Hänger inte med i utvecklingen

Satt igår och chattade via MSN och missuppfattade situationen helt pga att jag tog för givet att MSN är något som man har på datorn och använder via endast datorn. Men tydligen så används detta helvetes verktyg via telefonen nu också. Jag fann det nästan chockande men jag överlevde ändå.
Inte nog med typen av utveckling så om jag spolar tillbaka tiden ett år så lagade jag ingen mat alls hemma utan levde DeLuxe-livet och endast åt ute. Nu där emot så lagar jag all mat hemma (för utom lunchen då, den ska man bara inte laga hemma), inte nog med det så har min micro varit paj i två månader nu och jag har inte ens tänkt på det. Lite oroväckande, rädslan stiger för att man ska bli husmor i stugan.
Även i orden så har jag slutat hänga med, satt och skrev på nätet innan idag och fick någon ny internet förkortning som löd FFS. Självklart så fattade jag inte ett skit av vad det menades men det var tydligen tillräckligt för att hånas. Där efter så fattade jag vad Kurt Cobain menade när han sa att han inte ville föra ett barn till jorden då det inte var en bra plats, tänk bara på hur folk kommer att prata på stan om 50 år! Jag kommer ju för fan gå med en tolk bara för att gå och handla på ICA.
Även det här med att sortera soporna är lite luddigt för mig. Jag hänger med på att sortera vitt och färgat glas men sen så är väl ändå allt brännbart och ifall de ska göra några fler förändringar gällande det så kan de väl typ dela upp det i färgat brännbart och vitt brännbart skräp, ett enkelt system för oss utvecklings handikappade.
Än värre var det dock när jag här om dagen när jag hade parkerat bilen och tänkte att jag skulle ta ut en biljett ur biljettautomaten som man inte kunde dra kortet i utan man kunde SMS:a in pengar istället för att göra det enklare. Den enda tanke som jag kunde få och fick var "hur komplicerade är folk för att tycka att det är enklare?!"
Något som jag även stört mig på ett tag gällande utveckling är det faktum att när min arbetsdator fuckar helt och jag säger ifrån, ja ni vet så man gjorde på den traditionella tiden för att få hjälp. Då får man svaret "lägg ett case", med andra ord så ska man gå in i datorn, koppla upp sig och skriva in vad man har för problem. Även detta fenomen ska vara enklare och mer effektivt... jag känner mig än mer utvecklings handikappad

Även fall det finns bra många fler sådana här typer av svårigheter med utvecklingen så är rädslan ändå som störst över vad som ska komma med tiden. Men jag hoppas med hela mitt hjärta att ifall det kommer att bli än svårare så ska man med tiden kunna anställa en person som hjälper en med allt sådant, en personlig utvecklings assistent så att man slipper att ödsla energi på saker och ting som man inte bryr sig om.

Det är bättre i afrika, där har dem inte ens börjat spela golf



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0