Värt att såga

Känner att den senaste tiden har det dykt upp en del saker som är för bra för att inte sågas, samt att det får mig att må lite bättre genom att smutkassta andra saker istället för att ta tag i mina egna problem ;)
Nedan följer det som ska sågas som inte kan låtas bli.

MIF Redhawks - När jag säger såga MIF Redhawks så syftar jag inte på det lag som man ser spela nu utan alla dessa spelare som försvann och som ersattes av juniorer. Bara tanken av att flertalet av dessa spelare tjänade mer än 100.000kr i månaden och 3 av dem över 200.000kr i månaden och som sedan blev utbytta mot juniorer utan löner som fick laget till att fungera mycket bättre. Det är ju ett faktum som de spelarna borde skämmas över och som borde lyftas upp mer av tidningarna så att de kan sågas vid fotknölarna, där är liksom inte en siffra rätt. Att de sedan kan gå ut i media och klaga är ju än mer fel. För jag själv hade i alla fall försökt om jag tjänat de pengarna.

Ilmar Reepalu - Hur kan man gå ut i media och ta sida när man är en ledare för staden? Jag förstår att allt inte gått rätt till gällande Israels åtgärder mot palestina, men att lägga sig i gällande en tennismatch om en spelare som antagligen inte alls är inblandad i det som hänt runt omkring. Varken Sverige eller Malmö kan ändra på vad tennisvärlden går ut efter för regler. Tycker att Ilmar nu kan stå och skämmas i ett hörn och ge dessa matcher till Stockholm i fortsättningen, du har bevisat att du inte klarar av ditt jobb i dessa situationer.

Klagomålet på Moderaterna - Känns som en intressant punkt i vår politik när det kommer till våra extrema partier, då högern oftast hängs ut väldigt mycket, som naturligt vis inte är så konstigt kanske. Dock så hängs inte partier som KPMLR, Vänstern och FI ut något alls även fall de har en politik och personer i partierna som står för saker som anarki, komunism, diktatorer och dylikt. Att sedan höra i debatt att det är fel att inte det borgliga blocket och framför allt vår stadsminister inte gått ut och sagt att han inte alls kan tänka sig att ha ett sammarbete med Sverige Demokraterna ifall de går upp i riksdagen, det tycker jag motsäger demokratin ifall man ska utgå ifrån bakgrund och inte vilken politik som de vill medföra. Dömmer man inte människor allt för mycket då? Är det verkligen rätt att stämpla folk på det sättet utan att ens ge dem en chans även fall bakgrunden inte ser korrekt ut? Säger vi inte stolt i sverige att alla får vara med och påverka?
Jag bryr mig inte själv hur detta ställningstagande går men jag blir rent av förbannad när man ska ta ett förutfattat beslut och se det som rätt. Det socialistikska blocket borde sluta smutskassta så mycket, ni är ju inte ett skit bättre själva. Så snälla skapa en bra politik och en vilja att förändra istället för att kassta dåliga kommentarer, vi alla kommer ändå ihåg vad ni själva gjort de senaste 10 åren.

TV-licensen - Hur kan det vara lagligt att ens ha en avgift som alla ska tvingas till att betala? Är det rätt att betala dyrare än någon annan tv-kanal för SVT utan att ens få välja? Tycker att det strider mot konkurensreglerna och borde bli en valmöjlighet. Funkar det inte så är det för att ni har för dåliga medarbetare på SVT och borde läggas ner eller omstruktureras.

Saab & Volvo - Varför klaga så mycket om vad som görs och inte görs kring denna historia? Två bolag som gått väldigt dåligt under en längre tid. Bara ta Saab som gått minus 17 år på raken, man måste ju ställa frågan ifall man bryter denna trend på en handvända genom att ge dem statliga pengar? Tråkigt för dem som påverkas men man måste ju se det till sanningen, staten kan inte bistå med konstgjord andning för att hålla företagen flytande några år till för att det ska tynga ner hela landet. Sverige är inte ett Industrielt land i den utsträckningen som det tidigare varit. Går inte ett företag runt så får man hitta en lösning, finns det inte en lösning så får man gå vidare.
Kanske dags att göra om kollektivavtalen och sluta utgå ifrån att vi är ett producerande land, har ni hört tallas om Kina och Indien?

TV4 - Hur kommer det sig att dagens match i Hockey Allsvenskan inte ens kunde köpas in via PPV? Tycker att det är sorgligt när man ger rättigheterna till en tv-kanal och att man sedan tvingas till att köpa in sändningen via en sida på nätet med en relativt dåligt kvalitet när man borde kunna köpa in den direkt från TV4, jag hade utan tvekan kunnat betala en hundring för matchen och jag hade nog inte varit ensam om det. Ingen som undrar varför köerna utanför arenan var kaos enligt media?
Bode man inte ifall man kan bibehålla glada kunder samt göra pengar på det? Ni behöver inte en ekonom till på TV4, bara någon som är tillräckligt smart för vi i femman



Från en bitter jävel med ett glatt humör


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0