Notiser

Klagomål om betalning - Fattar inte varför folk ens orkar klaga över att staten ska betala bröllopet för Vickan och hennes Daniel. Känns som att det kommer att ge mer pengar än vad det kostar, var annorlunda när vi skänkte 2 miljarder till Kosovo. Så sluta klaga och var lite fucking glada för fan!

Tennismatch! - Kan inte säga det med all säkerhet men jag utgår i alla fall från en sak, att de Israeliska spelarna inte gjort några uttalande om Palestina och kriget då jag inte hört något om det. Och ifall det är så så har folk demonstrerat mot enskillda personer pga deras nationalitet... är inte det rasism på hög nivå då?

Vadå miljö - Miljöpartiet känns som ett hån igen och som alltid. Som vanligt så känns det som att de endast jobbar med en fasad utåt men glömmer bort att bry sig om miljön. Blev upprörd av att höra att de nu vill höja skatten på diesel samt skatta dieselbilar mer för att få folk att tänka mer på miljön... Men vänta nu lite, diesel är det mest miljövänliga när man pratar nya bilar och etanol är det smutsigaste skiten som man kan ha, med andra ord ett skämt för miljön och arbetet för att förbättra miljön. Så hur kan ens MP utge sig för att bry sig om miljön när de inte ens känner till det?

Gå Helmer, gå! - Äntligen ett kärleksbarn!

Lån, lån & lån - Räntan faller men ekonomin går fortfarande tungt i landet. Är detta konstgjord andning eller är det svaret på alla frågor? Ja varken du eller jag kan svara på den frågan men möjligheten för inflation finns där och självklart så är inte situationen så stabil att man kan räkna med att det förblir låga räntor. Hoppas bara att de som lånat sig upp över huvudet nu har sålt det boendet som de har och börjat bunkra upp för om det kommer en andra våg som jag är orolig över så är det många som stryker med. Lev inte med lån, betala av dem och se det som en investering.

Fyra stora igen - Tråkigt som Malmöit att se Zlatan åka ur Champions Leauge med sitt Inter men vissa saker talar för sig själv, åter igen så är alla engelska lag kvar när de kommer till kvartsfinalerna. Känns som att det krävs ett engelskt lag för att slå ut ett engelskt lag. Förvånadsvärt bara att England aldrig går så långt i landslags sammanhang.

Bonusvärt - Hårt arbete ska löna sig, närmare rättvisa än så kommer man inte. Där emot måste man ställa frågan ifall de som fått kraftiga lönehöjningar i bankerna verkligen gjort ett sådant bra arbete att de förtjänar det? Om de gjort så bra ifrån sig, vem fan har då gjort så sjukt dåligt ifrån sig?! Det kan inte vara en kris hos bankerna när man höjer lönerna upp över det normala hos ledningen.

Prodigy - Ni var mina idoler men varför skämmer ni ut er genom att släppa en ny skiva, mystiken dog verkligen ut nu. Jag har alla skivor men avstår från att köpa den senaste. Fattar inte varför något sådant här görs

Borde stämmas - Underbart att dricka kaffet på morgonen och läsa tidningen, än bättre när de lovar 6 grader och solsken. Inte lika roligt när man står i snö endast iklädd kavaj och skjorta. Men kanske var jag dagens enda vartecken.

Power ti the people - Äntligen vill folket att vi använder kärnkraften. Hoppas med hela mitt hjärta att vi öppnar vår allas skånska stolthet igen, Barsebäck. Låt oss bli av med danskarnas skitiga kolkraft och tysklands samt polens dåliga kärnkraft.

Kom igen Stockholm - Varför släcker våra grannländer ner i manifestation för miljön och inte Stockholm? Tycker att det är för en bra sak, i alla fall ett ställningstagande för miljön. Så öppna för kärnkraften och släck en timme, det är ett bra byte


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0