Översittare som vill ta styret

Är så irriterad över att var dag bli påflugen av dålig radioreklam och vissa är bra mycket värre än alla andra. De som är absolut värst och äckligast är alla dessa påhopps kommentarer från vänsterblocket till den borgliga sidan, där är ju ingen som helst konstruktiv kritik i det som kommer ut. Känns som att det är värre lögner än vad TV-shop sänder på söndagsmorgonen. Fattar bara inte varför man ens får lov att sända sådant skit, känns som att hela bunten är fula översittare som strunter i såväl politik som sanningen. Där maktbegäret betyder allt, för varför betalar man för att gå ut med reklam som inte beskriver varför man ska rösta på just dem utan istället säger att man inte ska rösta på dem andra genom att hitta på historier? Är det bara i skolan som det var fel men att vi nu vuxit upp och tappat all moral, bara att det är 100% rätt nu. Vill man ha ett sådant samhälle så värmer nog en röst på de röda.
Även sen att kommunal går ut och gör liknande reklam som inte har något sammanhållande i sig är än mer sjukt. De lyckades inte förhandla lönerna direkt bra för alla inom sjukvården men istället så kan de nu spenderar stora pengar på att göra reklam för socialdemokraterna. Är inte detta en spottloska i ansiktet på alla dem inom det kommunala? Ska dessa personer tvingas att rösta på socialdemokraterna? Är detta demokrati?
Tycker att detta är så förbannat sorgligt, inget parti har lyckats nå ut till folket och säga vad deras olika partimedlemmar vill göra ifall de kommer in i EU-parlamentet men ändå så spenderas det pengar på att få folk att rösta. Detta är ju bara så fel som det kan bli. Även att det rör sig om personer, inte parti som väljs in. Där av så handlar det om personliga värderingar och inte partiet i samma utsträckning.
De enda som verkar nått ut till sina väljare är piratpartiet, partiet som vill göra det lagligt till att ladda ner allt från nätet. En fråga som antagligen inte går hem då det låter bättre än vad det smakar. Det är som att tillåta folk att stjäla bilar bara de lämnar tillbaka dem och tankar dem innan de är tillbaka, i samma tanke som de tänker så skulle detta inte vara stöld.
Där emot så handlar demokrati om att alla får välja vad dem vill och ska därför välja efter vad de själva tror på och vad de tror gynnar dem själva bäst. Där av så bör inte smutskasstning av denna grad vara tillåtet, det är som en stor motgång i demokratin. Framför allt då ingen pratat om Sahlins monster stora snedsteg av rattfylla, kortköp, partibil utan körkort och listan blir bra mycket längre. Gudruns trosor mot bioduken, miljöpartiets "framgångar" i att stänga den svenska elproduktionen så att vi tar in det från Tyskland, Polen och Danmark, eller varför inte Lars Ohlys bankkonto med flertalet miljoner men som ändå säger att alla ska ha det lika. Alla denna kritik är i alla fall konstruktiv då det verkligen har hänt.
Men åter igen, detta har inte med politiken att göra utan om värderingar om de enskilda personerna. Heder till att det inte utbrutit ett ordkrig men tragiskt att smutskasstning verkar vara en av de mest gynnande metoderna som finns inom politiken. Så tänk er för innan ni röstar.


Mvh
Liberal som man är

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0