Dagens I-landsproblem

Hissen som inte går hela vägen upp.
Jag målar upp bilden, du lyssnar. Detta problem må vara det största någonsin som jag tagit upp i min underbara blogg, ett problem som hade fått Einstein att få en obotlig kronisk migrän när treon gett upp.
Du har fått din lägenhet belägrad av polacker som inte kan ett enda ord svenska och inte heller verkar förstå det där med att snabba på. Så pass så att du får överge din bostad under tiden som arbetarna grillar sega gubbar på ditt köksgolv. Du tycker redan där att det känns lite jobbigt men beslutar dig för att skynda på allt så mycket som det bara går.
Fixar fram alla saker som ska installeras, inskaffar specialbeskrivningar på ryska som du specialbeställer från Perus svar på ebay, taccobay. På det viset så ska allt bli rätt.
Allt verkar gå sin väg och en bit lycka infinner sig i din trånga lilla vardag, dock innan det hinner lägga sig så inser du att du själv måste få upp den nya dassastolen till lägenheten och hissen går inte enda ner, hantverkarna förstår inte vad du behöver hjälp med efter att du stått och signalerat hur man kissar, gjort spolljud och diverse grimaser. Därför behöver du få upp stolen själv. Inte nog med att det är svårt som det är så har du en trappa på alldeles för många steg upp innan du finner paradiset, hissen som installerades år 1958. Då träning med keramik lades ner efter träningslägret 1989 så känner du paniken över hur du ens ska klara av det och du är helt plötsligt tvådelad om du ska snabbstudera ryska eller ifall du ska börja lyfta keramik.
Detta följer dig sedan i drömmarna när du inte kan släppa att du borde ha köpt en pissoar i modell aluminium för att underlätta den nuvarande trivseln. Detta kombineras med mörka drömmar och tunga stolar som ger dig ryggskott ihop med skrattande smurfar som du inte riktigt kan förstå varför dem är där.
Därför är detta utan tvekan veckans stora I-landsproblem

Kommentarer
Postat av: Emila

Haha nu kör vi igång igen =). Du förresten jag packade ner pusslet. Vi får ta det en regnig höstdag ist :P. Kramelikram

2009-06-02 @ 14:25:02
URL: http://misscrona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0