Kaisern & Chefen

Detta är en öppen inbjudan till starten av det som kommer att kallas Kaisern & Chefen. En studentförening för alla dem som inte studerar men gillar tanken av att festa i allra bästa kvalitet.
Starskottet kommer att gå första lördagen i Mars då det blir en stor förfest i Residence Hartler för att sedan kolla köttmarknaden på slitage för att till slut köra efterfest av bästa kvalitet. Att tillägga är att förfesten och efterfesten inte kommer att vara något stilla sittande event då det kommer att finnas en agenda att gå efter och diverse dumma saker för att höja stämmningen.
Det kommer att bli en mindre avgift för de som ska vara med som kommer att gå till rekvisita av alla olika slag då detta inte är en vinstdrivande förening så kan ni förstå var de pengarna kommer att hamna.
För alla framtida medlemmar kommer det att finnas möjlighet att ta olika "märken" inom föreningen, likt scouterna men med helt andra endamål.
Detta är kortfattat vad som kommer att ske med Kaisern & Chefen, även fall det inte hörs helt seriöst så ska det påpekas att föreningen kommer att hållas seriöst och en av de stora målen är att kunna arangera stora fester i framtiden med storslagna nöjeshöjare.

Vid intresse anmäl er till mig senast en vecka innan första eventet, men självklart kan man även komma till där efter också. För anledningen till varför jag och Mackan har den här iden är för att skapa ett mer kreativt festande med bättre klang

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0