Frågor med onödigt långa svar

Läget?
- Som fisken i ölen med sangria & bacon men ändå som farfars löständer under en natt i blekningsmedel

Vad händer?
- Sitter just nu på en stol med fem hjul i ett rum ed fyrra väggar och en dörr framför en dator och skriver onödigt långa svar som jag inte ens själv kan förstå mig på, samtidigt som jag undrar varför. Väntar på att telefonen ska ringa så att jag kan lämna dörren då jag dock innan ska ta på mig såväl skor som jacka så att jag sedan kan stänga dörren, låsa, gå ner för trapporna och ut genom porten även fall jag inte har någon portkod.

Vad sägs?
- Jodå så att gorillorna i afrika parar sig med samma fart som lotusblomman blommar i ett höstväder från Naobi, men ändå bara i halvfart vilket är ett problem. Dock så röstar vi blått men vet inte en aning om hur de luktar eller vad som händer med de hemlösa katterna i Antwerpen. Så jag frågar, vet vi egentligen för lite?

Var har du huvudet?
- Om man startar från fötterna och går uppåt så kommer vaderna där innan. Det är de delarna på benen som kan se ut som klumpar hos satta personer. Ska inte nämna någon men ni alla förstår ändå.
Sedan så har vi knäna där övanför, delen som aldrig funkar som ett frilufsliv men ändå okej. Där efter så hittar vi delen med censur, så vi går vidare direkt och hittar magen där julmust låg i vintras. Sen så kommer brösten som bara får en halvcensur då det faktiskt bara är 50% som har intressanta sådana. Sen mellan axlarna och en liten bit upp så sitter det, huvudet.

Vad tycker du om försäkringar?
Svårt att säga förkärleken till detta då man inte har en otrolig sammling av dem. De växer ju inte på träd även fall träd ingår i hemförsäkringen med en mindre självrisk som man kanske inte alla gånger vill betala men tvingas till det. Och det där med att tvinga folk till något är ju inte bra då detta kan gå under männskliga rättigheter som man absolut inte får stirda mot då FN kan gå in i bilden, och i FN så ingår nästan alla länder, länder som Danmark där ölen en gång i tiden var billig men inte längre är det vilket är en katastrof för oss svenskar som verkligen kämpar med våra alkoholproblem även fall vi äter mycket chips och inte tränar. Ändå så tittar vi så otroligt mycket på sport för att fotboll är roligt och för att Zlatan är från Malmö som är en stad med över 300.000 invånare där jätte många rästar på S, så vist är det märkligt att man älskar denna staden så otroligt mycket ändå liksom?

Vad är en kram?
Kram är något som man många gånger skämtsamt gör om till att säga kräm då det låter snäppet roligare, dock så kramas man inte för att det är roligt utan mer bara för att det känns bra. Framför allt ifall det är med någon som är snygg, annars så kan det vara ganska jobbigt att krama någon som är ful och luktar äckligt även fall det kan glömmas bort av folk när man är ute och klockan är kvart i fem. Men jag vet inte om det handlar om kramar eller i fall folk saknar Thailands semestern för mycker. Där emot så är inte Thailand kramar, utan kramar är när två personer lägger armarna runt varandra och klämmer fast armarna om sidorna på varandra. Kanske inte ser ut så i hela världen men i min kultur så är det i alla fall så och jag hade lätt fått pengar för det i Jeopardy så det så!

Vad tror du om världsfreden?
- Vad är det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0