Självömkan och nudlar är aldrig bra

Nudlar äts inte för att det är gott, det är ett självplågeri för att man spenderat för mycket pengar eller för att man är student. Där emot så är det fan ingen anledning till att tycka synd om sig själv.
Jag finner det störande att folk i detta avlånga land tycker synd om sig själv av små dumma anledningar, för att sedan låta det gå ut över andra i omgivningen. Tycker att sådant borde förbjudas, eller skicka dem på ett tåg till delar av världen där dem kan uppleva sorg på ett verkligt sätt. Låt dem se hatet i vitögat, låt dem få en uppfattning om vad saker och ting egentligen är.
Alla har vi våra dagar, humöret är inte alltid på topp. Där emot så finns det inget som heter "att vakna på fel sida", det är bara en ursäkt för att vara bitter en hel dag, samt göra det surt för sina vänner som tvingas vara med något negativt.
Allt blir vad man gör det till, det kommer man inte ifrån. Händer det något jätte hemskt, sök tröst hos en vän. Är det något som ingen annan bryr sig om, svälj det med ett stort jävla leende. Det är ett bra mycket enklare problem än att svälta i afrika.
Fungerar inte det, gå och lägg dig i solen, drick en bira, dansa lite i hallen eller vad fan som helst, svårare än så är det inte. Varför ska man göra allt så komplicerat när livet är så jävla vackert?


Blir bara så förbannad över att äta nudlar och höra andra tjata om hur eländigt det är. Ta då för helvete tag i saker och ting istället för att klaga, det är skillnaden mellan sandlådan och arbetet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0