MST, Modern Strandtennis

Denna ikon av ikoner, denna kreativa, konstnärliga och mäster atlet, mannen, myten, legenden, Dennis "The Denkan" Lännerberg. Vi pratar just den Dennis "The Denkan" Lännerberg som står bakom allt med den moderna strandtennisen som finns.
Myten säger att han satt på ett kontor, tittade ut på det underbara solskenet med ett visst Boom Boom Becker-racket i handen, sneglade mot Luke och tog saken i egna händer. Den trogna följeslagaren stelnade inte av skräck som alla andra för Boom Boom Becker-racketet utan hittade ett av liknande modell, ristade varsamt in Luke i raketet och följde efter Denkan.
Mannen, myten, ikonen, åter igen Dennis "The Denkan" Lännerberg hittade snabbt den ultimata platsen, terrasen med sidor mot såväl airside som sidan för oss dödliga för att sedan snabbt där efter kommentera tecknet som har den framhävande tonen i modern strandtennis, tecknet för förlåt mig. Då denna sport är aggressive så är allt tillåtet även fall man gör tecknet, dödsfall förekommer och tecknet är mest ömsesidig respekt.
Respekt och kunnande är ett måste, för spelare som mig själv så är det rött kort för skopningar. Detta fenomen får endast utföras av personer med berättigheter och kunskap för att skopa. Alternativt för personer med badge till airside.
Vi ser oss som folket på golfbanan, vi är renrasiga gentlemän med för mycket hobbie. Därför så är det ett måste att kunna visa den respekt att man blandar in såväl nickar som nedbröstningar, vid misslyckande riskeras allt och skopningsberättigheten ligger i fara, där emot är ett Boom Boom Becker-racket alltid ett Boom Boom Becker-racket och sjunker aldrig i värde.
Inga svingar ska utföras nedåt, helst inte uppåt utan mest från sidan. Annars så blir det mest att någon får Modern Strandtennis arm, en annan musarm, en Peter Arm och en som är helt jävla huvudlös. Vi värdesätter upplevelsen och perfektionen, därför så ska även tennisstönandet utföras i hög D-mol och ifall du missar bollen i dessa lägen ska tecknet för "Fan detta jävla racketet är ur denna jävla funktion" göras.

Detta är en framtida sport och vi tror mycket på den, inte just bara i sporten utan även i vår förebild, Dennis "The Denkan" Lännerberg. Därför så sprider sig nu ryktet som en storm att denna sommaren så smäller det, det pratas om ett SM i modern strandtennis på okänd ort utanför poliseskortens område, ett område där modern strandtennis kan få leva i harmoni där oss besatta kan få utöva vår lära och uppnå nya nivåer

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att Boom Boom Länner har hittat en ny sport. För på vanlig tennis är han kass!

2009-07-01 @ 09:51:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0