Rubriker

Nya Malmö Stadion - Jag är ganska övertygad om att jag inte är den enda som lyssnar på radio, förhoppningsvis heller inte den enda som såg det svenska U21-landslaget storspela idag. Vad som är att bemärka ut över detta var att i reklam och under sändningen så benämndes inte stadion under Swedbank Stadion utan som Malmö New Stadium, även som Nya Malmö Stadion. Helt underbart att höra och det värmer gott

Campa i Danmark - Åter igen till reklam i radio. Visst försöker man byta kanal var gång som reklamen kommer men ibland eller ja, allt för ofta så hinner man inte då man sitter och dagdrömmer. Vad som dock är klart är att de helt klart försöker att vilseleda en genom reklam, för vem fan försöker dem att inbilla när de säger att allt blir bra mycket bättre efter en veckas camping i Danmark. Nej du reklamen, jag vet bättre. En fylla i Köpenhamn och man vet att man lever då såväl energin som bankkontot är tomt. Ska man då lyxa till det så ta för helvete in på ett hotellrum eller prova solsemester, det ligger ändå i samma prisklass.

Grattis Saab! - Roligt när någon som Christian Koenigsegg går in och kommer att fixa en vidare försäljning. För att visst känns det ganska orealistiskt att han skulle få hjälp av investerare i dessa tider för att driva en bilproduktion i Sverige som ska inkassera mer pengar för investerarna då det inte gått plus på 17år. Så Christian, sälj nu skitet till asiaterna och flytta produktionen för Sverige skull så att vi kan rikta in oss på framtiden istället.

Fri värnplikt - Finns det över huvudtaget någon som bryr sig om detta? Man stänger ner allt mer och mer inom det militära i anledning att vi inte behöver det. Det enda märkliga är att de öser iväg skattepengarna på raklam i TV istället, men de har väl fått ett räddningspaket precis som bilindustrin nu i dessa tider. Dessa pengar som tidigare gått till att skeppa ungdomar till mönstring för att se en film och sedan träffa läkaren. Dock så kanske borde militärmakten prova på att använda sig av email och dylikt, alla sjukdomar och skador går att få fram utan ett besök.

Miljövänlig EL - Jag tycker att det är vackert att folk bryr sig allt mer och mer om miljön, än roligare att företaget som jag själv jobbar för lägger stor energi på detta. Men är man inte lite bakom flötet ifall man väljer ett EL-bolag som säger att de endast använder sig av miljövänliga alternativ när de tar fram EL. Att ifall vinden slutar blåsa så kommer vattenkraftverken igång då det skickas signaler via satelit att den ska göra det... Hade det inte varit bättre för miljön ifall alla dessa vattenkraftverk hade fått vara igång konstant för att få bort kolkraften? För liksom, de ser till så att det används minimalt för att sedan säga att de är miljövänliga. Är 1 + 1 inte längre 2?

Sommar chocken! - Än en gång så var det radion som talade till mig, börjar kännas som att den styr mitt liv allt för mycket. Men i alla fall, det var en radiokanal som hade gruppen Style i studion, detta band som gjort 3 hits som fortfarande spelas även fall det var 30 år sedan den första kom. Bara det är lite chockande men att de satt och pratade om sina fruar, det är fan chockerande! Ha under hela mitt liv varit bergsäker på att det inte fanns en chans att någon av dem var hetro.

Reducerat pris på maten - Någon som märkt något mer än Lidls lågprisreklam?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0