummis i Nirvana. Inte att det skulle vara nog med det så har han även varit med i ett avsnitt av X-files, större än så kan det inte bli

RSS 2.0